"נגד כיוון הזרם"?!?
כשהתעוררתי היום בבוקר, הייתה לי הרגשה מזעזעת. בהתחלה לא הבנתי למה, אחרי כמה דקות נזכרתי במה שחלמתי בלילה והזדעזעתי יותר... כנראה שהנושא הזה השפיע עליי ממש... באמת כאב לי לקרוא מה שכתבת כאן, תלתלים, אין לך מושג עד כמה... כשהייתי בכיתה ט' או י' (אני די מדחיקה את הנושא) מישהו חשב שמותר לו לחבק אותי ולנשק אותי בניגוד לרצוני, אני לא אספר את כל הסיפור, זה אדם שלא פגשתי דרך האינטרנט, בן אדם "נורמלי" שרואים כל יום ברחוב, כנראה שהוא חשב שהחולצה שלי צמודה "מידי", למרות שבתור ילדה קטנה לא חשבתי על הדברים האלה בכלל (והחולצה בכלל לא הייתה צמודה), וכנראה שאשתו לא נתנה לו כבר הרבה זמן, אבל "אין מה לעשות", הוא גבר ובתור גבר שרואה ילדה עם חולצה "צמודה" זו כמובן הייתה "אשמתי" ובטח גם לא הייתי צריכה להגונן מפניו והייתי צריכה לתת לו להמשיך מעבר לנשיקות והחיבוקים והנגיעות בגוף שלי, שהוא רק שלי, לא מעניין אותי מה לבשתי ומה עשיתי. באותו רגע, הערכתי את ההורים שלי ואמרתי תודה גדולה, ששלחו אותי לקורס קרב מגע. למזלי היתה לי האפשרות לברוח ממנו, לצערי הרב, יש בנות שלא יכולות... והכי הכי כואב לי שאנשים בסופו של דבר מאשימים את הבנות האלה, שהתלבשו "צמוד מידי"...