קראתי- ואני

lonely angel

New member
קראתי- ואני

אני רוצה לבכות, אבל הדמעות לא יוצאות.. זה ככה כבר מאתמול בצהריים... כנראה שזה בגלל שאני כל כך משתדלת להתרכז בדברים אחרים כמו: היומהולדת של אחותי (מזל``ט! אתמול בת 7).. בשיעורים.... בהורים... (שלפי דעתי עדיין לא יודעים).. ובאם ללכת לבי``ס היום... (הדילמה הקשה ביותר!!).. מה אני אעשה ????? איך אנמי יכולה ללכת ככה לבי``ס?????? טוב.... הן בטח לא יבואו... הן אף פעם לא באות כמעט.... אבל מצד שני- אולי דווקא עכשיו הן כולן יבואו!!... לא.... אוף!!... אם יש מישהו פה ... עזרו לי להחליט!! בבקשה.... הבודדה...מאוד...

Mrs.Dvash

New member
אני פה....

מאוד מאוד מאוד מצטערת , כי אני לא יודעת כ``כ על מה את מדברת.... אם את צריכה עזרה אני יכולה לנסות [אם יש לך כוח לעדכן במה שקורה...], אני פה בכל מקרה.

lonely angel

New member
או קיי...

קוראים לך דובשה נכון?!.. אני מלאכית.. וזה יהייה קצת ארוך.. אבל אם תרדי ממש טיפטיפה..למטה.. תראי את כל סיפורי... אני מקווה שתוכלי לעזור לי...! ..הבודדה.....

Mrs.Dvash

New member
אני אצא הכי מגעילה בעולם

ואגיד שיש לי קצת עבודה עכשיו [מן הסתם אני כותבת מהעבודה...] והבוס הגיע אז אין לי ברירה אלא לעשות אותה... אני כ``כ כ``כ מצטערת.... ממה שהספקתי לקרוא הבנתי שיש סיפור שקשור בהפרעת אכילה [אם אני לא טועה, אנורקסיה], את לא תאהבי את דעתי, אבל אני חושבת שהחברות שלך עשו בשכל כשהלכו ודיווחו, אם להורים שלך, אן לאחות בית הספר [שהבנתי שהיא לא כזו משהו..], בכל מקרה אני כ``כ מצטערת שאני לא יכולה להשאר יותר... חייבת לחזור לעבודה... מקווה שיהייה טוב.

tairon

New member
בוקר מלאכית בודדה

חמודה שלום! אני פה ואם אתה צריכה אותי אני יהיה בצאט על מנת לשוחח איתך ויש לי כמה דברים לומר לך אז אם אתה מוכנה ויכולה תחפשי אותי שם בבקשה בחדר 40 תודה

lonely angel

New member
טאי תחכה קצת טוב?

אני מנסה להכנס וזה לוקח קצת זמן....................

למעלה