קראתי היום בעיתון

Ana1 9

New member
נזרקה אדנית של גרניום אבל הזורק

כנראה לא טוב בקליעה , אפשר להגיד שאם הייתי הולכת קצת יותר לאט האדנית הייתה נוחתת עליי. כנראה שזאת הייתה טעות מצידו והוא לא התכוון.. אבל למרות זאת... זה היה מפחיד... אין לי מושג למה חפצים דווקא נמשכים לראש שלי אבל זה באמת גרם לי להתחיל לחשוב פעמיים דרך איפה אני הולכת ברחוב.

LuNa MaJnUnA

New member
זה לא נכון ../images/Emo31.gif

לדעתי דווקא אלה שמתאבדים עם כדורים הם אלה שמבקשים שיצילו אותם. לא בקטע של צומי, אלא סוג של זעקה לעזרה, כי אפשר להציל אותם.

Ana1 9

New member
כן נכו אבל כדורים זה בהרבה יותר

קל, אני מתכוונת לא ברמה של ההצלה. חוץ מזה, אדם שבוחר להתאבד ובאמת לוקח מנה משולשת של כדורים, הוא יודע שזה הסוף שלו. מה שאני אומרת זה שאדם שבוחר לעשות התאבדות בפרסיה , הוא כן רוצה איזושהי רמה של יחס. לעומת אנשים שמתאבדים לבד באופן קצת דיסקרטי. כל אדם והמניעים שלו בקשר לנושא הגדול והמסובך הזה. אבל כשאדם מגיע להחלטה נוראית כזאת , יש לה כל מיני סיבות, ולפעמים זה כן כדי למשוך קצת את תשומת הלב, אדם שעומד על אדן החלון ומחליט לקפוץ לרחוב , למקום ציבורי זה שונה לגמרי. אני יודעת שמבחינה פסיכולוגית כן יש להתאבדות בציבור ובדיסקרטיות הסברים אבל אני לא פסיכולוגית (לטובת הכלל) ככה שזה כל מה שאני יודעת בקשר לזה.

מיכל שב

New member
../images/Emo41.gifאדם שמעוניין להתאבד הוא אדם

במצוקה. אדם שנמצא במצוקה, אדם מדוכא, הוא אדם שאופן החשיבה שלו שונה מאשר אדם בריא. אדם שמנסה להתאבד בהחלט קורא לעזרה וחייב לקבל אותה. אני מזכירה לכולם, שגם אם קשה, גם אם לפעמים נראה שאין מוצא, תמיד יש! הדלת של רונית ושלי תמיד תמיד פתוחה בשבילכם לכל בעיה שהיא, אתם לא חייבים להתמודד לבד, גם אם אתם חושבים שאף אחד לא מבין אתכם או שאתם מפחדים שיצחקו עליכם כי הבעיה שטותית ודבילית (מבטיחות להיות תמיד קשובות ותתפלאו כמה שאנחנו יכולות לעזור). אם במסר ואם במסנג'ר (הכתובת שלי מופיעה ב"עולמות" שלי). אני מצרפת לכם שני קישורים שחשוב שתקראו (אני גם מוסיפה אותם לקישורים של הפורום).

Blade Of Fire

New member
קוראים לה במקרה ורד?

והיא מטיילת כל היום על הגגות? |מושפע מאינפקציה|

למעלה