קראתי ב&#

קראתי ב&#

באנגלית שהיא ולינזי עושות סרט ביחד(כאילו משתתפות בו)לדעתי זה שקר......היה רשום שם שלהיל אין שום בעיה לעבוד יחד עם לינזי...

the blak angel

New member
הילארי ולינדזי ביחד?!

לא נראה לי.. בטח זה שקר..כמו רוב השטויות שרושמים באינטרנט.. נ"ב: יש פה מישהו שרואה סטרדיי נייט לייב? בערוץ 12 ביס.. קיצר זאת תוכנית אמריקאית מצחיקה משהו בסגנון של "משחק מכור" שמאחרים שם כל מיני אומנים שמשתתפים במערכונים של התוכנית.. אז לפני כמה זמן אירחו את לינדזי לוהאן והיא אמרה בצחוק שהיא והילארי השלימו ושהמריבה שלהם הייתה מריבה של בנות בתיכון ואחר"כ היא אמרה: לא מאמינים לי? הנה הילארי כאן באולפן..ולרגע כמעט התעלפתי.. עד שראיתי שהביאו איזה שחקנית שחיקתה את הילארי..גרוע עם תשאלו אותי.. בעעעעעעעעעע חח טוב אז מי שיש לו יס תבדקו לפעמים בערוץ 12 בסטרדיי נייט לייב בתקציר רשום מי מתארח והיאלרי אמורה להתארח חודש הבא..אז תבדקו.. ביי ביי

A CharmedOne

New member
מה פתאום

זה אפילו לא דומה סאטרדי נייט לייב- זה תוכנית של מערכוינם מצחיקים ומשחק מכור זה בכלל משחק כזה...

Sim§ MaN

New member
בקשר לסטרדיי נייט לייב

זאת תוכנית ערב שאמורה להיות "מצחיקה" והיא בהחיית לינדזי לוהאן. והיא צחקה בה כבר כמה פעמים על הילארי.

olsen cool

New member
לינדזי לא מנחה שם

היא רק התארחה שם ל2 תוכניות. כל שבוע הם מביאים שחקן אחר.

Sim§ MaN

New member
בכל מקרה..

היה שתי מערכונים שלינדזי צחקה על הילארי. מה שהיא אמרה ועוד אחד ש"הילארי" כאילו באה אלייה ואמרה לה שהמריבה בניהם 'סוו יסטארדי'. משהו כזה.

candy chick

New member
אני יודעת מזה...

יש איזה ספר שנקרא BAD GIRLS או משו כזה... עכשיו עושים עליו סרט ויש שתי כוכבות ראשיות והיוצרים רוצים ללהק את לינדזי והילארי... את שתיהן ביחד.. זה עדיין לא סגור כי הן עדיין לא הסכימו אם בכלל זה ייצא.. הילארי אמרה שאין לה בעיה לעבוד עם לינדזי אבל מפריע שבסרט מספרים על סמים, אלכוהול והפלות...

koral669

New member
למה אתם כל כך מופתעים?

הילארי אמרה בראיון שהיא ולינדזי לא מכירות ושהם בכלל לא בריב וזה סתם שטויות.. היה כתוב בראש1 למי שקרא... אז מה כל כך מפתיע?

למעלה