קראתי ב-Yנט שמצנע

EverMan

New member
לא עדיף לו כלום.

הוא מעוצבן מהפוליטיקה בגלל שהוא חשב שזה גן וורדים. אז עכשיו הוא רוצה להיות הראש של עצמו ושל עצמו בלבד - אז הוא רוצה להקים תנועה פוליטית משלו. עם כל הכבוד מצנע - אין לך דעות ייחודיות. הדעות שלך זה הדעות של העבודה-וכל פיצול של הכוחות האלה - יחליש את גוש השמאל. אילו הוא היה מביא איזה משהו יחודי - סבבה. אבל לא. הוא בדעות של העבודה. רק שלא יתעסקן !

פשוט העסקנים של העבודה הם

אנשים כל-כך עקומים והוא פוליטיקאי ישר. הוא בא לבחירות ואמר: "תראו, זה מה שאני מציע. תרצו-תצביעו. לא תרצו-אל תצביעו. אני לא אחזור ממה שאמרתי". וכך עשה. פואד במיוחד.. כל הזמן שם לו רגל. יום הפרישה שלו מראשות המפלגה היה לו יום חג.

EverMan

New member
לצערי נעמן אתה טועה.

הוא בא לעבודה ואמר : תראו , זה מי שאני , כולכם עכשיו צריכים לשרת אותו הוד מעלתו מצנע הראשון. לי אישית זה לא הפריע , אבל אח"כ שזה הגיע לסיעה , והוא היה צריך להעביר דברים - אנשים שמו עליו זין - ולא בגלל שהוא "איש ישר" אלא בגלל שהוא שחצן שחושב שהכל מגיע לו בגלל שהוא נבחר ליו"ר. אבל לא , גם יו"ר צריך להיות חברי עם חברי הסיעה , גם יו"ר צריך לשתף פעולה, גם יו"ר צריך לפעול ככל הח"כים ולקבל את סיועם. הוא העדיף להגיע "אני הישר , אני הצודק , בי בחר הבוחר" וללכת עם הראש בקיר. אחרי זה - אני יכול להבין טוב מאוד איך פואד שם לו רגליים. אין לי בעיה שיגיד מה שבא לו ושיעמוד מאחורי זה. לא בגלל זה התנכלו לו. קח לדוגמא את פואד בתור דוגמא אישית. הוא בא אליו ואמר לו : "תקשיב , מה שהיה היה , יש עכשיו בחירות , בוא נעבור ביחד ! אני אעזור לך ! יש לי ניסיון בזה ! רק תעשה טובה , תפסיק כל הזמן לשפשף לי בפנים את הממשלת אחדות , זהו ! היה !" אז מה מצנע עשה ? נכנס לסיעה ,כולם היו מחוייכים , ואז התחיל לצעוק על פואד על הממשלת אחדות ! אפילו בורג , אדם רגוע שליו והגיוני התעצבן מזה !

EverMan

New member
לא הייתי מעריץ שלו מעולם.

תמכתי בו על פני כל האלטרנטיבות. גם בפריימריז וגם בבחירות. וגם בפריימריז נמנעתי בינו ובין רמון משום שלא רציתי לבחור בינהם. (העדפתי את רמון אם תדפדף בארכיון). אני לא מעריץ של אף פוליטקאי. אולי מלבד פרס. שהוא באמת אדם דגול. ביום שהוא פרש - אז הכבוד שלי ירד אליו בהרבה. בעיקר כי הוא לא אמר לנו לנוער חמש דקות לפני המסיבת עיתונאים כלום - והוא היה בפגישה איתנו. אז כן , הכבוד שלי ירד , אבל מעולם לא הערצתי אותו.

אני יכול להביא 20 גולשים שחושבים

אחרת. זכורות לי הודעותייך בנושא מצנע. עדיף שאני לא אחטט בארכיון הפורום כי זה עלול להיות ממש משעשע.

EverMan

New member
תראה , כל מי שמכיר אותי יודע

שלא הייתי אוהד שלו מעולם. מצאתי בו ברירת מחדל. תו לא.

EverMan

New member
אז בבקשה , יש פה חיפוש מתקדם

תבדוק מתי אי פעם שיבחתי את מצנע ואמרתי שהוא האדם הכי מושלם והכי בל יתואר בעולם. מצנע הוא לא רבין , לא כצנלנסון , לא בן-גוריון , ואפילו לא ביילין. היומרה הזו שלו מאוד עיצבנה אותי. אבל אני עדיין חושב שהוא עדיף על שרון ועל כמעט כל אחד מהליכוד. אבל מעולם לא הייתי מעריץ שלו. מעולם.

Alexco

New member
ענבר אתה טועה

זה הפוך העבודה התעסקנה, ולא מצנע. ואולי בגלל זה הוא מחפש מסגרת אחרת לפעול בה.

EverMan

New member
מפלגה ללא עסקנים דינה כדלת

ללא צירים. עסקנות זה לא דבר רע. כסאנות ומריבות זה דבר רע. חייבים אנשים שירצו לעסוק בפוליטיקה (מכאן המילה עסקנות) , אבל לחתור ולריב בעיקר על כסא זה דבר רע. תקרא את התגובה שלי לנעמן. הסיבה העיקרית שמצנע רוצה לעזוב - זה בגלל שהוא ירק על כולם אז עכשיו הוא לא הילד הכי פופולרי בסיעה. שיתבגר קצת.

למעלה