קראתי בפורום

קראתי בפורום

וזה גרם לי להרגיש שרק אני נמצאת בטירוף בימים אלו, ואצל שאר המשפחות שפוי ושקט. יונתן בן 5, תום בת 3. הם לא מפסיקים לשגע אותי בימים אלו, לריב, להשתעמם ולריב. מה עושים? אני צריכה עצות ורעיונות להפעלה בדחיפות. תודה. אני מקווה שזו תחילתה של ידידות נפלאה.

שיבא2

New member
דבר ראשון - תירגעי בעצמך

הרי אם את עצבנית, שום דבר ושום הפעלה לא תעזור. קחי כמה נשימות תכיני לך קפה ותירגעי ב. אני הייתי מתחילה לעשות דברים שאני אוהבת, חושבת שצריכה, דברים שיעזרו לי להירגע ולהרגיש יותר טוב עם עצמי אצלי- זה - לנקות, לסדר, להדיח כלים, לטפל בכביסה וכו'. רק אחרי שאני עושה דברים שמסדרים לי יפה את הרגשות, אני מתפנה לילדה (לי יש ילדה אחת... ושני כלבים) ואז יש אינספור דברים שאפשר לעשות. שוב, אני עושה איתה דברים שאני נהנית מהם, ואפשר מלא דברים- יש לנו משחק אלקטרוני עם דגים, משחקים התפתחותיים צבעי גואש - עכשיו כבר חם, אפשר להשאיר הילדים עם בגדים מינימליים טיול בחוץ עם הילדה והכלבים חוברות התפתחותיות עבודה על צבעים, ספירה דברים ספציפית לילדים שלך- ללכת לקניון קרוב לאכול צהרים בחוץ ללכת להצגה יש גם ספרים לפעילות בשעות הפנאי, וזה עתה יצא ספר לגיל חובב בנושא הפעלות לילדים רק טוב, שיבא

לא כתבת איפה אתם גרים...

מה אם לקחת אותם לים? לא להכנס למים, למרות שאומרים שיהיה שרב, אז אולי כן אפשר, אלא לשחק על החול. אני שמתי לב שאם אני דואגת לפעילות בחוץ לחלק מהיום, אז ביתר הזמן יותר קל להם להעסיק את עצמם בבית. ובקשר לטירוף - אני הולכת לעבוד מחר בבוקר, משאירה את הבעל עם ארבעתם, גם דרך לברוח מהבלאגן, לא?

למעלה