קראתי בפורום אחר

shellyland

New member
קראתי בפורום אחר

שלמוגלי יש היום יומולדת

Idan91

New member
כמה מפתיע!../images/Emo77.gif

לא ציפֵתי לזה. מזל טוב! ומסתר לכבוד היומולדת, הישר מפי מורתי לאזרחות: "תקריאי קצת יותר בקול רם ויותר בשקט".

המוזרה

New member
באמת?../images/Emo77.gif

שלל מזל טובים ואיחולים מלוא חופניים שיקיפו אותך המון שמחה ואהבה

הממממ... לא בטוח

על פי הכרטיס שלך לא נולדת. קורה. בכך אופן מה שצריך - צריך: מה אכתוב לך לא אדע שיר סיפור או אגדה רק שיר אכתוב באוקסימורון עד שישבר לי העיפרון

מוגג

New member
תודה לכל המברכות

והמברכים. אכן אין הוכחה ללידתי ו/או לקיומי המוסרי. ספק גדול עוד יותר מנקר ביחס לשאלה האם אכן מזל טוב הוא להזדקן בשנה. לכתובאוקסימורון זה נורא לא יעיל וארכני. כדאי להשתמש בכלי כתיבה קונבנציונליים כגון עט או מקלדת. תודה רבה. אוהב אתכם. להתראות בחי כסלו.

אז מתי

לברך אותך? טוב, לפי חוקי העדר עכשיו (ותעשה שמירה עד לסוף השבוע הבא...) באמת רציתי לשאול אותך פעם אם השם קשור לתאריך (או לסביבתו) בלי מזלות: שיהיה רק טוב. המשך למוגגנו כמיטב המסורת ראֵה אור ושמח בַּכֹּל "כי אם שנים הרבה יחיה האדם בכולם ישמח" (קהלת יא,ח)

אטיוד5

Active member
אה ...

אז עכשיו שנודע לי כינוי החיבה שלך, או הניק הנוסף, הרשה גם לי לברך אותך לרגל הופעת הוירוס השנתי והחשכת המנהרה בשנה נוספת. שיהיה ב
.

אוֹחַ

New member
לרקוד בקול

לצעוק בסאלסה לשיר בצעד לרוות מבאסה. להדליק ת'חושך להשלים ת'עוגה לאחוז בקצתה של החציה המלאה.

../images/Emo16.gifיקר!../images/Emo16.gif יום-הולדת שמח../images/Emo70.gif

מאחלת לך בריאות ושמחה, וחום.

nutmeg

New member
צרורברוכות

וכל טוב, איש יקר... (למרות שאחרתי משהו)

hillelg

New member
עצור את סוסיך!

לחיות קצת לאחור, לא יזיק? תלמיה רוה, נחת גדודיה, ֻברביבים תמוגגנה, צמחה תברך! (תהילים סה, יא) מזלטוב וכהלחי!

למעלה