שמע דלטון-חז"ל "הקוסמים" מצאו בעזרת הדמיון פתרונות-
לכל ו"סידרו" כל דבר שיראה טוב,
לעיניין נשות קין והבל ,כמו שענו לך,לפי חז"ל קין והבל נולדו כל אחד עם תאומה,
איך חז"ל ידעו?,החבר'ה פה ימצאו לך פתרונות.
באותו עיניין,חז"ל ביקשו לספר למה יש מלחמות בעולם לפי המקרה של קין והבל ויש דרשה של חז"ל על הסיבות לפרוץ מלחמות בעולם והם מנו
3 סיבות והם:-
א.מלחמות על שליטה בעולם("פשוט וברח")- קין והבל חילקו את העולם ל-2,קרקע ומטלטלין,קין קיבל את האדמה(היה עובד אדמה)והבל את מה שעל האדמה (רועה צאן),קין אמר להבל רד מהאדמה השייכת לי,הבל ענה תוריד את בגדיך השייכים לי, קם קין והרגו.עד היום יש מלחמות על שליטה בעולם.
ב.מלחמות דת ואמונה-קין והבל חילקו את העולם ל-2 ,זה טען בית המקדש יבנה בחלק שלי וזה טען בחלק שלי,קם קין והרגו.זו הסיבה השניה למלחמות בעולם-מלחמות דת.
ג.נשים-כן סיבה חשובה לפרוץ מלחמות הן נשים,לפי חז"ל קין נולד עם תאומה אחת והבל עם 2 תאומות(בניגוד למה שכתבתי בהתחלה,זו גירסה נוספת שגיליתי עכשיו),כל אחד התחתן עם התאומה של אחיו ,
קין ביקש להתחתן גם עם התאומה השניה של הבל והבל לא הסכים,לכן קין קם עליו והרגו.
על סיבת הנשים למלחמה,לי סיפרו סיבה הזויה אחרת,לא היו שום תאומות בסיפור,האדם היה כבר זקן,לא היו נשים נוספות בעולם,היה צורך להביא דור נוסף
קין והבל רבו בינהם מי מי יתחתן עם חוה אימם-מיד קם קין והרגו,,,מלחמות פורצות בעולם על נשים.
כמו שאמרתי-חז"ל מסדרים כל בעיה בעזרת סיפורים הזויים.
עוד דוגמה איך חז"ל מסדרים הכל?
יש סיפור של חיזור ואהבה יפה בין דוד ומיכל(בת שאול),בהתחלה יש אהבה גדולה,מיכל מסתכנת ומצילה את דוד מיד אביה שאול המלך,
בשלב מסוים האהבה מתקררת ,מיכל רואה את דוד רוקד ומפזז לפני ארון הקודש וצוחקת ממנו,
בתגובה ,דוד מקלל את מיכל שלא תלד לעולם ואנו יודעים שמיכל לא ילדה ילדים לעולם.
אחרי ששאול מת בגלבוע ודוד עולה לשלטון,דוד מחליט לחסל כל ילד מזרע שאול שמא מישהו יערער על שלטונו בעתיד,
התנ"ך מספר שאחרי שדוד קיבל את השלטון,פתאום פרץ רעב בארץ(סיפורי הרעב שזורים לאורך התנ"ך,תמיד ה' גרם להם) וה' אמר לדוד שהרעב בגלל ששאול המלך התעלל בגבעונים ואם דוד ינקום את נקמת הגבעונים וירצח את ילדיו ונכדיו של שאול,הרעב יפסק,,,
אוי איזה סיפור מגעיל ומזעזע,אבל אלוהים אמר,אז מה? אותו אלוהים אמר "לא יומתו בנים על אבותם",,,וגם זה -אז מה?, לאלוהים מותר הכל.
הלכו לחפש את הילדים-פתאום מסתבר שלמיכל בת שאול שדוד קילל אותה והכתוב אמר שלא נולדו לה ילדים ,יש 5 ילדים מאחד בשם עדריאל ????.
,,,אז איך זה מסתדר? חז"ל יש-אל תתייאש ! ,חז"ל יסדרו הכל,,,,.
אומרים לך חז"ל-שכח מה שכתוב בשמואל ב' פרק לג פסוק ח'.
הילדים של מיכל? מה פתאום הם לא שלה,הם הילדים של,,,,, אחותה מירב,אבל מיכל גידלה אותם וכמו שנאמר ,,,"כל המגדל ילדים של אחיו הם נחשבים לילדיו".
איך ידעו חז"ל של מי הילדים? שהחבר'ה כאן יספרו לך.
מיד יבוא E טי ויצטט את דברי הרמב"ם על אלה שצוחקים מהסיפורים ההזויים של חז"ל.
אתה הבנת את זה דאלטון ?