קראתי באיזה מקום...

my stery

New member
קראתי באיזה מקום...

על גרפולוגית אחת שידעה שחברתה הייתה מעוברת עוד לפני שהיא גילתה זאת, ובכלל כל מיני תופעות פיזיות כגון מחלות ונכויות, כושר גופני וכה, שאפשר לגלות דרך הכתב. ההשערה שלי היא שההשתקפות של המצב הגופני, באם במודע ובאם שלא במודע, משפיע על המצב המנטלי נפשי, שכן מתבטא בכתב. עד כמה מצבים זמניים כגון מצב רוח ומצבים גופניים מתבטאים בכתב? כשיש שינויים בכתב, אם כך, אין הדבר מעיד לבטח על שינוי אישיותי? נ.ב- לאודי, היית די קר ומנוכר כלפי אותו האיש עם התינוקת (ימיניות שמאליות...) לו הייתה זו אני, הייתי מתלקחת ועושה לך ת'מוות. שבוע טוב

מה עוד עלי לעשות כדי שתיתלקחי עלי ?

לומר לך שמזמן לא נתקלתי בשאלה כזו דפוקה ואווילית כמו ששאלת ? היות שאין לי מושג בנושא ( ההוא ) עניתי לו לקונית ש אין לי מושג, מה גם שזה לא בדיוק קשור לגרפולוגיה. אבל תמיד ניתן לשפר: לאב היקר והמאושר לעתיד, הריני לשבחך על סקרנותך ודאגתך, ובעיקר מי ייתן ותגדל ילדים לתפארת משפחתך ומדינת ישראל, שמאליים וימניים כאחד - העיקר שיהיו אזרחים מועילים וגאוות המשפחה. אכן מודה ומתוודה אני שידיעותי על עוברים, ימניים ושמאליים רדודות מעט, ובכל זאת, מטעמי נמוס וכדי לא לאכזבך הייתי ממליץ בפניך לפנות לספרים בהקשרים של הריון, לידה, עוברים, רפואה. יש להניח שבמרוצת הזמן בוצעו מחקרים בנושא קשרי הגומלין הנ"ל ואם תגלה מספיק סבלנות ודבקות אין לי ספק שתשיג את מבוקשך. שנית, סליחה שידי לא משגת לסייע יותר. שלישית לך ולאשתך המון המון נחת רוח ואושר, וגם הרבה כוח לשאת בעול, וחוסן נפשי לעמוד בלחצים ואכזבות שפה ושם מצפים מהם. ברגשי ידידות וחמימות מקרב לב, ממני מנהל הפורום, מהצוות המסור והקבוע של הפורום, מ מיסטרי אישית, ממנתחים ומנותחים מזדמנים - כל טוב ובהצלחה.

my stery

New member
וואו כמה שאתה מריר

גם אדמדם כחזרת? כועס? אבל מילים כדרבנות, ידידי המופרע. עזוב את זה שאין שאלה רצינית שאתה ממש עונה עליה, מתייחס רק לאלו שצריך לומר להם "תחזרו עם אישור" או לקרקף להם ת'אווילות בהתנשאות מזעזעת, ועזוב שלמרות שאתה מתלונן על כך שאינך יכול לנתח בפורום אך כל כותב מבולבל מהווה עבורך צעצוע חדש ל"הבה נבחן יחדיו" ו"בואו, ילדים, נראה מה יש פה!" אבל בתור מנהל פורום (!) יש לך חובה להעניק מידת כבוד מינימלית לאדם: "לא, לא יודע, מצטער." "לא ממש קשור לגרפולוגיה, אבל אולי כדאי לך לנסות ברפואה" "שבוע טוב שיהיה לך
" כל ההרצאה האינפנטילית הזו שנאמת לכבודי באשר לעצביך המתוחים על אלו שאינם מחוננים כמוך בהבנה, בסטייל, במוח וכו', הו אודי אדיר מכל, הייתה מיותרת לחלוטין. אם אין לך זמן לפורום חפש מחליף זמני. בינתיים, אל תוציא קיטור על הנאיבים. והמשך יום נעים.

יקירתי התוקפנית והמופרעת:

אין לי שום בעיה שמדי פעם תשחררי אגריסיביות ולחצים על קרבנות מזדמנים, ותכסחי להם את הצורה, עם או בלי סבה. הייתי שמח יותר לו שמרת קצת יותר על חיוך והומור, אבל זו איננה בעיה שלי. מצד שני, היות שאנחנו כאן בפורום, שאיננו מקום פרטי שלי, את חייבת לשמור על מינימום של רמה וטעם, מה שלחלוטין נעדר מתגובתך. היות שפרצת לחלוטין גבולות ופרופורציות, ואין לך את הבקורת העצמית המינימלית שתאזן אותך, הייתי מציע לך לגשת ולשאול אנשים אחרים, אובייקטיביים, שאת סומכת על שפוטם, האם גם הם מצאו בתגובתי הענינית והקצרה משהו מנוכר ? מתנשא ? אולי מזעזע ? עוד דברים ? סה"כ עניתי לו שאין לי מושג לגבי שאלותיו, ובאמת אין לי מושג בנושא זה שלחלוטין לא בתחום הגרפולוגיה. לא שמעתי שהוא נפגע או חש משב רוח צונן מתגובתי. מה זה קשור לכבוד ? אולי את זה 'הוא' תחת שם אחר ? כי אני רואה שגם לך יש שאלות עומק כאלה. כשמינו אותי למנהל הפורום לא בדקו עד כמה רצינות ועומק יש בי ובתשובותי, ואם את רוצה לדעת, בהכירי את חסרונותיו אני מניח לאחרים להשיב על שאלות רציניות שמחייבות רצינות, ידענות ועומק. נ.ב. - שלחתי לך כמו לאחרים את הניתוח במסרים.

my stery

New member
התשובה שלך בדואר

מאחר וביקשת באדיבות כה יפה לא להמשיך את הדיון בפומבי. שלך,

למעלה