קראתי את כל

Reznik

New member
קראתי את כל

השירשורים הקודמים ואין לי שום דבר חשוב לתרום להם אז... אני אתרום לפורום בכלליות מישהו יודע מהיא תוחלת החיים של תוכון בלי מים ובלי אוכל נתחשב גם בעובדה שהוא בן שבועיים ואמא שלו העיפה אותו מהלול השאלה הזו נובעת מזה שהתוכון החדש של אבא שלי נפטר בטרם עת
(נדליק
לזכרו) REZNIKH

בתור חובבת חיות מחמד כרונית....

אני מקווה שהשאלה הזו לא מהחיים, ושהוא לא נפטר בטרם עת מחוסר אוכל ומים...

Reznik

New member
השאלה היא כן מהחיים

לא ממש מהחיים כי הוא מת היום בבוקר התפתח ריב רציני בין האמא לבין הפעוט הרך ומאז הוא ישב בפינה בכלוב למטה הוא לא אכל ולא שתה כלום (לפחות זה מה שאני חושב כי לא עקבתי אחריו כל היום) ועכשיו הוא שוכב בזוית מוזרה והוא לא זז כבר שעתיים אני די בטוח שהוא מת עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מת מהחוסר סמזון או שהוא מת כי הוא היה חולה ובגלל זה האמא העיפה אותו מהלול. REZNIKH

OK..OK....

עכשיו זה כבר נשמע יותר אנושי, חשבתי שמחוסר יחס פשוט לא האכלתם אותו, האמת- לא נראה לי שמהבוקר לא קיבל אוכל ובגלל זה מת.. מוות מרעב או התייבשות לא קורית כ"כ מהר... אבל אנסה למצוא משהו יותר רשמי..

לא חשבתם שאני אתנזר מהשאלה

בנושא כ"כ מזמין. אז ככה (סיפור אמיתי): נורית קיבלה אוגר ליומולדת. כולנו חשבנו שהוא ימות מרעב תוך יומיים, כי נורית שונאת כל דבר שיש לו יותר משתי רגליים (או פחות משתי רגליים), שלא לדבר על קומודיטיז, צרכי בניין, שרותי ביוב... ולכן לא הופתענו כשנודע לנו שהוא מת מהרעלת גז אחרי שבועיים. כלומר, גם אם על פניו לא נראה שנורית תרצה להתחזות לנאצי במילוי תפקידו, זה עדיין לא יצא מכלל אפשרות. אך לא כן הוא! היא שיחררה אותו להתרוצץ בבית. שמח וטוב לב, הוא פנה לחדר הכביסה, שם חיכתה לו דליפת גז בישול מצמררת, וכל כוחותינו שבו לבסיסם בשלום. (חוץ מהאוגר, אבל את מי זה מעניין.)

../images/Emo7.gif מסכן...

לפחות ככה גיליתם את דליפת הגז, לא? ושאלה קטנה: מי זו נורית? ליה

הקשב, הסקט, האזן ../images/Emo68.gif

לי, בכבודי ובעצמי, יש ציפורים כבר מגיל 11 (לפני יותר מ-5 שנים). מה לא עברנו איתם? מוות, מחלות, חום, קור, עוד פעם מוות, ניקורים וכו´. נכון- ציפורים זה לא תוכונים אבל (זו אותה משפחה.. לא
) אז- לאמהות יש אינסטינקט לזהות מומים. ברגע שנולד צאצא לאמא, והיא מזהה שיש בו מום- היא ישר הורגת אותו. אם הוא קל מידי, עיוור, נולד אחרון (בדר"כ זה קורה שלצאצאים שנולדים אחרונים יש מום כלשהו) וכו´. כנראה האמא זיהתה מום והרגה אותו. דבר נוסף- תוכונים בני שבועיים לא יכולים לאכול בעצמם. הם צריכים את האמא שתלעס בשבילם... מקווה שעזרתי וכמו ששרית חדד אומרת: ליייייט אה קנדל.. לייט אה קנדל וויט מי

למעלה