קראתי את הספר- איך להתגבר על טראומת ילדות

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
קראתי את הספר- איך להתגבר על טראומת ילדות

- על פי עקרונות הטיפול הקוגנטיבי התנהוגותי. -הלן קנרלי-הוצאת דיונון. אבל אמלא את יומי המעקב המומלצים רק אם הרופא יאשר- אני רואה אותו עוד 3 שבועות.
הספר מעניין ובינתיים יתיעצתי עם החונך( גם הוא איש מקצוע) והעובד סוציאילי. על נקודות קשות שעלו.כמו עינין הרגשת האשמה. אני מרגיש את עצמי אשם בהתעללות שעשו בי.
בכל מקרה את הספר אקרא עוד כמה פעמים כדי לזכור את החומר.
בקריאה ראשונה אני לא זוכר מספיק טוב.

חובת הזהירות

שלום לקרנף לבן,
הנושא של הספר מעניין,
והזמנתי אותו ב"צומת ספרים" לראות מה כתוב בו.
בגדול, רוב ספרי העזרה העצמית אינם מביאים לשינוי, למרות שיש בהם עניין והעלאת מודעות.
לדעתי, כדי להגיע לשינוי יש צורך בעבודה טיפולית מסודרת.
כחלק מחובת הזהירות, בהחלט נראה לי צעד נכון לחכות עם הפעלת תרגילים מהספר להמלצה או לאישור של הרופא.
כשהספר יגיע לידי אוכל להתייחס יותר.

da2015

New member
תודה על ההמלצה

מקווה שיש את הספר בספריה. לאחר שכל כך הרבה גורמים מטפלים דפקו לי את החיים, גרמו לנזקים בלתי הפיכים. אשמח להעזר בספר שמלמד איך לטפל בעצמי.
מכירה לא מעט אנשים שרק ספר לעזרה עצמית שינה להם את החיים והחזיר אותם בחזרה למסלול. לי זה עוד לא קרה במלואו אבל פה ושם זה הבהיר הרבה דברים.
אני מבינה ממה שאתה כתבת וגם מה שיורם כתב שיש תרגילים - זה משהו שכנראה מאוד יכול לעזור לי, עכשיו לאחר שהמרפאה בה אני טופלתי הפקירה אותי ובמצב הכי קשה שלי. רק מקווה שיהיו לי הכוחות ליישם את מה שמוצע בספר. כי לאחר מה שנעשה לי אני גמורה כמעט לחלוטין.

ויורם אני ממש לא מסכימה עם העמדה שלך.

למעלה