קראנק

super racer

New member
קראנק

שלום לכולם אני רוצה לקנות קראנק ואקס טי נשמע לי טוב בדקתי באינטרנט והגעתי להכי זול ,ואז ראיתי קראנק אל איקס בכמעט חצי מחיר השאלה שלי היא מה ההבדלים בין לבין צירפתי שני קישורים לתוצאות הסופיות שלי (LX XT) מה המשקל של האל איקס? והשנה של שניהם

super racer

New member
יש לי כבר

אבל עושה בעיות אז החלטתי לעבור (לחזור) לשימנו

בקשר למשקלים תכנס לקישור בפנים

יש באתר של שימאנו משקלים, ואת החידושים בכל קראנק. וחוץ מזה יש אתר של משקלים של כמעט כל חלק.

super racer

New member
אבל...

במה שאני רוצה לקנות לא כתוב שנת ייצור (ראה קישורים בהודעה ראשונית) לפי המשקל באקס טי והאתר וויט ויניז אני רואה שהשנת ייצור היא 2001 ובאל איקס לא כתוב שנה ולא משקל אז איך אני יברר על זה באתר של שימנו

באתר של שימאנו יש לכל דגם כמה

גרסאות, שלכל אחת יש מספר משלה, אז אולי תוכל לראות אם יש את מספר הדגם על מה שאתה רוצה לקנות, חוץ מזה אין לי רעיונות... אבל תבדוק שיש בחנויות חלקי חילוף לגלגלי שיניים של הקראנקים שאתה רוצה, כי שימאנו כל הזמן משנים, כדי להכריח את הרוכבים להחליף את כל הקראנק במקום רק גלגלי שיניים.

super racer

New member
נראה לי שאני יקנה את האל איקס

לפי הדגם זה שנת 03 ושוקל בכמה גרמים יותר מהאל איקס של 02 עכשיו מגיע הקטע היותר מסובך להזמין

shl17

New member
אם אתה רוכב הרבה lx ישחק לך מהר

נסה truvativ stylo taem אבל קח bb של raceface evolve קרנק של xt קצת חורק עם הזמן

super racer

New member
shl17

קראתי את ההודעה שבא כתבת שנשחק לך אל איקס חדש אחרי 1500 K האם השיניים נשחקו או שהפלטות התעקמו או שחטף מכה והתעקם? אני רוכב המון

shl17

New member
lx

ראשית הקרנק עובד לא טוב הפלטות קצת חלשות וצריך להזהר לא לעשות העברות אגרסיביות כי אז תעקם אותן ברכיבה אגדסיבית בעליות כשעומדים על הפדלים השיניים נשחקות במהירות לא תיאמן במיוחד אם אתה קצת כבד פלטות של truvativ stylo הן ברמה של xtr הזרועות קצת גמישות אל תקח bb של truvativ אבל בסופו של דבר לרכיבה שהיא לא dh יוצא שxtr הכי זול in the long run לי יש קרנק xtr כבר 15000 קמ ו החלפתי פלטה אמצעית ב12000

למעלה