קראטה wkf תחרותי

• פותח הנושא wkf
  • פורסם בתאריך

גוגי 1

New member
הוא לא מתחרה קרטה כבר 5 שנים

מאיפה הבאת את זה ,מקום 5 אליפות אירופה בבלגרדעד 60 ק"ג מקום 2 אליפות עולם קדטים בהונגריה במשקל הפתוח כנס לאתרים ותבדוק , אתה בטח אחד מאותפ פחדנים שלא עלו נגד המועדון שלו בקרבות...

גוגי 1

New member
בסדר אבל הוא לא מתאמן קראטה כבר יות

משנה וגם לטאקוונדו הוא בא רק חודש לפני התחרות וזכה

wkf

New member
עם כל הכבוד הונגריה היה בשנת 1999

ואם אני לא טועה הוא זכה במקום השלישי. אליפות בבלגרד אין לי מושג מה זה בדיוק וזה גם לא מעניין אותי למה מקום חמישי זה כמו מקום חמישים.

גוגי 1

New member
שים לב איך סתרת את עצמך

משום "הישג משמעותי" הגעת והודית בעצמך שהוא זכה ישנם עוד הישגים בינלאומיים שלו ושל כפיר יוגב וסהר אבל היריעה פה קצרה וגם זה מיותר...

wkf

New member
כשאני אומר הישג משמעותי ובין לאומי

אני מתכוון לאליפויות של wkf ו ekf שהן אליפויות סגורות שיש שם סינון של מתחרים, כלומר לא כל אחד יכול לבוא ולהשתתף. זה מה שקורה באליפויות אנגליה בלגרד (וגן הונגריה למרות ששם זאת הייתה אליפות עולם רישמית).

גוגי 1

New member
בבלגרד זאת הייתה אליפות אירופה

באנגליה הורשו רק הנבחרות הלאומיות להתחרות וכך באגן הים התיכון....

wkf

New member
טוב דיי, נראה לי שאפשר לגמור

הוויכוח הזה שלא יביא לכלום. אני חושב שאתה טועה בזה שאתה מכליל שבארץ כולם ברמה מאוד נמוכה ואני גם מסכים איתך שהמועדון של שרעבי הוא מועדון טוב ואני לא הולך ללכלך. אז נראה לי שהוויכוח הזה על כלום הסתיים לא?

גוגי 1

New member
לאאמרתי שכולם יש כמה שעם

הדרכה נכונה יוכלו לעשות משהו אבל עם הניהול הזה בהתאחדות והשקרים שמספרים לכם שהקראטה אולימפי ב2012 ואם אתה שייך לשם אתה מבין למי אני מדבר .....לא יילך כלום והקראטה התחרותי ייעלם בארץ

אורנה ב2

New member
כפיר הוא איש רב אשכולות חכם נבון ו

אין ספק היכן שתושיב אותו הוא יבלוט הוא פשוט ענק. לגבי הקראטה אצל משפחת שרעבי, אתם מבינים שאתם דנים על היסטוריה שלפני 7-8 שנים. אכן הקראטה התחרותי הוא רק משני אצל רוב המועדונים בארץ,תחרויות ימשיכו להיות כל עוד זה מעניין ילדים ונוער וכמובן את המאמנים. אצל רוב המתאמנים במועדונים פעילות הקראטה ואומנויות לחימה נתפסת על בסיס של פעילות פנאי הנאה ובטח לא היא דרך חיים למרות שאפשר להתאמן שנים רבות,כי מפעמיים שלוש בשבוע זה מה שמשיגים קצת פעילות גופנית והנאה כללית לא יותר,בשביל להתמקצע תחרותי צריך לנהוג כמו ספורטאי צמרת, לפחות שלוש יחדות אימון ביום וזה רחוק מאלפי ספורטאים במדינתנו הקטנטונת אגב הבעיה היא לא בטכניקה אלה בהשקעה של זמן והרבה כסף וכסף זה המפתח העיקרי(תחרויות בעולם והרבה). יום טוב לכולם ובזה מסתיימת לה סאגת משפחת שרעבי.

Pyongwon

New member
a. Karate is in the Olympics.

B. Yehiam Sharabi started out in Karate and moved to Taekwondo.. Some of his students also start out in Karate, some stay, some move. C. Check out the name Yehiam Sharabi in both Hebrew and English. He's very very good! :) Jess.

התנהלות לא אתית

נראה לי שאתם מנהלים כאן דו שיח על מאמנים/מתאמנים שלא היו מעוניינים להיכנס לדיונים כאן או ששמם בצורה כזאת או אחרת היה מאוזכר כאן בפורום. לו רצו היו בהחלט מגיעים לענות , להגיב או אפילו סתם לכתוב . לא נראה לי כנכון לגרור מי מאלה שהוזכרו (אחדים מהם אני מכיר והם ראויים לכל מילת הערכה הן בתחום המקצועי תחרותי והן בתחום ההדרכה ...). היה נחמד לו את ההשתלחות עם ציון השמות הייתם עושים בינכם ואת מלחמות היהודים בהתאחדות WKF הייתם משאירים מחוץ לפורום הנ"ל ומנהלים אותה מחוץ לפורום , מעבר לעובדה שאין היא מוסיפה כבוד לאף לא אחד . תודה ויום טוב

למעלה