קראטה נגד מואי טאי

Butcher A

New member
קראטה נגד מואי טאי

למה אומרים בעצם שמואי טאי זה יותר יעיל מקרטה??? זה נכון? תביאו דוגמאות בבקשה ותסבירו לי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד... כי אני לומד מואי טאי ולעומת זאת אבא שלי למד קרטה הרבה זמן וכשהשווינו וניסינו לראות מה יותר טוב לא ידעתי ממש מה להגיד...

תשובה..!

מואי תאי היא אומנות שונה לגמרי מכל אומנות לחימה אחרת וידועה כחזקה ביותר בעולם כולו הנה דוגמא: בכל אומנות לחימה כלשהיא שקיימת הבעיטה נבעטת עם כף הרגל לעומת זאת במואי תאי הבעיטה נבעטת עם עצם הרגל (אתה מתאמן במואי תאי אז אתה בטח יודע). בכל האומנויות לחימה בעולם מתאמנים לפי החוקים ובאימונים לא עושים דברים שלא עושים בתחרויות, מואי תאי זה מגע מלא ואדם תוך שנתיים מתחיל להתרגל למכות עם העצם (בצלעות, בירכיים ובבטן) וגם מתרגל למכות ידיים לפנים. לוחם קראטה שיקבל מלוחם מואי תאי בעיטה עם 50% כוח לירך או לצלעות אני לא מאמין שיוכל להמשיך היות והוא לא רגיל למכה כזו. מואי תאי יותר חזקה מכייון שיש לך שימוש לכל הטווחים ושימוש בכל האיברים (ברכיים, מרפקים, רגליים, וידיים).

RoyceGracie

New member
זה לא תירוץ להצדיק את העובדה

שהוא אמר דברים נכונים. מה עדיף ? להתאמן בשיטה טובה יותר מהשנייה מפחינת אפקטיביות ולהיות מפורק בעוד 30 שנה או ללמוד שיטה פחות טובה, להיות מסוגל להגן על עצמך בצורה פחות טובה ולהרגיש טוב עוד 30 שנה ? ד"א, הוא לא יהיה מפורק עוד 30 שנה, אלא התאילנדים שבועטים בעצי בננה יהיו, לא בישראל. יש להוסיף כי בי במואי תאי ישנם לואו קיקים, מה שאין בהרבה אומנויות לחימה... אבל שוב אני אומר, אני לא חושב שמואי תאי זאת שיטה מובחרת, אני חושב שאין שיטה מובחרת, יש לוחם מובחר. אל תקפצו עליי בגזענות לשיטות שלכם, אני מכבד את כל השיטות ובטוח שכולן שוות ערך בסופו של דבר.

אליקום

New member
מעניין המורים של לחימה משולבת

עושים את השיטות מגע המלא שנים ובאיזה כושר הם. תבדוק את מורי הג'ו ג'יטסו הישרדות קרב מגע קיוקושינקאי והם בשיא. תראה את צבר ארם בן אדם בן 65 בכיף ישחק איתך ויקרע אותי ואותך במכות.

חח כמה נכון!

האימונים אולי מחזקים את העצמות כשאתה צעיר, אבל עוד עשרים שנה אתה לא תוכל ללכת.. השחיקה תהרוס לך את הגוף!

דווקא אני ראיתי

סדרה בנשיונל ג'אוגרפיק על מואי תאי שצולמה בתאילנד והביאו מאסטר למואי תאי בן 60 שמתאמן במואי תאי מאז שהוא זוכר את עצמו כל יום..! והמצב שלו מצוין תאמין לייי...! ובתאילנד מדובר באנשים ששוברים עצי בננות עם העצם..! אז מה שאתה אומר הוא לא כל כך נכון והנה הוחכה!

lironmarko

New member
גם אני ראיתי את זה ....!

המפורקים הם אלה שלא יודעים מתי להפסיק בסיסט

אליקום

New member
לא אין מצב

למה ברפואה המהימה של היום יש לך השתלות שיבוטים. אנשים ששברו את עמוד השידרה יכולים כיום ללכת זה ניסויים שהצליחו. יש לך במקום השתלות ייצור תאים ושכפול מעוברים. יש לך פלסמה ודם שעושים אותו לאבקה סמוך על הרופאים שבעוד 20 שנה תיהיה במצב מדהים.

יופי ואני בטוח שקופת חולים כללית...

.. תסכים לממן לך השתלת עמוד שידרה

קטנצ'יק???? בוא מכות!!!

חח סתם.. אני יודע שהיא עוזרת.. היא עזרה לי מאוד.. סתם אמרתי את זה בשביל הבדיחה:)

nitzano

New member
פלסמה ודם שעושים אותו לאבקה ?

יש לך סימוכין לכך ? אני אשמח לקבל קישור .

WaveGal

New member
גם אני, גם אני!תודה ניצנו ../images/Emo13.gif

אני נשארתי ללא מילים.

fa jing

New member
אז הנה....הפתעות לכולם../images/Emo41.gif

מדובר בהמצאה ביוטכנולוגית שתהיה ממש ישימה בעוד כ5 שנים עפ"י הערכות. הכוונה היא לייבש דם ופלסמה בשיטה של ייבוש בהקפאה ממש כפי שמייבשים פולי קפה היום. ומה שמתקבל זו אבקה של דם ופלסמה-התהליך אינו פשוט כפי שהוא נשמע ויש צורך בביצוע מניפולציות נוספות ע"מ לשמור על ההרכב והטריות. הכוונה היא ליצור אפילו בצה"ל מנות דם לכלכ לוחם שתהיה מנת דם אישית מסוג זה כך ובמידה ויש צורך בעירוי דם הרופא מוסיף מים מזוקקים לאבקה הנ"ל כך המתקבל תוך מס' שניות דם של אותו אדם וניתן להשתמש בו במקום. מפליא ותמוהה
ייתכן......אבל אפשרי
ואלו היו שלושים שניות על דם כאבקה. חנן

nitzano

New member
../images/Emo41.gifיבוש בהקפאה

בד"כ בעירוי (חרום) נותנים פלסמה ולא דם . האם יש כוונה להקפיא כדוריות אדומות ? כיצד מתגברים על בעיית הפריכות ? יבוש בהקפאה ? אם כך אין הפרדת נוזל ממוצק ? אם אכן כך הנפח גדל ולא קטן. בהחלט נשמע בדיוני . יש לך קישורים ? או אולי כמה שמות מקצועיים לחיפוש ברשת ?

חובבן

New member
כתבה מ YNEY

אני מביא כמה שורות כדי לא לפגוע בזכויות: "חיל הרפואה חנך מינהלת מחקר חדשה, במסגרתה עובדים על פיתוח של טכניקה ליצור אבקה מדמו של כל חייל קרבי, כדי שבמקרה פציעה ניתן יהיה לערבב אותה עם מים ולהפוך אותה לדם אמיתי "

למעלה