קראו

א ניצן

New member
../images/Emo133.gif הנה עוד משהו..

יכול להיות ששמו את זה.. כי פעם שמו משהו על מארון מערוץ הילדים.. [אני מדברת על מה שאני ישים...]

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifתודה לשתיכן../images/Emo9.gif

אני מכירה את זה

yuval moyal

New member
איך ביקורת על הבקסטריט בויז

יכולה להיות קשורה? וכן, קראתי את זה, וזה שהשם "מארון 5" כתוב שם לא אומר שזה קשור.

תקרא ותבין

או שלא תבין... "שילוב בין קולדפליי למארון 5? לא!! עד כמה שהלהקה עושה קאמבק מוסיקלי די מוצלח, נראה שהאווי די. הגזים מאוד בדבריו למגזין "בילבורד" המפורסם: "האלבום הוא מין שילוב של הלהקה עם `מאצ`בוקס 20` שפוגשים את `מארון 5` ואת `קולדפליי`". אמירה שנשמעת מגוחכת מאוד כששומעים שירים כמו "Just Want You To Know" ו-"Climbing The Walls", שהם אמנם שירים טובים, אך בגלל שגיטרות מנגנות במהלכם ברקע זה אומר שפתאום אתם נשמעים כמו הלהקות שצוינו? אין אפילו בסיס להשוואה בין הלהקות, כך שהדברים שנאמרו הם מיותרים ביותר."

yuval moyal

New member
אני קראתי את זה.

וזה קשור לכאן כמו שגרביים קשורים לירקות.

.........

אם את זה אתה לא מבין אז אני לא יכולה לעזור לך. תחשוב...אני רציתי להראות לכם שאמרו שהבקסטריט בויז הם שילוב בין מארון לקולדפליי (והם ממש לא) וזה משהו שאומרים על מארון...שיש בבקסטריט בויז (בעע) דברים שדומים למארון
קיצר זה מה שרציתי להגיד...וזה קשור למארון...וקישרתי לכתבה כי הגיוני שיבינו למה התכוונתי... לא אשמתי שלא הבנת אז אל תהיה כזה...

SuperKeren

New member
נראה לי שהאווי

צריך להכנס למרכז הגמילה עם איי ג'יי (שוב
). או שהוא שיכור או שהוא מסומם
.

למעלה