קראו

MolsBolsRules

New member
קראו

אוקי זאת הודעת שאני הולכת לרשום בשני הפורומים... כל המירבה הזאת היה ממש לא במקום בלו זכו אוקי סבבה אז זאת באמת הייתה השנה של בלו אין מה להיתווכח נכון שלדעתי האישית ווסטלייף יותר מוכשרים ואני מיתחפברת יותר למוזיקה שלהם - שלא תבינו לא נכון אני גם שרופה על דאנקן ולי מבלו ואני אוהבאת את השירים שלהם. בקיצר יש סתם מריבות שגרמו לדני שלנו לעזוב את פורום בלו אני מקווה שתישקלי שוב ותחזירי אלינו! כי אנחנו אוהבות אותך!! אבל עכשיו בננות!? למה?!?!?! למה לרדת על ווסט למה לרדת על בלו?! הם שונים לחלוטין! זה אוהב זה אוהב את זה (אני אישית אוהבת את שתי הלהקות) זה סתם מבאס ושטותי! מעריצות ווסטלייף נכון שמה שמעריתי בלו עשו היה ל במקום כי הם אומרים שפרורום שלהם מותר לרדת על ווסט אז אתן בטח אומרות לנו מותר לרדת על בלו בפורום שלנו אבל יש בנות שניפגעות מזה אז את אל תירדו על בלו ואתם לא ווסט אוקי? פליז תקשיבו ותפנימו כי חבל סתם להרוס חברות דנייייייייייייי COME BACK אנחנו מתות עלייך בפורום ווסט!

Sababush

New member
יפעת

את הלכת וירדת עלינו בפורום ווסטלייף את חושבת שאנחנו עיוורות?? קראתי מה שכתבת שם ורק שתדעי לא אנחנו התחלנו את המריבה הזאת כדי שתסתכלי שם עמוד אחורה ותראי איך הן דיברו על המעריצות של בלו מה לעשות שיש כזה דבר שקוראים לו להגן על עצמך

Dani Ryan

New member
Nope,Sorry...

אתן הבהרתן את שלכן טוב מאוד שם.. אתן באמת חושבות שמה שפוגע זה הירידות על בלו?לא!!!!! תרדו עליהם,אף אחד מהמעריצים של בלו לא שם על זה... מה לעשות שבמקרה שלכן ואני מודה ווסטלייף הם מעל בלו...אז יש להן כאילו את ה"זכות" לבוא ולהוציא מפה את הקללות/שטויות על מעריצי בלו! תגידו לי טוב טוב מה היה קורה אם הגלגל היה הפוך.. אז בגלל שווסט הצליחו יותר מבלו עד עכשיו,זה לא אומר שאתן יכולות להרגיש על גג העולם ולרדת עך המעריצים של בלו שהחטא היחיד שלהם היה לאהוב להקה אחרת שהיא לא ווסטלייף ובמקרה היא מתחרה!!! ובקשר אליי-אני לא חוזרת למקום שאני נחשבת שם יריבה!!!!!מה עשיתי?!הפשע היחיד שלי זה שאני אוהבת את בלו גם...אבל לא אצלכן זה לא ייתקבל!!!! או שאני עם ווסטלייף-חברה או שאני בלו-יריבה.. תודה רבה ד"א... ותעזבו אותנו בשקט בבקשה...הן אלו שהתחילו עם:"בלו שווים לזה ולזה" והן יכלו להתחשב בי ביעל וענת שהן יודעות שאנחנו שם...לא מעניין אותי מה הן חושבות על בלו...אבל הן ידעו שאנחנו שם.נקודה...יכלו להגיד:לא פייר שהם זכו בלה בלה..אבל כל אחת הייתה חייבת לפתוח הודעה משלה ולכתוב שבלו כאלו וכאלו... לא משנה..

MolsBolsRules

New member
לירון ודני

לירון - ההודעות הראשונות שכתבתי רשמתי בקטע הייתי ממש מעוצבנת אבל אני עדיין אומרת שזה מה שאני חושבת פשוט יכולתי להישתמש בניסוח נחמד יותר ודני הן יורדות על בלו כי מעריצות בלו יורדות על ווסט את מכירה את זה טוב מאוד זהלא צריך לפגוע בך הייתה תקופה שהן ירדו על איי ואן אז נכון שזה מעצבן אבל מפנימים וממשיכים גם לירון יורדת על ווסטלייף בכל אפשרות אז? זה החיים שלה שתעשה איתם מה שהיא רוצה אני רק מודיע שזה פוגע בי ולא הכי מיתחשבים אזל לא נורא אני בטוחה שהם תגידי להן שזה פוגע בל הן יפסיקו כי כולן שם אוהבות אותך

Dani Ryan

New member
זה מה שאף אחת לא הבינה!!!

תראו,אתן לא מכירות אותי בדרך כלל אני כן עדינה ולא אומרת יותר מדי מילים...אבל זהו נמאס לי מכל השטויות האלו!!! FUCK IT!!!!תבינו!!!לא אכפת לי מכל הירידות על בלו!!!!!!אני יורדת עליהם אפילו!!!!אז הנה רוצה עוד קצת:הם מכוערים,לא יודעים לשיר,זזים כמו סבתות(כמו שכמה אמרו),לא עשו כלום,קולות חרא.....אני יכולה להמשיך לך מפה עד הודעה חדשה...אתןיכולות למלא שם את הפורום בזה ו I DONT GIVE A DAMN! מה שמעצבן זה הצביעות שיש שם למלא בנות!!!!!! זה ברור שהן יירדו על בלו כי הן מעריצות ווסטלייף...תמסרי להן שאני לא צריכה את הסליחה שלהם "סליחה דני חוץ ממך" אמרתן משהו רע על החברים שלי מהפורום של בלו?על מעריצי בלו? יופי פגעתן בי אוקיי?!?! אני מעריצת בלו לא שונה מהשאר והסליחה שלכן לא ממש מעניינת ועוזרת!! אז יופי, שדני מעריצת ווסטלייף היא ילדה חמודה,ואין בעיה.. אבל לא,שדני מעריצת בלו,זהו היא האויבת הכי גדולה....זה שאני אוהבת במקרה גם את בלו לא אמור להפריע להן....... ועכשיו .... שיפסיקו להמציא תירוצים שאלו מהפורום של בלו באו והתחילו עם המריבה...הכל התחיל מהן וזהו....הם במקרה באו גם להגן עליי,מה לעשות שלהם אכפת לפחות וגם אם אני אהיה מעריצת ווסט...אני עדיין לא יריבה..חבל שזה לא כה בפורום של ווסט...להם היה אכפת והם עזרו לי..אח"כ זה התפתח למה שהיה,ועוד מישהי לא זוכרת מי בדיוק עוד אמרה: "לא נרד לרמה שלהם,זה לא מעציב אנחנו לא נהיות מדוכאות בגלל זה" תספרו את זה לסבתא שלי!!!העובדה שהן הגיבו מראה שזה הפריע... אבל לא משנה...חוצמזה שאני כבר מדמיינת מה יקרה אם ווסט יזכו בלהקת השנה בBU ואז כולן יגידו:אהה בלו לא היו מועמדים אפילו!!!ווסט זכו...בלה בלה... אח"כ רואים מי יורד לאן... תודה יפעת בכל זאת,אבל אני לשם לא חוזרת

Craz¥ L

New member
דני את לא צריכה להתעצבן..

כמו שאומרים שימי ##@$$@$#%%#$@# עליהן בלו היא הלהקה הכי שווה!

Sababush

New member
ליהייייי!! בוקר אור!! ../images/Emo62.gif

אין לי מושג למה אמרתי את זה :-|

MolsBolsRules

New member
יעלושששששששששששששששששש

אהובתייייייייייייייייי ברור שאני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך למה ניראה לך שלא?

למעלה