קראו *שוב*...

NiKi†a

New member
קראו *שוב*...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=258&msgid=20990639 אה וגם תקראו את התגובה שילי

../images/Emo47.gifNiKi†a ../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

וואי....לא ידעתי שיש כ'כ הרבה אנשים שלא סובלים את לינקין פארק...... אני מסכימה עם התגובה שלך ב1000% !!!!

NiKi†a

New member
אויי איזו מתוקה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif...תודה../images/Emo70.gif

../images/Emo168.gifמצעד בלבוארד....../images/Emo168.gif

מטאורה נמצאת במקום ה24 ב-Billboard 200 פאינט במקום ה-2 ב-Top Billboard Modern Rock Tracks פאינט במקום ה-3 ב-Top Billboard Mainstream Rock Tracks מישהו יודע,למה נאמב לא נכנס עדיין למצעד????כי לדעתי הוא יכול להגיע למקומות הראשונים-ואז לפיינט לא יהיה משעמם שם לבד
!!!

hydro355

New member
מסכים!/

צודקת! מעצבן שכל שניה מערבים את לינקין פארק לכל מקום, אף אחד בכלל לא היה שומע עליהם אם הם לא היו מוציאים את In The End ולצערי הם הוציאו :( פתאום אנשים שרק שומעים את In The End חושבים שהם המעריצים הכי גדולים שלהם :(

../images/Emo6.gif אבריל רוקיסטית .?../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלקק!!
עוד מעט יגידו לי שבריטני מלכת המטאל!

כוס אמא שלהםםםם../images/Emo60.gif

נמאס לי כבר מילדים מטומטמים וחסרי חיים שחושבים את עצמםםםםםםם... שילכו להזדיין הם יכולים להיכנס לי בתחת!

the papercut

New member
סתם מפגרים

הם חושבים שלינקין גרועה חחחחחחחחחחח הצחיקו אותי לקחו אותי לבית חולים להפסיק ת'צחוק לא יכולתי שלא להפסיק לצחוק לינקין פארק היא להקהת הניו מטאל מספר אחת בעולם! בן דודי שונא אותם כול פעם שהוא היה שומע אותם הוא היה בורח עד שיום אחד הוא החליט שהמוזיקה שלהם באמת טובה(להבין חברה הילד שנא אותם בדם)

the papercut

New member
היי הם טובים

אבל יש טובים יותר לדעתי אבל הם בין ההכי אוהבים עליי ואני אוהב רק רוק אמיתי ומשובח

the papercut

New member
רוב הבית ספר שלי שומע רוק גרוע

או פופ או ראפ אוהבים להקהות מפגרות שאף אחד לא מכיר ואם כן אז הם לא עושים מוזיקה טובה יש לי ילדים בבית הספר שהם כבר יב' שנתים מעלי וחושבים שסאבלימינל זה ראפ(לא להתבלבל הוא היפ הופ)חושבים שאבריל לאבין רוקיסטית ואומר שלינקין פארק גרועים רק אני ועוד כמה חברים שלי אוהבים רוק(והמנהל אבל הוא אוהב את המוזיקה הישנה שאני אוהב לא משנה)אז בקיצור גם בבית ספר אני מפחיד בעניין מוזיקלי מה קשור לא יודע

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איך קרעת אותו עכששששששששששששיוווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lgmtk

New member
אז זהו אני לא רוצה שהוא יידע.......

אני לא אכתוב פה............עוד ימחקו את ההודעה........אני אלמד עוד קללה............

למעלה