קראו מהר חשוב!

קראו מהר חשוב!

א-נ-י ע-ו-ז-ב-ת א-ת- -ה-פ-ו-ר-ו-ם ה-מ-ע-צ-ב-ן הזה!!!!!!!!!!!! לאף אחד לא אכפת ממני ורק צוחקים עלי שאני בת 10 אז בעיות שלכם בייי כמה ששמחתי לעזוב..

אם את מצפה...

שנבוא ונגיד לך "לא אל תלכי" אז את טועה. צר לי שזו הרגשתך. כאן זה פורום ובפורום כל אדם רשאי להביע את דעתו וכל אדם אחר רשאי להגיב לו עם דעתו שלו. את באת והודעת שאת אוהבת את שקירה ואת אנסטסיה ומה לעשות, קרה ורוב הפורום לא אוהב אותם. הגיבו להודעה שלך ואמרו לך את דעתם. אם את לא יכולה לקבל ביקורת על מה שאנשים חושבים על הטעם שלך במוזיקה תאמיני לי, לא תגיעי רחוק ככה. את ממש לא צריכה להיפגע. אבל אם אחרי פחות מחמש הודעות שלך כאן את רוצה ללכת - שלום.
אמיתי.

לא יאמן איך שאתה מדבר!

אתה מנהל! איך אתה מדבר בפורומים אחרים אוהבים אותי הרבה יותר! ואתה ממש מגעיל פשוט מנעל מגעיל וצר לי שזו הרגשתי אתה גרמתה לזה שלום ולא להתראות ממש מגעיל איך שאתה מדבר י.... ביי ביי י ....

adibb

New member
תגובה

מה את אומרת? אמיתי הוא אחד המנהלים היותר טובים שיש לתפוז [ולא, הוא לא שילם לי שאני אגיד את זה..
]. הוא, בניגוד לכמה מנהלים אחרים, פעיל בפורום. יש מנהלים שלא כותבים בכלל הודעות בפורום שהם מנהלים, הם רק מוחקים הודעות.
עדי

תודה ../images/Emo9.gif

ובלה לה פייה (או איך שלא קוראים לך). אני רק אמרתי את מה שאני חושב. לא אמרנו אנחנו לא אוהבים אותך...איך אפשר לאהוב מישהו אחרי כמות כזאת של הודעות? כל מה אנחנו יודעים עליך זה שאת אוהבת שת שקירה. אני וכנראה עוד אנשים לא אוהבים אותה. א-י-ן מ-ה ל-ע-ש-ו-ת! ועכשיו אחרי שקראתי עוד פעם את ההודעה שלך אני באמת לא רוצה אותך פה. תתפלאי אבל לא נעים לי שקוראים לי מגעיל וצר. אז או שתשמרי על השפה שלך ותתמודדי עם זה שלא כולם אוהבים את מה שאתה אוהבת או שתלכי.
אמיתי.

shiri88

New member
נכון...

הוא צודק, את פשוט לא יכולה לקבל ביקורת- ואף אחד לא צוחק עלייך שאת בת עשר, זה פורום לכול הגילאים...

סליידר

New member
היא בטוח תמשיך להשאיר פה הודעות

כל יום על כמה היא שונאת אותנו, היא לא הולכת לשום מקום...

למעלה