קראו לי למילואים בהתנתקות, מה לעשות

yoramtsv

New member
קראו לי למילואים בהתנתקות, מה לעשות

אני באופן כללי בעד ההתחברות, אבל אסור לסרב פקודה, וזה יכול להרוס את צה"ל. אבל מצד שני אני לא מסוגל נפשית ורגשית לקחת במהלך הזה חלק. אולי עדיף לגיש ולת"ם. או אולי להיפך להתייצב ולהסביר. ומקסימום כשאהיה בשטח אסביר עוד פעם. מה דעתכם?

yoramtsv

New member
אחי, אני גם בן אדם. אני לא מסוגל!

להיות אחראי להגליית יהודים? אני?! חוץ מזה שיש לי שם משפחה! זה כמו שתכריח אותי לאכול את הצואה של עצמי.

sharon82

New member
וחוץ מזה...

שמערך המילואים לא מפנה הוא רק מחליף את הסדירים..

yoramtsv

New member
זה אותו הדבר

אני עדיין שותף לזה. אני לא אוכל להסתכל עליהם בעיניים מחר! חוץ מזה שאולי גם חלק מהמילואימניקים ילכו לשם. היום קראתי משהו מצמרר, ואני לא רוצה שזה יקרה לי: "הסתכלתי לו בעיניים ואמרתי לו, אסף אני לא יכולה להאמין, אתה שותף בגירוש יהודים מגוש קטיף? אתה מבקש ממני לעשות את הדבר המשפיל הזה ולהציג תעודת זהות בכניסה לבית שלי?, אסף לא יכל לשאת את המעמד הזה ופרץ בבכי, ואחר כך אמר לי תעברי, את לא צריכה להציג תעודת זהות". כך סיפרה היום שושנה אלנקווה מנווה דקלים.

sharon82

New member
טוב שמע, כבר ענית לעצמך...

וחבל! ההתנתקות תבוצע ויהי מה!

deathcaster

New member
תשובה

אם אתה מזומן למילואים בהנתקות , הסיכוי שתראה אתה המתנחלים קטן מאוד ולכן לא תצטרך להסתכל לאף אחד בעיניים. לכן המקרה עליו קראת לא יקרה לך. מצד שני תמיד תוכל לשלוח מאות הודעות פרובוקציה ששוות לקליפת השום בכל מערכת תפוז כפי שאתה עוה כהרגלך.

orensaab

New member
תתיצב !

גם אני קיבלתי צו לתקופה זאת, ואני הולך. זו התרומה הקטנה שלנו למדינה.

למעלה