קראו כמה כתבות

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
קראו כמה כתבות

http://www.guardian.co.uk/religion/muslim/0,12135,739179,00.html על האיסלם בבריטניה. ומה יהיה? בבלגיה, בצרפת, בהולנד , ובמיוחד בשבדיה? כל האנרגיות מופנות כרגע נגד ישראל וכך מסתירים את המידע המזהיר של מה שהולך לקרות בעתיד באירופה. אני מאוד פסימי.

אלון 58

New member
הנה...,

ראש הנחש מבטיח לאירופה שואה משלה,אחחח,איזה לבוש מודרני אירופי רואים בתמונה זו,נרכש במבצעי סוף-העונה ב-100 ליש"ט...,כשזה יפסיק להצחיק נתחיל לבכות.

ne ro

New member
מה לעשות. ככה זה.

ואירופה עוד תחטוף את שלה, זה בטוח.

a e q u i t a s

New member
זה מזכיר לי עוד משהו../images/Emo5.gif

בזמן שהייתי בלונדון, הלכתי להייד פארק, כמו תייר טוב שעשה שיעורי בית, הלכתי לפינת הנאומים בפארק עם מצלמה בכיס כדי לשמוע... להפתעתי הרבה, בהייד פארק היה כינוס ענק של תומכי באירגון הטרור הסרי לנקי "הנמרים הטמילים", לרגע לא הרגשתי בנוח, האנולגיה הטבעית היתה כאילו אני בכינוס של החמאס..אך זה שהמשטרה הבריטית מאפשרת לאירגון שמשליט טרור והורג חפים מכל פשע להתכנס... בכל מקרה הלכתי לפינת המידע שלהם, והתחלתי לשאול אותם שאלות קשות, לא הזדהיתי כישראלי, זה גם דיי ברור למה.. סרי לנקה מקבלת מישראל וארה"ב ציוד צבאי.. אותה סטונדטית בריטית, היתה אומנם נורא נחמדה אבל התלהמות ושילהוב האידאולגית שלה היה ממש בעוכריה, היא ניסתה להציג את אירגון הטרור כארגון המנסה להשיג עצמאות, הקשתי עליה.. אמרתי לה את יודעת שהוא אירגון טרור שמוכר על ידי מדינות רבות בעולם, ואז הצגתי בפניה את העובדה על רצח של שר החוץ הסרי לנקי בשנה שעברה ופיגועי התאבדות שפוגעים באוכלסיה אזרחית... הויכוח היה מעניין, היא כנראה זיהתה איזשהו מבטא חלש אמריקני (מה לעשות אני בא משם) והתחילה פשוט להתלהם יותר שהסברתי לה את הנחישות של ארה"ב ושל המערב לחסל את הטרור. המשפט שאחריו פשוט הרגשתי שהויכוח השקט לא יגיע לאף מקום זה, ששאלתי אותה מה המוצא שלך? דת? הינדית, מוסלאמית?.. היא ענתה שהיא הינדית.. שאלתי אותה.. "אתם אמרת שנמרים הטמילים הם אירגון הומנטירי, אבל בפועל אתם הורגים חפים מפשע? אמרת שאת הינדית למה אתם לא הולכים בדרכו של גנדי, שהביא להודו עצמאות במאבק לא אלים..תשובתה הכתה בי הלם.. מה אתה לא יודע, מה שהיה תקף ב1948 לא תקף ב2006, והיום אפשר רק בדרך הזאת..." אחת הצילומים שלי מהפגנה למען הנמרים הטמילים, 25.7.2006, הייד פארק לונדון

a e q u i t a s

New member
אמממ

התמונה לא נקלטה כי היא כבדה מידי, אני אנסה להוריד להקטין אותה ולהשים אותה פה בשנית.

אותי החרידו העיתונים

גם אני חזרתי מלונדון לפני יומיים. כל כך חד צדדיים, כמעט שום התייחסות לחיזבאללה, בטח לא לירי הקטיושות מתוך הכפרים, הם עסוקים במטמטיקה, כמה נהרגו לנו, כמה נהרגו להם, מי שנהרג לו יותר הוא המסכן וצד השני הוא הרע, על פי אותו הגיון ארה"ב היא הצד הרע ויפן היא המסכנה במלחמת העולם השניה... לא נתקלתי בהפגנה בטרפלגר, גם אין טעם להתווכח עם אנשים כל כך מתלהמים ואכולי שנאה. אצלי פינת הנואמים דווקא היתה ריקה לחלוטין...

בקשר לכל אלה

אני קורה עכשיו ספר שנקרא "לונדוניסטאן", ספר שיצא באנגליה לפני 3 חודשים, איך בריטניה בכלל ולונדון בפרט הפכה לקרקע כל כך נוחה לאיסלם קיצוני תומך טרור. אירופה היא יבשת שאיבדה את הדרך, האנשים נגררים וחסרי כיוונים אפשר להטות אותם לכל כגיוון, היחידים שיש להם דיעה כיוון ועמוד שדרה הם המוסלמים, המיוחד הקיצוניים שבהם, אז כן, אפשר להיות מוטרדים, לגבינו, לגבי האירופאים, הם עוד יתעוררו, לדעתי מאוחר מידיי, הם יגלו שהם ישנו יותר מידיי זמן, שהם חסרי כיוון וחסרי דרך, בעיניי ניתן היום להשוות את אירופה לתקופת הDARK AGES, ניוון כללי.

ne ro

New member
עדיין..

אינך יכול להתעלם מהשנאה העזה של ישראלים לאירופה...

nizanm

New member
בשקט יחסי לא נאבקים עד

אשר מגיעה נקודת הגבול של אי שקט (שבתוך השקט היחסי) , ואז מתעוררים כל סיבי השריר הפועל כנגד אי השקט היחסי במטרה להרגיע ולרדת אל מתחת לסף התגובה. מדינות נוהגות כך. לדוגמה : גם החיזבלה אגר אמל"ח, התבצר, התחפר והקים מבנים במרחק "אפס" מקו הגבול. אבל היה שקט יחסי וישראל לא נאבקה. נקודת הגבול של אי שקט (שבתוך השקט היחסי) הגיעה כשנחטפו 2 החיילים. אז התעוררו כל סיבי השריר שפעל כנגד אי השקט היחסי במטרה להרגיע ולרדת אל מתחת לסף התגובה. אם נסתכל מסביב נראה שזה מאפיין נורמלי לחלוטן, גם בהתנהגות של פרט. בוקר טוב.

למעלה