קראו והפנימו

קראו והפנימו../images/Emo60.gif

יש לי שכנה.היה לה כלב. שמו מנצ'ס. יום אחד השכנה הייתה צריכה להתגייס ולתת את הכלב לאימוץ.
אז היא באה אלינו ואנחנו לא יכולנו כי הייתי חולה. אז היא הלכה למשפחה אחרת לא מהבניין שהיא מכירה. הם הסכימו לאמץ אותו. כמה זמן אחרי אני רואה את הילדה מהמשפחה הזאת מטיילת עם הכלב.עדיין לא הכרתי אותה.וניסיתי ללטף את הכלב. והיא רצה.פשוט ברחה...כדי שאני לא אלטף אותו.
ככה זה הלך כל הזמן. ניסיתי ללטף את הכלב והילדה לא נתנה לי. יום אחד הילדה נכנסה למכולת והשאירה את הכלב בחוץ קשור למעקה כלשהו. אני וחברות שלי ניסינו ללטף אותו, והא נבח עלינו. ופעם הוא היה כלב מדהים. מושר השכל-המשפחה הפכה את הכלב לחתול.

לא!!!../images/Emo60.gif

הילדה שמסרו את הכלב לה לאימוץ, מתעללת בכלב, ופעם שהלכתי לחברה שלי שגרה באותו בנין, שמעתי אותם צועקים על הכלב!!! הכלב נהיה רע יותר... השאלה שלי היא מה לעשות עם הכלב, מדי פעם השכנה שהתגייסה באה לבקר. ואני חושבת לספר לה על איך שמתעללים בכלב שלה!! פעם שהשכנה באה לבקר, אז הילדה פגשה אותה עם הכלב, ואני ניסיתי ללטף את הכלב והילדה הרשתה לי,ז"א שליד החיילת היא טובה אל הכלב. מה לעשות???בבקשה עזרו לי, אני חולה על הכלב הזה ולא רוצה שיתעללו בו. אבל לילדה יש אח גדול, ולמרות שניתן לציין שאח שלי מפחיד את אחד שלה פחד, עדיין לאני לא רוצה להתקשר לצער בע"ח וכדומה...

nobodys girl

New member
אני לא חושבת..

שזה שהם צעקו על הכלב או לא נותנים ללטף אותו אומר שמתעללים בו. ואני לא חושבת שכדאי סתם להלחיץ את ההיא שמסרה את הכלב. אם את בכל זאת מודאגת, תנסי לדבר איתה יפה, כחברה, להתעניין בשלום הכלב וכאלה, לא לתקוף ישר גם אני לא מרשה לזרים ללטף את זואי, ואני לא חושבת שזה משהו שאפשר להגדיר כהתעללות

למעלה