קק"צ 02

יניב100

New member
קק"צ 02

אני עם פרופיל 45 בגלל פריצת דיסק בגב.הייתי רוצה לדעת במידה ויש לי את הכישורים(קב"א+דפ"ר)שמתאימים האם אוכל ללכת לקורס. 2.מי מפנה לקורס צריך המלצה מהמפקד שלך? ואם הוא לא מעוניין להמליץ עלי? 3.שמעתי שאפילו בקק"צ 02 יש בר אור במשך כל הקורס,האם השמועה אמיתית? 4.שמעתי שזורקים רימון יורים במאג עושים ניווטי יום ולילה ואפילו יורים במרגמה.הייתכם שזוהי חלק מההכשרה בקק"צ 02 ?

המ...

קודם כל זה זה נקרא כ"מ 2 (כושר מוגבל) ואני יודע שיחסית לקורס הבסיסי זה דיי בית זונות, כך שאין לך מה לדאוג. בעיקרון אתה צריך לבקש מהמפקד שלך (בעיקרון מהפקד של המפקד, כלומר מפקד המגמה/מדור/אגף ותמיד אתה יכול לעקוף אותם ולדבר יש עם החיל (למשל עם אתה בחת"ק לפנות למקחתר וכך הלאה)

יניב100

New member
בחיל הקשר

שאלה:האם קיים מקצוע בצה"ל שאין לו קצין. לדוגמא חבר שלי בחה"א טכנאי ציוד קרקע המפקד הישיר שלו שמפקח על העבודה שלו הוא לא קצין. ושאלה נוספת:האם חייל יכול סתם ככה להחליט שמתחשק לו ליהיות קצין ללכת למפקדה ולבקש הפניה למבד"קים?

יניב100

New member
שאלה

למי מיועד הקורס הבסיסי? והאם יש הבדל גדול כ"כ בינו לבין כ"מ2? האם אתה יודע מיאזו בחינה יש הבדל?

אלצ`קו

New member
קק"צ בסיסי

קק"צ בסיסי מיועד: 1. למי שעשה טירונות 02 2. למי שלא מיועד לתפקידי לחימה מתוקף הקצונה שלו. ההבדל בין בסיסי לכ"מ 2 (יש באמצע כ"מ1): בסיסי רצים, כ"מ הולכים. ובנימה אחרת, קק"צ חי"ר צוחקים על אג"מי; אג"מי צוחקים על בסיסי; בסיסי צוחקים על כ"מ וכ"מ צוחקים על כולם!!!

יניב100

New member
תשובתך מבלבלת תוכל לפרט

כתבת שקק"צ בסיסי מיועד למי שעבר טירונות 02 ולא מיועד ללחימה. אני לא מיועד לתפקיד לחימה ואחרי שאחזור מחופשת הפציעה אני אמור לעשות טירונות 02 . אז מה ההבדל בין בסיסי לכ"מ ? לשנינו אותם קריטריונים. ולמי מיועד כ"מ 1 שנמצא בין כ"מ 2 לבין הבסיסי?

למעלה