קקי של גדולים???

d i n o l e

New member
קקי של גדולים???

הגוזל בן 8 חודשים , יונק ואוכל מוצקים הכמות של המוצקים קטנה אם כי בשבועים שלוש האחרונים זה השתפר והוא אוכל בכיף (לא הרבה מאד אך בכיף) עד עכשיו היה לנו קקי של יונקים עדיין למרות שהתחלנו מוצקים מגיל 6 חודשים (אם כי ללא הצלחה רבע בהתחלה) ביומים האחרונים פתאום לא היה לו קקי (למרות שמאז שנולד כול יום היה לו לפחות קקי פעם אחת ואף יותר בגילאים צעירים יותר) ואז ביום השלישי הןא עשה קקי אבל כמו של גדולים
(סליחה על התאור - גוש ירוק חום כזה) לא היה נראה שזה הכאיב לו על פניו. זה נורמלי? ככה פתאום?

Julia1976

New member
כנראה שזה נורמלי - הקטנה שלי התחילה

מוצקים ב-5 חודשים ובגיל 6 חודשים כבר היה לה קקי של גדולים

1טלטלים

New member
קקי של גדולים

ובכן,זה יכול לקרות ,בגלל שהתחלתם מוצקים ,אפילו אם זה מעט...הוספת מוצקים משנה את התהנלות המעי(פלורה של המעי). לידע כללי,תינוקוקות יונקים יכולים לשנות את הרגלי או תבנית עשיית צרכים(צואה) לאחר גיל חודש,אם תינוק יונק (יונק לפי דרישה,עולה תקין במשקל ושאר) מפריש צואה עפם בכמה ימים ,זה נחשב לנורמה ולא לעצירות. האם הוא מקבל תוספת ברזל?

d i n o l e

New member
הוא מקבל תוספת ברזל אבל כבר

איזה 4 חודשים נדמה לי וזה אף פעם חא השפיע עליו וגם מוצקים כבר חודשים (למרות שכמויות קטנות ) אז זה שהקקי בצורה כזו זה בסדר?

1טלטלים

New member
נשמע בסדר ויכול לקרות

תעקבי אחריו,אם זה מטריד אותך יתר על המידה פני לרופא המטפל...

d i n o l e

New member
תודה , אני אעקוב , היום כבר היה קקי

רגיל. ככה שאין לי מושג למה זה קרה מבחינת מוצקים כבר הרבה מאד זמן שלא הוספנו שום דבר חדש

1טלטלים

New member
אולי היה מצונן או משהו

יש אמהות שטוענות שבקיעת שיניים עושה זאת גם...שאריות ברזל שלא נספגו...

d i n o l e

New member
../images/Emo6.gif הוא מצונן קצת כן הזמן, ויש לו כ

כבר 8 שיניים (לדעתי אבל הניבין בדרך אולי הם הסיבה?)

למעלה