קקי-פליפ

Sh1rel

New member
קקי-פליפ

כבר כמה חודשים טובים אני מנסה לנחות פליפ, ולא הולך.. יש גם כמה תמונות מהסשן האחרון, בעיקרון הבנתי את הטעויות שלי אבל אני לא מצליחה לתקן.. למישהו יש טיפים? או רעיון איזה טריק לנסות עכשיו.. חח ליאור למשל הציע לעבור להילפליפ אבל זה נראה לי קצת יותר מסובך, את זה אני אבדוק עוד רעיונות, מישהו? אני אחזור לפליפ מאוחר יותר כנראה =/ טנקס..

Sando Boy EILAT

New member
פשוט תתאמני ותתאמני ומנסיון לנסיון

תהייי קרובה יותר תעשי תתנועה של הפליפ תקפי גבוהה עם הגוף תני לסקט להיסתובב מתחתיך ולנחות עליו... זה גם תלוי איך את גורפת בהצלחה !! תצלמי נחיתה בוידאו

יש לי שיטה בת זונה

תעבירי את הרגל שאת גורפת איתה ימינה לכיוון השיפוע לא לצד ופשוט תרימי ת'רגליים עם קפיצה ואל תעברי להילפליפ קיק זה הכל כמעט סמכי עלי גרפי לכיוון השיפוע למעלה ותוציאי את הרגל מהסקייט זה השיטה הכי טובה

b0redavid

New member
קרוב! בהצלחה ואחלה נעליים!

אם את נוחתת חצי סיבוב ואת מעל הסקייט זה אחלה, רק גריפה יותר מהירה וקפיצה יותר גבוהה לתת לסקייט לעשות סיבוב מלא ואת שם!

Sh1rel

New member
תודה.. אבל הנעליים גרועות

מחליקות וקשה להתרגל אליהן... :)

CKYbeer7

New member
ועכשיו תמונה שלך בלי

חולצה להשלמת הסדרה. סתם, לא צריך. תמשיכי ליסוע.

AVIEL44

New member
חחחחחחחח

תשימי לב לרגל האחורית שלך היא לא צריכה לבוא כמו בתמונה האחורנה דווקא יותר החוצה ולא בפנים יותר מידי

AVIEL44

New member
כי איך שאת שמה

אני מאמין שהוא הסתובב לך הרבה לוריאל...

Sabbra Cadabra

New member
נראה לי

שהפופ שלה די גמור לפי התמונה האחרונה. אז יכול להיות שבגלל זה אין לך מספיק גובה לנחות... אבל יש לך עוד בעיה, את מתכופפת יותר מדי וזה לא כ"כ טוב. ואת מכופפת גם את הגב שזה בכלל בעיה לקפוץ ככה, תנסי ליישר יותר את הגב ולהתכופף פחות ולשים באמת את הרגל טיפה יותר בתוך הפופ... אבל עם הזמן את תצליחי בסוף. תמשיכי ליסוע ותהני! בהצלחה

Sh1rel

New member
תודה אביאל וסברה..

אני אנסה את מה שאמרתם.. אולי באמת אלו הבעיות וכן, הפופ שלי קצת גמור.. צריכה קרש חדש דחוף.. (אם למישהו יש לתרום חההח) תודה :)

Sabbra Cadabra

New member
חחח עלא דבר...

ולא קוראים לי סברה(קדברה) חח...זה שם של שיר ישן. ושיהיה לך בהצלחה עם התרגיל *THUMBS UP*

למעלה