קקי מוזר

תאי17

New member
קקי מוזר

היום החלפתי והקקי היה ירוק (במקום צהוב בד"כ) ורירי ונדמה לי שהיה קצת דם- מפחיד אותי. יכול להיות שזה קשור לחיסון שהיא קיבלה אתמול? כללית היא מרגישה מצויין. בבקשה תרגיעו אותי.

תאי17

New member
היא בת חודשיים וחצי- קיבלה את החיסו

של גיל חודשיים זה שנרכנס עכשיו לסל הבריאות.

יכול מאד להיות שזו תגובה לחיסון

במיוחד אם היא קבלה גם פוליו בטיפות. אל תלחצי אבל שימי לב אם זה נמשך, במיוחד הדימום. הצבע של הקקי יכול לפעמים להיות ירקרק.

almost

New member
גם כשהם מרגישים לא כ"כ טוב..

הקקי משתנה וקצת מסריח, בד"כ, לדעתי אין לך סיבה לדאגה אם זה פעם פעמיים

אני לא יודעת לגבי הדם... אבל בעניין

הצבע זה מוכר לי מאד גם לאיתמר היו תקופות של קקי ירוק ולפעמים עם ריר יש הטוענים שזה קקי של כאב בטן ויש הטוענים שזה קשור למה שאכלת שמעתי שמוצרי חלב או שוקולד יכולים להשפיע אם מלבד הצבע ומרקם היא מרגישה טוב... אז לא נראה לי כסיבה לדאגה עוד דבר הוא שכל הזמן האנזימים של הקיבה משתנים ואז הקקי וגם הריח משתנים...

זה בדיוק מה שהיה אצלנו באותו גיל

הלכתי לרופא ואפילו עשינו תרבית צואה. אמנם היה איזשהו וירוס אבל הרופא אמר להתעלם ובאמת כעבור כמה ימים זה עבר

קקי ירוק../images/Emo5.gif (זה הכי ירוק שמצאתי)

יכול להיות תוצאה של כמה דברים: יכול להיות שעבר מעט זמן מאז שיצא ועד שנפתח הטיטול. תהליך ההתחמצנות של הצואה הופך אותה לירוקה. יכול להיות שבמספר היניקות האחרונות היא ינקה ]פחות חלב אחורי. פחות חלב אחורי=קקי יותר ירקרק. יכול להיות גם כתוצאה מחומרי החיסון. לגבי הדם - אני לא יודעת. בכל מקרה - לא כדאי להילחץ אבל חשוב לעקוב, ואם יש המשך - לפנות לרופא.

גם לנו היו כמה ימים של קקי רירי../images/Emo4.gif

בצבע ירוק. זה בא והלך. אולי זה באמת היה קשור לטיפות פוליו כמו שזולו אמרה. לגבי הדם - אני לא יודעת. אני מציעה לעקוב אחרי זה ולפנות לרופא אם זה ממשיך. מיכל

לגבי טיפות הפוליו... היא לא קבלה

אם אני מבינה נכון... היא קיבלה חיסון של גיל חודשיים לא ארבעה!

שקדון

New member
קקי ירוק

גם לנו זה קרה (בלי דם!) ואחות טיפת חלב הסבירה לנו שקקי ירוק נגרם כתוצאה מעיכול של חלב קדמי, והילד לא ינק וקיבל את "השמנת" של החלב האחורי. כך שאולי כדאי לנסות להניק יותר ולמשך יותר זמן. בהצלחה.

תאי17

New member
באמת- ביומיים האחרונים היא התעקשה

להחליף צד כלומר התחילה לינוק בעצבנות ומשיכת הפיטמה ועזיבתה ושוב תפיסה והיא נרגעה רק כשהעברתי אותה לצד השני. ואכן הייתי מודאגת שהיא לא מקבלת מהחלב האחורי ואפילו שאלתי פה בפורום ונאמר לי שזו קפיצת גדילה. מסתבר שזו כנראה לא קפיצת גדילה ואולי אני צריכה להתעקש איתה להמשיך בצד אחד.

zimes

New member
אם היונקת מבקשת צד שני - תני לה

אני לא יודעת לגבי הקשר בין קקי ירוק לחלב קדמי (את תזכרי לשאול את אסתר?), אבל אם היא מתעקשת, היא יודעת מה היא רוצה, אל תתוכחי אתה. (
למען האמת, כשדולב מתעקש לעבור צד, ומוציא את השד השני מהפה של הדס לשם כך, אני כן מתווכחת אתו...)

גם לי הסבירה יועצת הנקה

שקקי ירוק מעיד על כך שהתינוק לו מקבל מספיק חלב אחורי. ההמלצה שלה היתה לתת את אותו הצד למשך 3 שעות. אצלינו זאת היתה עצה מצויינת כי שיר ינקה במנות קטנות מאוד במקום ארוחות גדולות.

למעלה