קקי ירוק

• פותח הנושא Glur
  • פורסם בתאריך

Glur

New member
קקי ירוק

היי התינוק שלי בן שישה שבועות, נולד במשקל 3290 והשתחרר 3070. בהתחלה נתקלתי בקשיים בהנקה (שבוע וחצי מאז השחרור) ובלווית מדריכה ויועצת התגברנו על כך. הקטן עולה במשקל את המינום הדרוש (20 גרם ליום) ונמצא באחוזון 25. הקקי שלו לא היה צהוב חרדלי (למעט בימים הראשונים שקיבל תוספת מטרנה) אלא ירוק. אציין שיש לו מספר יציאות נכבד ביום (כמעט כל האכלה) מה שגורם לי לחשוב האם משהו בכלל נשאר... השאלה שלי היא מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

אלונה ע

New member
מה יכולה להיות הסיבה לקקי ירוק?

תתארי כיצד הוא יונק, האם מצד אחד או משני צדדים בכל האכלה? אם משני צדדים, איך את מחליטה מתי להעביר אותו לצד השני? אגב, מבחינת מספר היציאות, זה נשמע תקין.

Glur

New member
יונק משני הצדדים לרוב

אני מעבירה אותו אחרי שהוא מתנתק, נרדם או מתעצבן על הציץ.

talit2

New member
../images/Emo207.gif גם לי יש את אותו ענין

ואני בדרך כלל מניקה רק מצד אחד ואחרי הפסקה ארוכה (לפעמים עד שעה) השני. יש לזה איזו שהיא משמעות? חוץ מזה עליה יפה במשקל, חיתולים רטובים וכו' תודה

אלונה ע

New member
גם לך אין סיבה לדאגה

כעיקרון ההמלצה היא להציע תמיד שד שני א ב ל אם יש עליה יפה במשקל, מספיק חיתולים (תסתכלי למעלה בחוברת שצירפתי לגבי כמות החיתולים ועוד אינדיקציות) אז נשמע שהכל תקין ואין לך מה לחשוש.

אושינקה

New member
כל עוד העלייה במשקל תקינה

ההתפתחות וההתנהגות שלו תקינים אין ממה לדאוג. צבע הצואה של תינוקות יונקים משתנה בין תינוק לתינוק - זה יכול להיות צהוב חרדלי, כתום ואף ירוק.

למעלה