קודם תגיד לי אתה
מה אתה יודע על קקדוים ותוכים בכלל. אם מישהו לא יודע אפילו דבר אלמנטרי כמו מחיר, שלא לדבר על סוג מדויק, של תוכי שהוא רוצה לקנות, זה סימן כמעט בטוח שהוא לא מתעסק עם תוכים מספיק זמן בשביל תוכי גדול כמו קקדו (אלא אם כן הוא היה תקוע בבועה במשך כל הזמן בו הוא גידל תוכים אחרים). מסיפורים יד ראשונה אני יכול להגיד לך בוודאות מוחלטת- קקדו אי אפשר להשוות לא לקוניור, לא לסנגל, לא לפיונוס, בטח שלא לקוקטייל ואפילו לא לג'אקו שהחתמת פעם מזמן. אם אתה לא יודע מספיק על טיפול בתוכים ואין לך נסיון איתם, אתה לא יכול לגדל קקדו. ואף מאמר בעולם שתקרא לא יכין אותך לזה. מצד שני, אם אתה מדבר איתי על בן אדם שמגדל תוכים מוחתמים כבר 20 שנה, אין לו שכנים נוירוטיים וגם לא הרבה עבודה, זה כבר סיפור אחר... תחשוב טוב- האם אתה באמת כזה? (אם אתה שואל מאיפה הביטחון שלי בנסיון והיכולת שלך להתמודד עם תוכי כזה, אני יכול רק לשלוח אותך לחפש ברחבי הרשת מגדלים מנוסים ששואלים את השאלות שאתה שאלת. שאלות שמצביעות על חוסר ידע. ולא שזה רע להיות מתחיל, בדיוק כמו שכל זקני השבט היו פעם ילדים קטנים ופרועים, זה פשוט מגביל אותך למספר מצומצם יותר של תוכים).