קצת

א י ל ה

New member
קצת

יצא לי האוויר מהגלגלים והרוח מהמפרשים... מי יעשה לי פווווו? אילה עם רווחים מצומצמים

א י ל ה

New member
פווווו

טוב תסתובבי כבר, אחרת הרוחות ייפגשו וכל אחת תעוף אחורה. א י ל ה בית הרוחות

א י ל ה

New member
פוווו

פווו פווו פווו פווו פווו... כן תעופי אחריי. ככה את דומה לטינקר-בל. א י ל ה מקימת מועדון המעריצים של יפה ירקוני

Dan_Kap_

Active member
מחייך בחתוליות

[ פותח את התיק השחור ומוציא מתוכו מאוורר ע נ ק י ] [ בוחן את הכתובת המתנוססת באותיות קידוש לבנה של עכבר עיוור על דופן המאוורר - יפה ירקוני II ] כנראה שזה מה שאת צריכה - מכשיר חשמלי שיכניס מעט שינוי בחייך... [ מכוון את ה מ א ו ו ר ר לכיוון המפרשים העצובים של א י ל ה ] [ חובש אוזניות מגן (כן, יש גם כאלו בתיק) ] איפה הנחתי את השלט? אה, הנה הוא... [ מושיט אצבע ולוחץ...
מה את אומרת, א י ל ה? ולמה את מתרחקת כל כך מהר??? יש כאן עוד משאלות?

א י ל ה

New member
הו

שלום דאן קאפ, איזה יופי שבאתההההההה... הצילוווווו... תחליש את הרוח הזאתייייייי... ותעזור לי לרדת מהתקרהההההה... תודה. ואני רואה שהבאת איתך את הג´ימבאג שלך... יש לך איזה חוט או חבל במקרה? כי עכשיו נקרע לי המפרש. א י ל ה מחברת חורים לרשת

Dan_Kap_

Active member
המממ, תני לי רגע לראות

[ פותח את התיק השחור, ומחפש ארוכות ועמוקות ] איזה חבל יתאים לך יותר, א י ל ה? האדום או השחור? שניהם מתוצרת צרפת - סטנדהאל ארג לי אותם במו ידיו...

Dan_Kap_

Active member
מצטער, שחקנית

גברים נמוכים שמתעקשים שיצלמו אותם רק בצורה שמחמיאה להם לא עושים לי את זה... רוג´ר ראביט הוא כבר מודל חיקוי, לעומת זאת

א י ל ה

New member
שלא

לדבר על ג´סיקה ראביט. אם כבר מדברים על מודל לחיקוי כלומר. שחקניתי, שלומות לך... א י ל ה מגדלת זוג שפנים. ארבעה. שמונה. שישה עשר. שלושים ושניים...

Dan_Kap_

Active member
well - he makes her laugh...

[ מחייך ומביט בהשתאות על איזה מוקפת ב-1024, 2048, 4096 שפנים... ] אוי ואבוי! [ רץ מהר לחפור מקלטים לפני שהשפנים יטביעו את היבשה... ]

זיוי בת

New member
איזה?

התבלבלת, קוראים לה א י ל ה. ז´ זה משם אחר לגמרי. זיוי [מדקדקת ומדגדגת]

Dan_Kap_

Active member
ומה כבר אפשר לצפות

מדיסגרף מדופלם (עם תעודות וחיסונים)? [ דן קאפ עם דקדוקי עניות, סוגר והולך הביתה, מקפיד שאף שפו או טריל לא יתגנב אחריו... ]

למעלה