קצת off קצת On

tomgavish

New member
קצת off קצת On ../images/Emo13.gif

יש לידף יוצר בבמה, כנסו אליו, וצפו בעבודות שלי, יש לי שם גם משהו שעשיתי פעם שקשור לנירוונה, מקווה שאהבו

Hairspray Queen

New member
המממ+ קישור לדפ שלי...

הייתי בדף שלך כבר מתישהו השבוע, ואיפלו הגבתי....

eorion

New member
נחמד במיוחד!!!

איך נרשמים?!?!?!?!?!?!?!? יש לי מלא דברים שאני יכול לשים!! וואו נחמד... ואת, מהאנשים האלה שאני יודע שמתאימים להיות כתבים של ביכורת, צינית לכל מיני דברים... מאלה שתמיד בתעודה נכתב להם: יחסך לסובביך לעיתים לא נעים, ואתה עומד על עקרונותיך, יכולת ניסוח נהדרת. דברים כאלה... בלי להשוויץ, גם אני כזה אני חושב... אהה.... איך נרשמים?!

Hairspray Queen

New member
תלחץ על "ואתם" שכתוב שם באדום

ליד המספר של היוצרים והיצירות למעלה. ותודה, אני באמת לא נחמדה לסובבים אותי. אולי בגלל זה אין לי חברים.

eorion

New member
אין סיכוי שאין לך חברים...

טוב אולי כן... אבל כאן לא חסר, ובטח יש לך לפחות אחת או משהו... אהה... זה דיי בול שיט..: תמיד יש לך את עצמך... חח סתם...

eorion

New member
לא מצאתי... את יכולה להסביר יותר טו

ב בבקשה? אני לא מאמין חם לי בתוך הבית עד כדי הזעה!!!!!!!!! חם!!! אבל יש לי קלטת שלמה מלאה בכל מיני דברים מפגרים שהקלטתי... אהה איך מכינים לעצמי אחד?

Stillwater

New member
גם לי יש דפיוצר...

http://stage.co.il/Authors/9847 המון זמן שכבר לא העלתי משהו חדש ויש שם רק סיפור אחד שקשור לנירוונה שכתבתי בכיתה ח' או ט' אני כבר לא זוכרת, הוא די מבוסס על סיפור אמיתי קוראים לו צפרדעים מסוממות. וכשאני אומרת קשור לנירוונה-אל תצפו ליותר מידי.

Lord of Spells

New member
I have one too!

It's not updated...but I will update it soon...I donnu 1 week or so... anyway: have fun...I will log to urs soon... I'm watching Fight Club and the commercials r over...

ממש קשה לשמוע אותו שר מעבר

כל הצעקות... -מה הקטע של המתופף לעשן- הלו!!!! אתה לא יכול להיתאפק או מה?!

life style

New member
מה הבעיה?

למה קורט לא עישן באנפלגד?ו- פאק! שכחתי לראות....

life style

New member
אפשר לחשוב

שאני עוד שנייה הולכת לאמבטיה כדי לחתוך את הורידים "פעם אחרונה שאנחנו מדברות" שלחי לי הודעה במסרים אני לא רוצה להציף ת'פורום.

Runaway Train

New member
לי נדמה

שאת סתם עצבנית ... אנתוני שר מאוד יפה,איזה צעקות ואיזה נעליים? את לא מבינה.? וכן כנראה שהוא לא יכול להתאפק,זה דיי קשה להתאפק כשרוצים סיגריה

life style

New member
נראה לי שלא הבנת אותה

היא התכוונה לצעקות של הקהל ראית כמה אנשים היו שם?! וואי.... ובאמת קשה שרוצים סיגריה ואם זה עוזר לו לנגן בבקשה שיעשן כמה שבא לו

למעלה