קצת OFF - פרוייקט גאמא

Blade2

New member
קצת OFF - פרוייקט גאמא

אני שואל כאן אני אני מניח שיש פה הרבה אנשים עם ניסיון. כעת יש לי כמה שאלות על פרוייקט גאמא, כדי לקבל זימונים לזה, אני אמור לפנות אליהם? או שהם יפנו אלי? איך הם יידעו עלי? כמה זמן קבע צריך לחתום בהנחה ומתקבלים? יש קורס קדם צבאי? אני שואל פה כי המידע לא מופיע באתר של חיל מודיעין. תודה :)

Zack DA

New member
they call you

אל תדאג, אם הם ירצו הם ידברו איתך. ובכל אופן, נדמה לי שבגאמא המגמה היא יותר ברמה של OJT ולא קורס.

Blade2

New member
מה זה OJT?

מה זה OJT? כמו כן, אני לומד באו"פ במטרה להשלים תואר במתמטיקה ומדמ"ח לפני הצבא (ע"י השלמת חצי תואר ודחיית הגיוס בשנה), זה יכול לסייע לי בכדי להגיע לשם?

gmorphus

New member
ככה

תואר או חלק ממנו יסייע לך, אבל עלול גם לפגוע בך. במידה ואיתרו אותך למחזור של השנה, ואתה דוחה את הגיוס, אתה עלול לא להיות מאותר בשנה הבאה. דבילי אבל ככה זה עובד בצבא. אני מציע לך לסיים את התואר בכל מקרה (ואני בוגר של אחד המסלולים). באשר לפרוייקט. זה שילוב של כמה מסלולים 2 מהם הם קורסים ו2 הם OJT On Job Trainning, כלומר בלי קורס ואתה מקבל את הידע שאתה צריך לתפקיד במהלכו. המסלולים כולם מעניינים ובד"כ אין נחיתות ביכולות למי שהולך למסלולים שהם OJT. בהצלחה!

shaiis7

New member
פרטים...

אתה יכול לפנות אליהם ביחידת איתור, או שמן הסתם הם יאתרו אותך אם יש לך פרופיל 64, או אם יש לך פרופיל קרבי ופרוטקציות! הם ידעו עלייך כי אתה אומר בראיון אישי שאתה מתעסק במחשבים, או במנילה. הקבע הוא שנה אם אני לא טועה. אם אני לא טועה אין קורס קדם צבאי, אתה אמור לבוא עם הכשרה מהבית (בעיקרון C++ ברמה גבוהה, אסמבלי וכו', אבל זה לא בטוח). באתר שלהם אין פרטים חוץ מהענין שהיחידה קשורה לתיכנות, וזה מהסיבה שהכל שם חסוי ביותר!(מודיעין מן הסתם) יש להוסיף שקשה מאוד להתקבל, הם מסננים חבל על הזמן!!! וזהו כבר סיפרתי יותר מדי!

gmorphus

New member
הערות

הפרופיל לא משנה. אם מודיעין רוצים אותך, הם יקחו אותך. לי יש 97 בלי סעיפים והגעתי לשם. הקבע הוא אכן שנה. אין קד"ץ, וצריך לבוא עם הרבה רקע מהבית כמו ששי אמר.

Blade2

New member
רקע באילו תחומים?

באילו תחומים כדאי שיהיה לי רקע אם אני רוצה להגיע לשם?

למעלה