קצת OFF-בעיות עם דונגל BT

Chooch

New member
קצת OFF-בעיות עם דונגל BT

יש לי דונגל BT של מיקרולינק והתקנתי מחדש XP והוספתי SP2. בעבר לא הייתה בעיה עם הדונגל מבחינת זיהוי והתקנה ועכשיו הדונגל מזוהה אבל כשאני מנסה להתקין דרייבר שהורדתי הוא לא "נקלט" האם זה בגלל הSP2? ואיך אני מסיר את הדרייבר BT של Microsoft?

Chooch

New member
פתרתי את רוב הבעיה

מסתבר שהדרייבר שזמין להורדה באינטרנט הוא ישן והדרייבר מהCD חדש יותר. מוזר! NEWAYS אני עדין לא יודע איך מסירים את הדרייבר של $M

Blueye1

New member
ידוע שעדכון SP2 עושה בעיות עם חלק

מסוגי הדונגלים. או שתסיר את העדכון או שיש פתרונות שהתפרסמו בפורום פוקט www.pockt.co.il בפורום על BT

Chooch

New member
הבנתי

אני מאוד מאוכזב מהבשורה הרעה הזאת אבל תודה על היידוע.

Chooch

New member
מחפש תוכנות מעניינות לפוקט

אני מחפש תוכנות לAXIM X5 שלי אין לי ממש הגדרה למה אבל כל מיני משחקים ותוכנות נחמדים וקטנים כי יש לי רק כ. זכרון 32 מגה ואני מייעד את המכשיר (עתידי) לניווט לוויני נטו ולכן לא אחליף זכרון. בקיצור אשמח לכל דבר מעניין שהוא לא פריסל שחמט ושות'

Chooch

New member
כרטיס WIFI/BT לא SDIO

האם קיים כרטיס כזה? או איזשהו מתאם כזה שמתחבר ליציאה סיריאלית(ככה קוראים ליציאה למטה?) של AXIM X5?

Chooch

New member
דסטינייטור ועברית של איירון

יש אפשרות לעבוד בתוכנה עם העברית הזאת? כי אני זוכר שפעם העברית הייתה הפוכה

Chooch

New member
אין בעיה בעברית החדשה?

או שבכלל אין בעיה עם העברית של איירון כי לא הייתה.אני זוכר

Chooch

New member
בעיות עם ICQ

יש לי AXIM X5 והתקנתי ICQ PPC 2002 בפעם הראשונה הICQ התחבר לי אבל לא ראיתי שאנשים מחוברים למרות שהיו כאלה שבמחשב ראיתי אותם מחוברים בפעם השניה הוא כתב לי The session host was not found כיצד לפתור את הבעיה? תודה מראש

Chooch

New member
עוד משהו

התקנתי מחדש וזה מתחבר אבל אני עדין כל האנשים אצלי אוףליין

למעלה