קצת off אבל כנסו

קצת off אבל כנסו

משהו יודע כמה זמן ההתיישנות חלה על דוחות עיריה? העיר - בת ים הדוח חניה כמובן. וכמו כן איך ניתן להסביר לעיריה שחלה התיישנות על הדוח.. תודה לעונים

מור~!

New member
נצל"ש לא קשור כל כך

איך הולך התשלום על הביטוח? אני פשוט ניגשת לסניף הפול הקרוב לביתי ומשלמת להם? יש אפשרות לשלם באשראי או שרק במזומן?

Lone Rider

New member
או שניגשים לפול או שניגשים לסוכן ביטוח

לא יודע לגבי הפול אבל אצל חלק מהסוכנים ניתן לשלם את החובה באשראי ועד 12 תשלומים ללא ריבית...

רפי, שלח לי דוא"ל ואעביר אליך פסיקות של

ביהמ"ש. אני כרגע מנהל מו,מ עם איזה גולם בעיריה גדולה בארץ לגבי דו"ח חניה משנת 1996!!! [email protected]

AVNER XR

New member
מ"ס טיפים המפקד זיו

על דו"ח משנת 96 חלה התיישנות ,באם אתה מכיר עו"ד שיכול להוציא לך מכתב כזה תזוכה. על העיריה ושולחייה (מעסיקות היום משרדי עו"ד לטיפול בגבייה)חלה חובת הוכחה משלוח דואר רשום לביתך. עליך לכתת רגליך לאותו משרד מטפל ולא להתכתב,ולדרוש באופן אסרטיבי את מ"ס דבר הדואר שנשלח למענך לפי משרד הפנים הנכון לתאריך הדו"ח,הפקידה קרוב לוודאי תטען בפניך שזה רשום במחשב(שקר וכזב זו אותה תשובה לכולם)תדרוש שוב את מ"ס הדואר הרשום ובאיזה תדירות הוא נשלח לביתך. לאחר שלא ימצאו תבקש לשלם באסרטיביות את הסכום המקורי ,לא לפני שקיבלת אסמכתא שהחוב שולם והדוח מסולק אל תתפשר שישלחו לך את הקבלה הבייתה מנסיון . שיטת מוצלחי של המשרדים הנ"ל טוענת ש99% משלמים ריביות ופיגורים והאחוז הנותר משלם את הקנס המקורי. בהצלחה לא פשוט אבל אל תתיאש. דרך אגב דו"ח עיריה מתיישן אחרי שנתיים במידה ולא נשלחה הודעת דואר רשום לביתך ,ולכן חברים חשוב לעדכן במשרד הפנים את כתובתכם.

תגובה לתגובה...ובקצרה לבקשת הקהל...

אבנר ידידי, ראשית - לבקשת הקהל בשרשורים הקודמים ("למה שוטרים כותבים באריכות יתר") אקצר ככל שאוכל. לפני כחודש קיבלתי בדרך לא דרך מכתב הממוען אלי אולם לכתובת שאיני מתגורר בה מזה שנתיים ובה מודיע לי מנהל מחלקת השומה באותה עירייה כי הוא הטיל עיקול מנהלי על חשבון הבנק שלי בשל דו"ח תנועה. אציין במעמד זה כי אני מכחיש מכל וכל שקיבלתי אי פעם בחיי דו"ח מאותה עירייה. פניתי עצמאית במכתב ששוגר בפס כבר למחרת היום (לשמחתי אני משפטן מתמחה ועל כן אין אני זקוק לשירותיו של עו"ד, אני עובד צמוד לעשרה כאלה, וכל אחד טוב מחברו!). קיבלתי אישור שמכתבי התקבל והובטחה לי תשובה תוך 3 חודשים (לתשומת לב אותם אלה שטוענים שהמשטרה איטית), בינתיים הוטל עיקול על חשבון הבנק שלי. הוצא לי לשלם את הדוח אולם סירבתי בנימוס. לעניין הדו"ח: מדובר בדו"ח חנייה משנת 1996. מעולם לא קיבלתי עד היום את הדו"ח במישרין או בעקיפין. הראייה לכך - אפילו הודעת העיקול נשלחה לכתובת שאיני מתגורר בה מעל שנתיים. כששאלתי בעירייה הזו מדוע הדו"ח נשלח למען שאיני מתגורר בו נמסר לי כי העירייה מקבלת את הכתובת הרשומה במשרד הרישוי ולא במשרד הפנים. קיימת חובה לעדכן את הכתובת אך ורק במשרד הפנים. לא מוטלת חובה לעדכן כתובת בשום מקום אחר. אני מקפיד עם מעבר דירה לעדכן כתובת, בשל צרכי העבודה, כך שתמיד תמיד התכובת שלי מעודכנת. כשביקשתי אישור בדואר שמכתבי שנשלח בפקס התקבל (קשה להם לשלוח אישור בפקס!) מסרו לי שאישור כזה נשלח. תשאל להיכן - צודק! לכתובת שאיני מתגורר בה מזה שנתיים. בשלב זה אני ממתין ב"מתח" להחלטת כבוד העירייה... למכתבי אליהם צירפתי אסופת פסיקה, לטובת המתעניינם אני מצרף כאן פסק דין אחד מיני רבים. אם, אבל אם, יוחלט לדחות את בקשתי לביטול העיקול והדו"ח - אני מתכוון לנקנק להם את הצורה!

AVNER XR

New member
הבהרה קטנה -העיריה משקרת נקודה

הכתובת המעדוכנת של משרד הרישוי היא היא הכתובת הרשומה במשרד הפנים היות והם מסונכרנים בינהם. תוכל לבדוק זאת בצורה פשוטה לאן נשלח רישיון הנהיגה שלך בפעם האחרונה,או הכתובת המצויינת עליו ואף להראות להם.תוכללבדוק זאת גם בט"ל מ"ס *5678. דבר נוסף מכתבך הועבר כנראה ליועצת המשפטית של העיריה המחילטה במקרים מעין אלו, לתשומת ליבך הליך זה ארוך מאד ותשובה ממנה עלולה לקחת אפילו שנה,מה שכן תתזכר אותם ט"ל כל חודש ,ותנהל מעקב מסודר עם מי דיברת .ותרשום הכל ,הרי אתה משפטן ויודע שמה שלא כתוב לא קיים. האם הציגו בפניך את מספרי הדואר הרשום שנשלחו לכתובתך המקורית עם הדוח מקורי ,הם היו צריכים לשלוח מכתב ראשון על ביצוע העבירה ,לאחריו תזכורת ראשונה ואף תזכורת שנייה ,לפני ביצוע הליכים בתיק . בגמר הטיפול ןאם תזוכה תבקש כמובן בכתב את סילוק הדו"ח ותשמור אותו,היות והעיריה ומשרד העו"ד \ העובד איתה לא מסונכרנים מניסיון ,ועלולים לפנות אליך שנית על אותו דו"ח שוב מניסיון.

למעלה