לא יודע איך לאכול את הטרייד הזה
מצד אחד, אני לא חשבתי שאורטון כזה נורא, בטח לא ברמה שתגרום לבריידי קווין (הפצוע, יש לציין, עם פציעה בגיד אכילס שעוד לא ברור אם תצריך ניתוח וכמה זמן שיקום) להראות כמו אלטרנטיבה טובה. חוצמזה שכבר הבנו מזמן שמאבקים על משרת הQB לא הופכים את הQB ליותר טוב, רק מוסיפים לחץ. מצד שני, התלונה העיקרית לגבי אורטון (גם שלי) היא שהוא לא יורה לעומק. אין לו את היד למסור מסירות ארוכות, מה שתקע את משחק הריצה והפך את ההתקפה של דנבר להתקפה של סלאנטים ומסירות של 5 יארד, לא בדיוק מכונה משומנת כמו שציפיתי לראות מקבוצה של ג'וש מקדניאלס. אם קווין בריא וירשים מספיק בפרי-סיזן בשביל לזכות במשרת הQB הפותח, יש לו את היד בשביל לנצל את כלי הנשק על המגרש (אדי רויאל בעיקר, ב.מארשל אם בטעות הוא ישאר). רסיבר כמו אדי רויאל, עם המהירות שלו, זה בזבוז לא למסור לו לעומק ולתת לו לרוץ כל מיני curl routes וסלאנטים קצרים. שלח אותו 20 יארד לעומק, תראה איך הוא משאיר אבק בפרצוף של הסייפטי, אבל צריך מישהו שגם יתן לו את הכדור בעומק הזה. זה אולי היתרון של קווין, אם הוא ישחק. וה"אם" הזה זה מה שמציק לי. למה אי אפשר להחליט על כיוון אחד ולתת לו לעבוד 2-3 עונות ולהתמיד בו? כל עונה עכשיו נצטרך לחכות עד אוגוסט בשביל לדעת מי הQB שלנו על המגרש השנה? נמאס. הייתה לי גם קצת בעיה עם הטרייד עצמו, אני מאוד אוהב את פייטון היליס, בעונה האחרונה שבה הוא עוד שיחק (אצל מקדניאלס הוא בעיקר ישב על הספסל) הוא היה המוביל בריצה בקבוצה שסבלה מפציעות של RB אחד אחרי השני. חשבתי שבעונה האחרונה הוא יקבל הרבה יותר זמן על המגרש, כי הוא היה יכול להיות כלי נשק משלים לסגנון של מורנו, הוא קשוח, לא מפחד לרוץ דרך טאקלים, סוס עבודה. קצת עצוב לי לראות אותו הולך, אבל היה די ברור שאין ברירה אלא לשחרר אותו כי משהו בו כנראה לא מצא חן בעיני מקדניאלס. אני לא זוכר סנאפ אחד שראיתי אותו על המגרש מעורב באמת במהלך לאורך כל העונה, וראיתי את כל 16 המשחקים של הברונקוס. אז אומרים שקיבלנו את בריידי בזול, וכנראה שזה נכון. השאלה היא מה קיבלנו ולמה הוספנו גם בחירות דראפט בנוסף. אם קווין הולך להיות בק-אפ, אז הבחירות דראפט האלה הן בזבוז מוחלט. לא יודע, לא מצליח לאכול את הטרייד הזה, בכלל רוב המהלכים של מקדניאלס מתחילים להזכיר לי פרק של 'אבודים', אתה לא מבין כלום, אתה חושב שעוד מעט תבין, שיש איזו פואנטה בסוף, אבל אז אתה מבין שאתה מבין עוד פחות. הבנתם? גם אני לא... לגבי טומלינסון - שיהיה לו בהצלחה. חוץ מפיליפ ריברס וג'יי קאטלר זה כנראה השחקן השנוא עליי בליגה. שיסיים את הקריירה שלו בבינוניות ושאני לא אצטרך לראות אותו פעמיים בשנה ואני מבסוט.