קצת NFL בפורום

Yo-man

New member
קצת NFL בפורום

עדכונים קלילים 1. פילדלפיה החתימו מחדש את האנק באסקט כרסיבר שלישי אחרי שויתרו עליו לשנה אחת. 2. ג'ייק דלהום לא חתם בקליבלנד, אבל יצא משם עם כששני הצדדים מביעים שביעות רצון ומסכימים על התנאים לקראת החתימה. כמו שזה נראה, זה רק ענין של עורכי דין עכשיו.

Yo-man

New member
עכשיו ברור שדלהום הולך לקליבלנד

קליבלנד עשו טרייד על בריידי קווין, שעובר לדנבר (מסכנים. הורגים את הקבוצה עוד יותר), מה שאומר שהחוזה של ג׳ייק לשנתיים הוא לתפקיד הפותח ולא בשביל להיות מנטור לאיזה QB צעיר. שמח בשבילו. וטומלינסון מצא בית בקבוצה שהיתה מספר אחת בריצות בעונה האחרונה - הג׳טס.

RoyBehar

New member
לא יודע איך לאכול את הטרייד הזה

מצד אחד, אני לא חשבתי שאורטון כזה נורא, בטח לא ברמה שתגרום לבריידי קווין (הפצוע, יש לציין, עם פציעה בגיד אכילס שעוד לא ברור אם תצריך ניתוח וכמה זמן שיקום) להראות כמו אלטרנטיבה טובה. חוצמזה שכבר הבנו מזמן שמאבקים על משרת הQB לא הופכים את הQB ליותר טוב, רק מוסיפים לחץ. מצד שני, התלונה העיקרית לגבי אורטון (גם שלי) היא שהוא לא יורה לעומק. אין לו את היד למסור מסירות ארוכות, מה שתקע את משחק הריצה והפך את ההתקפה של דנבר להתקפה של סלאנטים ומסירות של 5 יארד, לא בדיוק מכונה משומנת כמו שציפיתי לראות מקבוצה של ג'וש מקדניאלס. אם קווין בריא וירשים מספיק בפרי-סיזן בשביל לזכות במשרת הQB הפותח, יש לו את היד בשביל לנצל את כלי הנשק על המגרש (אדי רויאל בעיקר, ב.מארשל אם בטעות הוא ישאר). רסיבר כמו אדי רויאל, עם המהירות שלו, זה בזבוז לא למסור לו לעומק ולתת לו לרוץ כל מיני curl routes וסלאנטים קצרים. שלח אותו 20 יארד לעומק, תראה איך הוא משאיר אבק בפרצוף של הסייפטי, אבל צריך מישהו שגם יתן לו את הכדור בעומק הזה. זה אולי היתרון של קווין, אם הוא ישחק. וה"אם" הזה זה מה שמציק לי. למה אי אפשר להחליט על כיוון אחד ולתת לו לעבוד 2-3 עונות ולהתמיד בו? כל עונה עכשיו נצטרך לחכות עד אוגוסט בשביל לדעת מי הQB שלנו על המגרש השנה? נמאס. הייתה לי גם קצת בעיה עם הטרייד עצמו, אני מאוד אוהב את פייטון היליס, בעונה האחרונה שבה הוא עוד שיחק (אצל מקדניאלס הוא בעיקר ישב על הספסל) הוא היה המוביל בריצה בקבוצה שסבלה מפציעות של RB אחד אחרי השני. חשבתי שבעונה האחרונה הוא יקבל הרבה יותר זמן על המגרש, כי הוא היה יכול להיות כלי נשק משלים לסגנון של מורנו, הוא קשוח, לא מפחד לרוץ דרך טאקלים, סוס עבודה. קצת עצוב לי לראות אותו הולך, אבל היה די ברור שאין ברירה אלא לשחרר אותו כי משהו בו כנראה לא מצא חן בעיני מקדניאלס. אני לא זוכר סנאפ אחד שראיתי אותו על המגרש מעורב באמת במהלך לאורך כל העונה, וראיתי את כל 16 המשחקים של הברונקוס. אז אומרים שקיבלנו את בריידי בזול, וכנראה שזה נכון. השאלה היא מה קיבלנו ולמה הוספנו גם בחירות דראפט בנוסף. אם קווין הולך להיות בק-אפ, אז הבחירות דראפט האלה הן בזבוז מוחלט. לא יודע, לא מצליח לאכול את הטרייד הזה, בכלל רוב המהלכים של מקדניאלס מתחילים להזכיר לי פרק של 'אבודים', אתה לא מבין כלום, אתה חושב שעוד מעט תבין, שיש איזו פואנטה בסוף, אבל אז אתה מבין שאתה מבין עוד פחות. הבנתם? גם אני לא... לגבי טומלינסון - שיהיה לו בהצלחה. חוץ מפיליפ ריברס וג'יי קאטלר זה כנראה השחקן השנוא עליי בליגה. שיסיים את הקריירה שלו בבינוניות ושאני לא אצטרך לראות אותו פעמיים בשנה ואני מבסוט.

Yo-man

New member
הצחקת אותי עם ההשוואה ל"אבודים", אבל אתה צודק

באמת לא ברור למה הם עשו את זה. כנראה הם לא בונים על QB בדראפט ולא נשאר להם טרייד סביר אחר.

tragula

New member
עם קטשופ

> חוצמזה שכבר הבנו מזמן שמאבקים על משרת הQB לא הופכים את הQB ליותר טוב, רק מוסיפים לחץ. מאוד תלוי באופי של השחקן. דרו בריז החל לפרוח בסן דייגו רק אחרי שריברס נבחר בדראפט. הבעיה האמיתית היא מאמנים שמזגזגים בין ה- QB המתחרים. בקבוצה המנוהלת טוב התחרות נגמרת בפר-סיזיון והמאמן צריך לעמוד מאחורי הק"ב שלו. > חוץ מפיליפ ריברס [הדגש]וג'יי קאטלר[סדגש] זה כנראה השחקן השנוא עליי בליגה אני מת למצוא ציטוטים שלך בנושא מלפני שנה (וקצת). דנבר הולכת בכיוון ברור מאוד (לדעתי) של בניה לטווח אפס. למרבה הצער זה רק מאריך את החוזה של טרנר בסן דייגו. כמה מצער, כנראה שנצטרך לחכות לציפס כדי שתהיה תחרות ב- AFC WEST. אני לא אתפלא לראות את בריידי פותח כבר בספטמבר (אורטון, בחיאת ראבק, אורטון !) ועדין הם שילמו מחיר כבד עבור הטרייד הזה (3 שחקנים). ואלא עם כן בריידי יתגלה כק"ב מהשורה הראשונה זה הרבה יותר מדי.

RoyBehar

New member
את ריברס תמיד שנאתי, לגבי קאטלר...

אני לא אכחיש שכל זמן שהוא היה בדנבר נתתי לו קרדיט למרות הכשלונות המפוארים של הקבוצה בעונות שלו. אבל הדרך שבה הוא עזב גרמה לי ממש לתעב אותו. שם אותו ואת גיא פניני באותה קטגוריה מבחינתי. בכיינים מעצבנים שמרשים לעצמם להתנהג כמו כוכבים הרבה יותר גדולים ממה שהכשרון שלהם על המגרש מאפשר באמת. לגבי התחרות על משרת הQB1 - אם התחרות היא בין שני QB טובים (בריז וריברס לדוגמא), אני מניח שזה יכול לתרום דווקא. אבל כמו שזה נראה כרגע בדנבר התחרות היא בין שניים בינוניים למדי (והלוואי ואחד מהם יוכיח שאני טועה). ז"א, אורטון הוא QB לא רע, אפילו טוב לפעמים, ואולי באמת הנוכחות של קווין יכולה לגרום לו לעבוד יותר קשה, אבל במקרה של קווין, שהוא גם צעיר וגם מישהו שאחת הבעיות הכי גדולות שלו היא התמודדות עם לחצים (לפחות עד כמה שאני יודע ושמעתי) אני לא מאמין שתחרות תוציא ממנו משהו משמעותי. אלא אם באמת החיבור עם מקדניאלס וההימצאות בקבוצה שהסיכוי שלה להגיע לפלייאוף (קצת) יותר ריאלי מאשר של קליבלנד, יצליחו להוציא ממנו משהו באמת מיוחד. וכן, ההרגשה שלי היא גם שחסר תכנון לעתיד. כנראה שאחרי הפתיחה החלומית של העונה הקודמת והנפילה בסופה, מקדניאלס מתחיל להרגיש את הלחץ להביא תוצאות ומהר. יכול להיות שאם העונה הקודמת הייתה נגמרת אפילו עם אותו מאזן, רק מפולג אחרת, הציפיות היו נבנות אחרת והיו נותנים לו קצת יותר קרדיט לטווח ארוך. אני אפילו לא בטוח שזה משהו שמגיע מלמעלה, מההנהלה, אלא מהאוהדים/בראש שלו. וכן, כנראה שהמשרה של נורב בטוחה לפחות לעוד עונה או שתיים...

גרסה חדשה לקלישאה - שניים רבים ...

בסוף שניהם מנצחים!
הג'טס והג'יאנטס רבו ביניהם מי תזכה לפתוח בשבוע הראשון באצטדיון החדש. בתחילה דובר על הטלת מטבע ובסופו של דבר נמצא פתרון יצירתי - שתיהן יפתחו את האצטדיון ויארחו בו בשבוע הראשון - הג'יאנטס ביום ראשון בצהריים והג'טס בשני בלילה.

למעלה