קצת JS..

נותן ל-TD הגדרת ID...

ובפנייה אליו בסקריפט של ה-onmouseover של ה-TD, עושה משהו כזה:
objTDName.bgcolor = "#00FF00"​

נתן.ל

New member
נכון שזה נראה מאד הגיוני ....

אבל זה לא פועל ככה ... מאז שהוא שאל את זה - פשוט ניסיתי אלף ואחת שיטות - הצלחתי בסוף בדרך הזאת שפרסמתי ... ממש ככה ... בלי שום ID ולא נעליים לא יודע למה ...

נתן.ל

New member
גרמת לי לבדוק - הנה ככה :

<HTML> <HEAD> <SCRIPT LANGUAGE=javascript> <!-- function Ovr(src,clrOver) { src.bgColor = clrOver; } //--> </SCRIPT> </HEAD> <BODY> <P> <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=1 width="75%" border=1> <TR> <TD onmouseover="Ovr(this,´#000000´);"> </TD></TR></TABLE></P> </BODY> </HTML>​
אגב - משום מה זה לא פועל אם אני שם את הקוד בתוך הTD - זה פועל רק עם פונקציה בJS .... מישהו יודע למה ?

rmarko

New member
החלפת את ´ בגרשים אמיתיים?

אצלי עובד - גם אם אני מוריד את זה מהפונקציה ועושה את זה בתוך ה- td.
<td id="blah" onmouseover="blah.bgColor=´black´" onmouseout="blah.bgColor=´white´">hellow</td>​
גם this עובד.

קיפוש

New member
לוטה הקובץ..

איזו מילה יפה זה לוטה

rmarko

New member
ברור, אקספלורר לא מנתח מחרוזות כך

שים לו גרש אחד, לא מרכאות, בקטע של הצבע.

קיפוש

New member
נהדר

עכשיו איך אני משנה לו את הצבע בחזרה מתי שהעכבר כבר לא עליו?

קיפוש

New member
הסתדרתי תודה ל STAC ../images/Emo13.gif

הוא היה הראשון
ואני לא מצליח לשלוח פה הודועות

IgalR

New member
אחלה של LOOK & FEEL אהבתי

יותר מהאייקונים העגולים בדף הראשי

קיפוש

New member
../images/Emo51.gif

וטוב שאתה פה יש לי שגיאה
Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal.​

IgalR

New member
אתה לשלוף משם של שדה שלא

קיים . בטח השורה שבה מופיע השגיאה זה שאילתה או ניסיון שליפת נתון משדה לא קיים בסט רשומות .

קיפוש

New member
FIX

שלפתי משתי טבלאות שחלק מהשדות כפולים, ומה שלא כפול לא צריך tab.name אלא מספיק name

נתן.ל

New member
היי קיפוש איזה קטע זה ...

אתה נותן לינקים באתר שלך לאתרים שאני בניתי ... (לא אשמתי - הבוס שלי דתי).

hunky dory

New member
this= אובייקט נוכחי ?

הי נתן
האם this זה אובייקט נוכחי? לגבי העברת עכבר על תא - אני נוהגת לעשות
onMouseover="javascript:theFunction()" האם לזה התכוונת? ויש אופציה לשים קישור ובתוכו תא של טבלה - בדיוק כמו ששמים קישור ובתוכו תמונה או טקסט- לוחצים על התא בטבלה ומקבלים פונקציה. כאשר לוחצים על און מאוס אובר אפשר , בדרך אגב - לעשות , כמובן - כל פונקציה אפשרית ענבל- נ.ב. יצרתי היום תוכנית שכוללת קישורים שהם תאים - אני אעשה נבירה במחשב המבולגן שלי ואולי אצרף אותה עוד מעט.

למעלה