קצת

red mosquito

New member
קצת ../images/Emo58.gif

מי זה רא''ב?? ידעתי שאם מישהו שיודע זה בטח הפורום הזה. בתודה מראש- עינבר

IronMaiden98

New member
אף אחד

לא יודע מי זה ראב הרוב פה חושבים שזה רגולוס בלראק, אבל אני חושב שזאת דמות חדשה.

53925392

New member
לא נכון

ג'קר אמרה שהיא לא תוסיף דמויות חדשות שישפיעו על העלילה אלא רק משניות

שרוףעלhp

New member
לי יש הוכחה מי זה.

אני לא אקח את הקרדיט על הכל כי חשבתי לבד על הוכחה שיכול להיות a אבל הוכחה שזה הוא ראיתי פה בפורום: מאיפה הa?: רגילוס וסיריוס נקראו על-שם 2 כוכבים במערכת אריה בשמות:regils,sirius. לכוכב רגילוס יש עוד שם:alpha leoanis a. האות הראשונה והאחרונה היא a והמילה הראשונה היא a בלטינית(אלפא). מן הסתם שמו השני הוא a. הוכחה שזה הוא: black=שחור.שחור= בנורווגית:זווארץ.בגרמנית:סווארץ.ב2 הגרסאות האלה כבר מאז הראשון תורגם כך שם המשפחה של סיריוס. באתר של ג'ק"ר כתוב שהיא סיפרה לכל המתרגמים בעולם מי הוא רא"ב כדי שיוכלו לתרגם זאת נכון.בגרסאות הנ"ל תורגם rab בתור raz,ras. זו ההוכחה הניצחת.

מומין1

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד לא יודע מי זה. משערים מי זה. ההשערה הרווחת היא שזה רגולוס בלק. ישנן עוד השערות שאפשר למצוא באינטרנט...אין לי קישור ספציפי.

N B I

New member
הוא לא קצת...

מת? כי אז זה דיי מוזר, סך הכול הוא היה נאמן לאדון האופל (אני תמיד מרגישה שאני טועה בכתיבה של השם שלו) למה שהוא יקח משהו ממשיך לו? עוד לא שמענו על איש שהיה נאמן לאופל והחליף צד (סנייפ כמובן לא נחשב). ודמבלדור הרי אמר שיש רק שלושה שיודעים על הדברים האלו..

Marth Darunia

New member
כן ../images/Emo58.gif

הוא קצת מת, אבל במכתב של רא"ב כתוב "אני כבר אמות כשתקרא את זה" (או משו בסגנון). בקשר לנאמנות שלו - לפי סיריוס הוא הצטרף לאוכלי המוות ונרצח כי הוא השתפן. זה מראה על נאמנות לא גדולה לוולדמורט. חוצמזה תמיד יש סיכוי שהוא עשה הצגות

למעלה