קצת ../images/Emo58.gifים עונה 4
הראשון זה מפרק 401 בבבילון, בריאן וג'סטין בבאק רום. ג'סטין אומר משהו כזה- You always have to have you way...you always have to be on-top ובריאן עונה לו- Sure, well, yes וכנראה שאז יש סצינה יאמי
הספוילר השני זה דיווח של אחד הסטטיסטים בסדרה ואני לא יודעת באיזה פרק מדובר. הסצינה צולמה ביער מחוץ לטורונטו. אמט ומייקל מגיעים לאיזו כת של היפים/נודיסטים. יש שם הרבה בחורים מבוגרים ומכוערים (ככה דיווח הבחור שהשתתף בסצינה), הגברים משחקים כדורשת (לא בהצלחה רבה, ככה אמר אותו בחור) כשמסביבם יש עוד בחורים שמעודדים אותם. כנראה שאמט מתפשט ומצטרף למשחק ומייקל לא מתפשט. כשהם מגיעים למקום הזה מקבל את פניהם המארח ואמט אומר למייקל שהוא מפחד מהמקום אבל מייקל אומר שזה היה הרעיון שלו (של אמט) ושהם נשארים שם. זהו פחות או יותר. היו שם מלא תיאורים על מלתחה ותלבושות, על כמה שהיה קר ועל כמה שהגברים שיחקו בכדור בצורה מזעזעת. נשמע לי הזוי ולא מתקשר לי לשום דבר. אני מקווה שיהיו יותר פרטים בהמשך.
הראשון זה מפרק 401 בבבילון, בריאן וג'סטין בבאק רום. ג'סטין אומר משהו כזה- You always have to have you way...you always have to be on-top ובריאן עונה לו- Sure, well, yes וכנראה שאז יש סצינה יאמי