קצת
....

sojohan

New member
קצת ../images/Emo53.gif .... ../images/Emo4.gif

שלום לכולם... אני מחפשת שירי רוק ישראלי מתאימים למסיבה. יש לכם אולי המלצות או רעיונות? ממש צריכה את עזרתכם! תודה

בנה

New member
הרשימה שלי...

אלה-היהודים עוד ארון אחד-היהודים (סיכויים קלושים לפוגואים...
) על הרצפה-מוניקה סקס גניבה-היהודים יש עוד...אני בטח יזכר יותר מאוחר...

ננסה לעזור..../images/Emo13.gif

שב"ק ס'- יהיה פיצוץ\שיר הגנג'ה\אין כבוד\קרטון לילה\תרימו תידיים... ברי סחרוף- עבדים משינה- אחכה לך בשדות\מכונית\ נושאי המגבעת- אני טקסט פוליטי? איפה הילד- מה שעובר עליי\כולם רוצים חבר\השמיים הגבול אביב גפן- אל תדאג\רומיאו ויוליה\סוף העולם הדורבנים- שוב הדיסקו כאן\לבדוק לך ת'מנוע אינפקציה- הברוך של סלקום ירמי קפלן- הדפוק הזה היהודים- אינטרמת פאנקייק- הנערה שזעזעה את עולמי קרח 9- איתו לנצח שוטי הנבואה- פנאן\פרילי מופע הארנבות של ד"ר קספר- בואי דינה\בשמלה אדומה\תראו אותי\השיר שלי..... עברי לידר- האנשים החדשים הדג נחש- לזוז\קמתי בויאקה- מסיבויאקה היוניה- היווניה השמחה פורטיסחרוף- אמריקה מוניקה סקס- הסיפור המתוק\מכה אפורה (חרוש ביותר, אבל עדיין עושה תעבודה..) על הרצפה (כנ"ל)\סאן חוזה\תן לשים ת'ראש על דיונה פורטרט- עד אלייך\ הכל מבינה פורטיסחרוף- אין קץ לילדות-LIVE כנסיית השכל\ תגידי שטוב זקני צפת- רק אל תלכי\השכן המכשפות- המכשפות\להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך... השוונג של הפיתה- אוכלת מהצד ג'ינג'יות- ג'ינג'יות\מלפפונים דיאליזה בארץ הפלאות- מסיבת הפיג'מות גידי גוב- עניין של זמן\אין לי כסף בוטן מתוק בקרקס- יהיה לי טוב אינפקציה- זיתים\ קיפוד קרח (כדאי להוריד את השניות הראשונות:))\אציטון... תערובת אסקוט- החדר האינטימי שלי תמוז- סוף עונת התפוזים תיסלם- רדיו חזק צריך עוד?
ע"מ- שלומי שבן- כולם אומרים

סתם עוד כמה כי בא לי../images/Emo13.gif

בנזין- יום שישי את יודעת תיסלם- תנו לי רוקנרול מופע הארנבות של ד"ר קספר- יותר מדי (בכלל, כל שיר שלהם יעשה את העבודה
) פאנקייק- בוץ הבילויים- אוטו זבל משינה- אין מקום אחר\את באה לבקר היהודים- ג'קי\אלה זהו. הפעם באמת ע"מ- גידי גוב- רחוב סומסום

sojohan

New member
תודה דבה מאוד לשתיכן../images/Emo45.gif

כמובן אם יש עוד הברקות אני אשמח!

rotemosh101

New member
לי יש כמה :

היהודים: ג'קי עוד ארון אחד מחפש תשובה תשחק אותה (לדעתי שיר ענק למסיבות) מוניקה סקס: על הריצפה, סאן חוזה. בוטן מתוק בקרקס:כל מה שנשאר שיר קליל כזה . איפה הילד: נפלת חזק. מופע הארנבות של ד"ק קספר: בואי דינה שיר ענק!!!!,השיר שלי,אחלום לנצח,שרה בצבעים וכל שיר של קספר דיי יתאים .... משינה-אחכה לך בשדות, הכוכבים דולקים על אש קטנה(שיר חמוד),רכבת לילה לקהיר,בלדה לסוכן כפול. ירמי קפלן-הפוך עברי לידר-בוא,יותר טוב כלום(לסלואו אולי ?) לא יודעת טוב אין לי יותר....

פאנקייק

לחם. תפוזים. ברווז.מכורה לטיפה המרה. משינה- שעוד לא אמרו...מילים ועוד מילים,אניגודין, הכל התחיל בנאצר,פחי שואו,את באה לבקר, איזה איש, אבל אין,דוקטוק קליני (?)... יש עוד מלא אני בטוחה שיש מי שיכיר. החברים של מטשה-אני לא רוקד כשעצוב, מעליות, עשי לי את המוות,עוד שיר אחר,קוק בצהריים... סליחה אם יש טעויות בשמות....

שמיקי

New member
אוקיי אני מסכימה איתו...

אבל שכחת כמה שווים... הדורבנים-יצאני לרקוד... אביב-שיר הסמרטוטים היהודים-עוד ארון אחד,אלה,ג'קי,גניבה,ליפול,oh lord, עכשיו את,טוב נו הבנתם ת'עיקרון כל שיר רועש של היהודים אינפקציה-אלטיזכן,מסעדות דגים,אצטון, מוניקה-הר של בייגלך... שייגעצ-ראפיח.,פרח נתתי לנורית... ואם יהיו לי עוד הברקות אז..........

N a V e

New member
שוב הדיסקו כאן למיניהם../images/Emo13.gif

ככה זה לאהוב את עצמך של ברי סחרוף מישהו שומע אותי-איפה הילד כנסיית השכל-למאיה יש אקדח,היינו עושים אהבה משינה-רכבת לילה/כל מה שלהיט כל מה שיש לו פיזמון קליט וקצת רעש

למעלה