קצת

קשת13

New member
קצת../images/Emo32.gif

לא קשור לנושא הפורום ובכל זאת נשמח לקבל רעיונות- הקטנטן (שמאובחן פ.ד.ד) חוגג בקרוב יום הולדת שנתיים
ואני זקוקה לרעיונות למתנות/ צעצועים שמתאימים לגיל הזה. (יש לו כבר המון צעצועים והמשפחה כבר לא יודעת מה להביא לו...). תודה לכם(-:

היות ומשחקי קופסא

לא באו אצלינו בחשבון בכלל, וגם צעצועים מוסיקליים לא ענינו מעבר לכמה דקות ביקשנו ליום ההולדת שלו (אמנם של גיל 3 אבל לא נראה לי שזה משנה), משחקים שעזרו לו להוציא אנרגיה ושראיתי אצל המרפאה בעיסוק שלו כמו: נחום תקום כדור קרניים בריכת כדורים טרמפולינה. אצלינו זה עבד מצוין.

yonitbrk

New member
גם אצלנו כולל מר תפוח אדמה

פזלים של חלק אחד, כאשר צריך להתאים לפי צורה וצבע .

vered73

New member
מוסיפה

מנהרת זחילה (115 שח) מר תפוא (יקר אבל אפשר להתעסק עם תווי הפנים) (110 שח) קופסת בצק + חומרי יצירה (עד 50 שח) ספר אלקטרוני עם מילים (יש ציור של חתול ולידו כפתור, לוחצים ושומעים את המילה ולאחר מכן הצליל. יש שם נושאים של חיות כלי תחבורה כלי נגינה וכו'). (50-100 שח) מצנח משפחתי (לנו יש ל6 ידיים ומנצלים את זה בנסיעות לים ולסופישבוע אם יוצא, מחוץ לבית). (עד 100 שח) בימבה (50-120 שח, תלוי אם יש כפתורים של חיות או של משטרה) מנורת לילה מרגיעה (25 שח) מנורת סיבים (50-80 שח)

shirkoosh1

New member
עוד כמה רעיונות

קומפי-עם המשחקים הראשוניים שמלמדים צבעים, צורות ועוד מושגים. פאזלים (אצלנו זה היה להיט בערך בגיל שנתיים וחצי), דופלו (טוב לפיתוח כישורי מוטוריקה עדינה), רכבת של תומס הקטר (הבנתי שבנים מאוד אוהבים את הצעצועים עם דמותו בגילאים האלו).

קשת13

New member
תודה על הרעיונות המקסימים

ואשמח לקבל עוד... מה זה מנהרת זחילה ואיפה ניתן להשיג? יש לנו כבר - רכבת של טומס, מר בטטה בכמה ואריאציות, בימבות (למרות שהוא שונא), ולגו למיניהם (בעיקר מגה בלוקס). חשבתי על קומפי אבל אני לא יודעת אם זה כדאי, זה די יקר והשאלה עד כמה באמת משחקים בזה? שוב תודה (-:

shirkoosh1

New member
אצלנו, היא התחילה להתעניין בקומפי

בגיל שנתיים וחצי בערך, ומאוד אהבה לשחק בו אז ובגיל שלוש עד שלמדה לשחק גם במשחקי מחשב רגילים. אני מניחה שזה שונה מילד לילד.

אצלי לקומפי לא נמצא

כ"כ שימוש למרות שקניתי כמה תוכנות בכל מיני רמות , אבל שווה לבדוק אצל מישהו שכבר יש איך הוא מגיב או באחת המשחקיות שמחזיקות קומפי, כי בסה"כ זה לא ממש זול וחבל שישאר ללא שימוש. מנהרת זחילה עליה המליצה ורד היא באמת נהדרת, מצרפת קישור שבו ניתן לראות www.pitoys.co.il/ - 29k. והכי חשוב יומולדת שמח ובהצלחה!

קשת13

New member
תודה רבה

נתתן לי כמה רעיונות. לגבי קומפי - הוא די התלהב מזה במשחקייה, ואצל אחיין שלו. אז אולי באמת שווה לקנות עם כמה דיסקים (בצורות ובצבעים אגב הוא שולט כבר מזמן). שוב תודה רבה רבה (-:

מחל

New member
אצלנו הילד אוהב את אתר קידנט

אצלנו הילד אוהב את אתר קידנט

קשת13

New member
אחלה, ממש אהבתי

וזה ממש מעולה בשבילו (תנועה ותכנון מוטורי הם די בעייתים). איפה אפשר להשיג את זה?

vered73

New member
בחנות ציוד לגנים. יש גם שקוף, יש או

אורך של 2 ושל 3 מטר, עד כמה שאני זוכרת. שלי זו עם שלושה צבעים, וכשאני מחזיקה את החיזוק בקצה המנהרה, גם הכלב שלנו זוחל פנימה עם הילד. מאד מצחיק. יש כאלו שמשלבים את זה עם אוהל כדורים. הכל כמובן מתקפל לשקי בד סינטטי ואפשר לקחת לסבתא או לדודה וכך כולם משחקים סביב המשחקים של הילד (זה מה שאני עושה, לכן כשאני משקיעה במשהו אני מחפשת גם את האפשרות למשיכת ילדים נוספים. כי גם כשזה משפחה, זה לא טריוויאלי שיתיחסו לילד). אני גרה בראשלצ יכולה להמליץ על החנות בה אני קונה דברים. חפשי בגוגל "טוליגן" ותראי עוד כמה אופציות, רק בשביל הרעיונות של ההפעלה.

vered73

New member
פרטים

לחנות קוראים טוליגן, אני מכירה אותם מאז היו חנות קטנה לפני עשור בערך. אצרף לינק, ותוכלי ליצור איתי קשר במסר >> טלפון >> ונדבר.

yonitbrk

New member
ורד נסי גם את דניאלי

רח' הכשרת הישוב בראשון, ליד חצי חינם הישן. מחזיקים דברים טובים ולא יקרים. מאוד מומלץ.

vered73

New member
יונית לא אני זו שחיפשה. אם זה במערב

אני בכלל לא נוסעת. רק הזמן והטרחה לא שווים לי. בחנות של טוליגן אני מקבלת קבוע הנחה של 10% והדרכה. לנסוע הלוך ושוב שעה, להסחב עם הילדים, לא שווה. טוליגן יושב ממול קוסמוס שלנו במזרח. 10 דקות ברגל מהבית שלי, 3 באוטו... עצלנית, מודה.

noale noale

New member
הצעה לגיל שנתיים

אני קניתי לו את הדבר הכי פשוט בעולם - מריצה קטנה. בעצם זוהי יותר כמו עגלה: מן משטח עם שוליים - 4 גלגלים וידית משיכה . לא היה יקר - לא היה יוקרתי - וזו המתנה שהוא הכי התלהב ממנה מבין כל המתנות היקרות והמושקעות שהורעפו עליו ועד עכשיו (עוד מעט בן שלוש) משחק איתה ה-מ-ו-ן

אiרין

New member
עוד כמה רעיונות.....

טרמפולינה -אין מאושר ממנו בקפיצות. הרבה צבעי ידיים לאמבטיה וקצף - איזה כמויות שהלכו אצלנו ועוד ידינו נטויה. גם שלו.... ספרים עם תמונות פשוטות מאד. קלטות עם שירים .בלי סיפורים.- כך למד לחזור על מילות השירים. חושבת על עוד רעיונות ...יש בלקאואט .אחזור עם עוד.

למעלה