קצת

shahf

New member
קצת ../images/Emo32.gif

אני במילא לא כ"כ כותב פה בזמן האחרון אבל רציתי שתדעו פה בתחילת מרץ אני יוצא עם עוד כמה חבר'ה לשביל ישראל (שביל לכל אורך ישראל ממעבר הגבול בטאבה עד קיבוץ דן-940 ק"מ סה"כ) זה יקח לנו בערך 54 יום שאני אהיה ממש מנותק מהכל (אדוה בטח תיהיה איתי בקשר) בעיקרון זהו מי שרוצה אולי להצטרף או מוכן לסייע לנו בדרך (אנחנו ממש נשמח לכל עזרה שנוכל לקבל ובמיוחד בחודש הראשון שניהיה בדרום ושם אנחנו צריכים עזרה בעיקר בנושא של מים) מוזמן לשלוח לי מסר או לכתוב לי במסנג'ר: [email protected] או בICQ מספר 102937358 זהו אני מקווה שתסתדרו בלעדיי אבל בינתיים יש לכם עוד חודש לסבול אותי

shahf

New member
מדרום לצפון...

זה משתנה נצא בערך 15 ואני מתאר לעצמי שמי שבאמת יעשה הכל ויסיים (אני כמובן...) זה יהיה בערך עוד 4 חבר'ה חוץ ממני

סבבה

אם אתם צריכים עזרה כשרתם עוברים בסביבות נחשונים רק תודיע לי אני אולי יכול לעזור.

למעשה

כשאתם מתכננים את המסלול אני חושב שעדיך לכם לוותר על המעבר לאורך כביש 6 שמגיע אחרי יער קולה ובמקום לעשות מעקף מאחורי העיר אלעד ולההסתובב באיזור הגן הלאומי של נחל שילה שהוא מקום נהדר עם נוף שחבל על הזמן לעצירת קפה.

shahf

New member
הקטע ליד כביש 6 הוא קטע חובה בשבילי

זה השלב שאני בהחלט ארצה להיזכר באחת השטויות הגדולות של ישראל ולזכור איפה אני חי

אומי5

New member
נפלא ,

אין לך מושג איזה כיף זה (וגם קצת קשה לפעמים). עם מי התיעצת ? בדרום תנסה ליצור קשר עם פקחי רשות שמורות הטבע לפעמים הם עוזרים עם התמנת מים. אם אתה מספיק מקצועי אתה יכול ליצור ציר משלך ולאו דווקא לפי השביל המוכר (כמובן להתבסס על סימונים). המון בהצלחה.

shahf

New member
לא התייעצנו עם אף אחד

אמממ נתארגן על מספרים של הפקחים שם ואם נצטרך אז נדבר איתם כי בינתיים יש הרבה אנשים שמוכנים לעזור לנו בעיקר בדרום כולל אחד שמוכן לארגן לנו ג'יפ צמוד ואנחנו מספיק רצינאים (כמו שאומרים אצלנו) כדי ללכת בשבילי אחרים אבל הבעיה היא שזה כאילו דרך בי"ס (ככה זה בדמוקרטי...) אז הכל מאורגן עם אישורים (משטרה, צבא, רשות שמורות הטבע...) למרות שבכל מקרה אני לא יודע כמה נלך לפי מה שכתבנו שם (אז נישן 5 מטר דרומה מהמקום שכתוב...אבל אל תגלה!)

אומי5

New member
אני הייתי ראשון...

הכיתה שלי הייתה הראשונה שהצליחה לגרום למשרד החינוך לאשר חוצה ישראל. אנחנו בחרנו ת'מסלול,הלכנו בחוליות של 3-4 ,ועד היום לא שמעתי על בית ספר אחר שעשה את זה. יש לכם מגמת ידיעת הארץ או משהו כזה?

shahf

New member
זה לא בדיוק מגמה

אנחנו דמוקרטיים אני לא אתחיל להסביר לך מה זה אומר פה כי זה פשוט לא המקום אבל יש מסרים...

אומי5

New member
אני יודע מה זה דמוקרטיים

יש לי חבר מהצבא שלמד באחד כזה (בגולן נראה לי),

shahf

New member
לא...השרת זה אני../images/Emo6.gif

וכן מורנקה מדובר באותו דמו' סה"כ אין כ"כ הרבה כאלה בארץ...

למעלה