קצת

sickX6

New member
קצת ../images/Emo32.gif

יש כזה דבר כרטיסי טוקמן של יותר מכרטיס אחד, עם קוד אחיד לנגיד 25 כרטיסים, ושלא נראים כמו הכרטיס הרגיל??

Benjamin Turner

New member
לי?! ../images/Emo12.gif

הקומונה שלי הנה זו: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=harryandpotter
(זו קומונה ש"פג תוקפה" מזמן, החתלתולים המדוברים נותרו אצלי מטעמי ביקוש שאינו תואם את ההצע (לפחות זה מה שאני מספרת להם כדי לא להעליבם)). הקומונה בחתימה שלי היא סתם קומונה נחמדה שאני חברה בה, וכולם כמובן מוזמנים
נ.ב. כן, בחרתי להבין את דברייך בצורה מילולית

אהם אהם...

ציפור קטנה הסבה את תשומת
י לעובדה שאת מנהלת את הקומונה בחתימה... אני רוצה אישור ( Pretty please)

Benjamin Turner

New member
מתוך עיקרון, אני לא מנהלת שומדבר

בתפוז למעט הקומונה שנפתחה על מנת למצוא לHP בית (וכבר הוצעו לי דברים קצת יותר מעניינים מקומונה
). מנהל הקומונה (רוני) הכחיל אותי כי לטענתו כחול מתאים לי (במילים אחרות, מבלי להתייעץ אתי או אפילו לדווח לי טרם ההכחלה). בקיצור, אין לי שום פונקציה ניהולית what so ever בקומונה או בכל מקום (חי) אחר בפרדס (מה שלא צריך למנוע את אוהבי הכלבים שביניכם מלהצטרף אליה, על אף שאני בטוחה שזה גורם לשברון לב לרבים
).

Benjamin Turner

New member
אם תאמרי לי במה את רוצה שאועיל,

אשמח לעשות זאת (אני "קצת" איטית ורק עכשיו נזכרתי שהקומונה בעצם סגורה, כך שאם את רוצה להיכנס אליה, פשוט כתבי שאני הפניתי אותך).

הקדמתי אותך

חוצמזה יש לי הצעות מפתות (ולא בהכרח מגונות9 להציע לרוני על מנת שהוא יסכים...

ר ו ני

New member
אל תתרגשי מהאוקונומיקה..

הקומונה לא מעניינת אותה - היא פשוט תעשה הכל בשביל לפתות אותי! כולל לנסות להיות חברה שלך

Benjamin Turner

New member
מממ, לא ידעתי שאתה עד כדי כך נחשק

ועכשיו משאני יודעת... (מואה-הא-הא-הא
) יאללה יאללה, יותר טוב לך לצלם את שאדו כדי שנוכל להוכיח שאמלי יותר יפה
(הכלבה הזו היא הכלבה המעורבת הכי יפה שראיתי אי פעם
, איימי של איל הכי יפה מהגזעיים
).

ר ו ני

New member
את גולשת בתפוז?!

ולא יודעת כמה אני נחשק? אוקונומיקה תשלים לך פערים.. נראה לי שאתן צריכות לשבת לשיחת בנות ארוכה

למעלה