קצת

vered 37

New member
מיודעינו קפקא.....

הסופר... לא הייתי מתנגדת לגור בביתו הקט והחביב.. אחלה נוף.

vered 37

New member
למה סתאםםםםם ?

מיטה היא דבר מאד שימושי לשינה , לשכב ולקרוא לשוחח על הא ודא עם עצמך או עם... להתבונן בתקרה ולחלום... זהו לא ?

ע פ ר ל ה

New member
ואני...

לא הייתי מתנגדת לרביצה בתוך ג'קוזי כשסביבי צפות בועות סבון ריחניות...

vered 37

New member
רביצה ? את לא ביצ'ית....

תדייקי..... שכרון חושים בג'קוזי יותר מתאים לא ?

ע פ ר ל ה

New member
חבל'ז על הביזבז אחותי

רביצת פרות,ג'מוסים,היפופוטמים... כוס יין אדום חצי יבש,או לחילופין וודקה+רדבול אבל שיהיה בול במינון הנכון... ויאללה,לחיי הפדלאות,והסתלבט החלומי...

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif י'מלעונית אחת,השעה קפצה עלייך?

ואגב דאבל,המממממממ... אחותי צ'מעי... מה רע במחשבה שלישית?

מכיון שסוכם כבר.....

שאני לא מובנת ולא מבינה את יכולה להסביר לי למה התכוון המשורר? (או המשוררת במקרה זה?) בית פתוח???

יערית

New member
אהה!בוקר טוב סופיה../images/Emo13.gif

היום את מקיימת את שהבטחת אתמול או קיי? כוונתי בבית פתוח היא: כל מי שמוצא בעצמו כישורי משחק ,התניידות ועיקביות,אשמח שיבוא לארח לי ח'ברה בשעה שציינתי ,זמן פסוקו של יום.הוא אמור לשמש בתור האצבע לקריאת הפסוקים,גם מי שרוצה סתם להנות מקריאת פסוקו של יום יכול להגיע,להביא איתו פיצוחים ולחכות לשיא שבערב/לילה הזה. אני לא משוררת-אני סתם במוד של שטויות .

אני בחורה עיקבית ../images/Emo66.gif

בוקר טוב גם לך
אוקיי, אם באצבע עסקינן (שוב) אז מתחילה להפנים שחשיבות האצבעות גבוהה מאד ויש לי רעיון
בילבי הציעה שבת במערת האצבע (לי דוקא היו רעיונות אחרות בענין המערה הזאת,אבל עזבי פרטים בחדר האדום
) ואת רוצה אצבע לפסוקו של יום, אז אני מציעה את עצמי בתור הקול שמתלווה לאצבע בזמן שהיא עוברת על הפסוקים שם כרגע עובדת על כ' גרונית ור' גרונית עמוקית
, בינתיים את "חכי לי ר'" (לפי שרה אנג'ל) פתאם אני שמה לב שאני ממש מבריקה היום
יש לי את זה הבוקר
אפילו שאני באטרף על נהג ההסעות, אבל שטויות,, מה זה נהג הסעות זקן,שקרן,מכוער ולא דייקן לעומת הנצח

יערית

New member
השעה 8:20

אני מאפשרת לך לקחת עוד 5 דק' כדור אחרת,כולנו נסבול
{יערית חשבה שטירוף זה הצד שלה,מסתבר שיש חזקים ממנה
} בוקר טוב סופי-יה

השעה 8:30

אבוד לך לקחתי לפני 10 ד' כדור, לא ממש עובד
באג'נדה שלי (יואווו באיזה מילים אני מפציצה היום
אג'נדה
) פגישה עם הפסיכיאטרית כאן, מקווה בשבילכם שלא תסבלו ממני היום בוקר טוב ישראלללללללללללללללללללללללל

למעלה