קצת

Prince Yoni

New member
קצת../images/Emo32.gif

מה עושים היום
יש תכנונים לסילבסטר
(מי שחוגג)

nirze

New member
למה???למה???

למה כל הטכני(כ 70%) חוגג חג לא יהודי ובכלל לא קשור ליהדות....שלא נדבר שהוא לא מופיע בלוח השנה העברי....למה?!?!?!?!?!?!?!?!

רגע, תן לי להבין

אתה מדבר על ראש השנה הלועזי (הסילבסטר), או על חג המולד (קריסמס)? כי זה שני דברים שונים

nirze

New member
אבל.....

שניהם בלוח שנה הלועזי ושניהם של הנוצרים!!!!

who is this

New member
הסיבה היא...

ש70% מהטכני הם עולים חדשים והם לא בדיוק יהודים ולכן הם חוגגים את חג המולד...

who is this

New member
למה?

למה סילבסטר? אתם יודעים מי הוא היה? (ולא זה לא החתול שרודף אחרי טוויטי), סילבסטר היה אפיפיור, מאד מאד אנטישמי, ששנא יהודים כמו שאני שונא את המסגרת הזו שנקראת הטכני (ואם עזבתי סימן שאני לא "מת על המסגרת הזו).. אז אולי בבקשה, תקראו לזה "ראש השנה האזרחית החדשה" ולא "חג על שם אפיפיור ששנא את עמנו".. תודה רבה!

רק שתדע

שאני ידעתי את כל הדברים האלה וזה בכלל לא מפריע לי זה שייך לעבר ולא אכפת לי מאיזה אפיפיור לא אכפת לי מי זה היה וגם אם הוא היה ציוני דגול זה לא היה מעניין אותי אני קורא לזה סילבסטר וזהו... שיהיה אנטישמי... מה אכפת לי? הוא מת!

who is this

New member
ממש חבל..

זה כמו שתחגוג חג לזכרו של יודע למשל איזה אוסטרי נמוך עם שיער שחור ומראה שנוגד את כל תורתו (תבינו לבד, אני לא יכול להגיד או לכתוב את השם שלו). וגם חסרים מספיק חגים יהודיים או ארצישראליים לחגוג? ראש השנה כבר לא טוב? כל דבר צריך להעתיק מארה"ב וחברותיה???

who is this

New member
אם כבר שרשור אוף טופיק אז...

הנה שתי תמנות מהבי"ס אליו עברתי (עמ"ל חדרה) סתם שתראו איך האנשים בבי"ס אזרחי... אז הנה...

who is this

New member
והנה עוד אחת...

אגב אני הכי קיצוני אם הזקן צרפתי והחולצה המזוויעה שהיא במקרה חולצת בי"ס... איזה כיף שאפשר ללבוש מה שרוצים ולגדל שיער וזקן... הכי כיף בעולם!

murzik3591

New member
זאת שיושבת לידך שתהיה בריאה יש לה..

חזון של הרצל ותמסור ל"כוסון" שבאמצע שלא כל תמונה מגיע לסוכן דוגמנים. עכשיו אחרי שאמרתי את כל דעתי אני יכול ללכת להמשיך לזלול את הקרקרים שלי.

Shai9388

New member
מה זה?? בנות??

אכן כן אנו השוחרים מופעים מכמות הבנות הענקית שיש בתמונה הזאת. איזה מוזר זה: יש לו בתמונה אחת יותר בנות מאשר יש לי בכיתה, אה רגע בעצם זה לא מוזר אחרי הכל אני "במכלאה הטכנולוגית של חיל האויר" למה שבנות נורמליות ירצו להגיע לשם???

למעלה