קצת

המרחפת

New member
קצת ../images/Emo32.gif

מה השכר לשמרטפית כיום? קצת פרטים בשביל לקבוע מחיר: השכנה שלי, אשת קבע, רוצה שאקח את הילדים מהבי"ס/ גן, ואהיה איתם עד שהיא חוזרת הביתה. מדובר על ארבע שעות מדי יום, בת 6 ובן שלוש. אני בת 20, עם הרבה ניסיון עם ילדים ובמיוחד עם בת ה-6. סיכמנו כבר שעות וימים, רק מחיר עוד לא קבענו. כמה מקובל לשלם היום לשמרטפית לשעה?

אלדורית

New member
תלוי בכמה משתנים

במקום (באיזורים "יוקרתיים" יותר נהוג לשלם יותר), במספר השעות לחודש (יחס הפוך בין מספר השעות לגודל התשלום), ובהגדרת המשימה (יחס ישר בין הקושי לבין התשלום). אאל"ט, באופן כללי המחירים נעים בין 20 ל-30 ש"ח לשעה.

המרחפת

New member
אמממ

חולון, 20 שעות בשבוע, וזה בין להיות בבית כדי שלא יהיו לבד עד להעסיק אותם ועזרה בשעורי בית.

irisgh

New member
דעה אחת

אם מלבד הזמן שבו את עוזרת בשיעורי בית ומשחקת איתם, ז"א בחלק הזמן שאת 'רק שומרת עליהם' ולא מעסיקה, את לא עושה כלום, אז 20 ש"ח לשעה. אם בזמן הזה את גם מכינה אוכל, מקפלת כביסה, מסדרת קצת או דברים קטנים אחרים שהופכים את הזמן בבית לעבודה קשה יותר אז 25 ש"ח לשעה.

irisgh

New member
(ז"א, זה מה שאני שילמתי בשני המקרים

והילדים שלי קטנים יותר, ודי דורשים עבודה, בזמן שאינם ישנים.

reuthal

New member
סטודנטים לוקחים גם 25 ש"ח

וגם בערים הגדולות. בישובים לוקחים פחות

שירהכ

New member
אצלינו שלמו 15

גרתי ביישוב שבו שלמו 15 ש"ח לשעה. מאוד תלוי במצב הסוציואקונומי. 20 שעות בשבוע זה המון. אני הייתי משלמת אפילו פחות. תחשבו 20 שעות כפול 15 שח כפול 4 שבועות שווה 1200 ש"ח. זה כמו מעון לכל היום!!!!

למעלה