קצת
...

damtiela

New member
קצת ../images/Emo32.gif...

פרשתי מניהול בכלל. אם ניהול אמור להיות כיף ומשהו שעושים בשביל ההרגשה הטובה - למה יש כל כך הרבה מריבות סביב זה? אוף!

s h i r k u s h

New member
../images/Emo26.gif

אני אומנם לא מנהלת פורום אבל בהחלט מבינה כמה זה מעצבן וקשה לנהל פורום, כי איכשהו אתה צריך להיות "רע" לפעמים ולמחוק דברים לא מתאימים. זה האמת מזכיר לי את העובדה שבתור משקית חינוך אני טובה כשאני עושה דברים שהחיילים מבקשים ורוצים, אבל כשאני מעבירה הרצאות והם צריכים להישאר עד מאוחר (יו במקום ללכת בארבע הם ילכו בחמש וקצת- אוי אוי אוי)- אני פתאום הרעה... אני לא חושבת שאת צריכה לפרוש מניהול הפורום, אלא להבהיר שמחיקות וכו' זה חלק מהתפקיד וזה תלוי בהם.

damtiela

New member
הלוואי והמריבות היו עם הגולשים,

זה עוד היה מובן. אבל חיכוכים עם מנהלים אחרים הורסים את המצב רוח

Aisha

New member
אגב קראתי באתר של הלמו

כתבה על הדחתם של מנהלי פורום בתפוז שלא מנעו הסתה ודיבה (פורום זכויות ובעלי חיים).יש הרבה בלגנים באשכול של בעלי חיים (כלבים , חתולים והפורום המוזכר) אני מטלבתת עם לשים את הקישור לכתבה
.

e-magine

New member
אני חושב שיש שני סוגים עיקריים

של מנהלי פורומים: א' הסוג שיגיד שאם לא נהנים מהניהול, לא שווה לנהל ב' הסוג שיגיד שהניהול הוא משימה (רצון לקדם רעיון או אידאולוגיה או יעד כלכלי) ולכן אין חשיבות לשאלת ההנאה. היות ואני חושב שאת שייכת לסוג הראשון, אני חושב שאת צריכה לעשות מה שאת מרגישה שנכון לך ולא להשתעבד לניהול. ואם לא היתה דרך להרחיק את מי שגרם לך לאבד את ההנאה, כנראה שעשית את הדבר הנכון.

damtiela

New member
סוג הפורום שניהלתי לא היה מהסוג

שדורש מנהל שחושב שהפורום הוא משימה. זה היה פורום עזרה נטו. ולעזור אפשר גם בלי סימן של ניהול
(והפורום לא ננטש, יש לו מנהל מעולה) עדיין מבאס קצת. בכל זאת שנה וחצי מהחיים שלי...

e-magine

New member
../images/Emo7.gif את יודעת שאני גם צודק לפעמים

הבנתי שלא ננטש, ואני מסכים איתך שאפשר לעזור גם בלי לנהל. ואני במין לגמרי שזה מבאס. את תעשי עוד המון דברים באינטרנט. לפעמים אני מנסה לחשוב ולדמיין לעצמי, מה אעשה באינטרנט בעוד כמה שנים. ממש קשה לי לדמיין מעבר לשנתיים. אבל די ברור לי שיהיו דברים, וכנראה כשיגיע הדבר הנכון לכל אחד מאיתנו נעשה את זה כי גם את וגם אני, שקועים בדבר הזה עד הצוואר.

damtiela

New member
כפרה עליך...

מה נראה לך באמת שתעשה באינטרנט בעוד כמה שנים?

ההודעה שלך בכלל לא הייתה אוף.

בטח לא בפורום שמשתתפים בו כמה וכמה מנהלי פורומים לשעבר...
אני מאוד מבינה את הבאסה שלך, אבל לא צריך להישאר במקום שלא טוב להיות בו, כי זה גובה מחיר גבוה מידי. ניהול פורום זה לא עבודה או לימודים, שלפעמים מוכרחים לבלוע צפרדעים (במקרה הטוב...) כדי להמשיך. יש עולם בחוץ, ויש אביב עכשיו, והרבה פעמים כשדלת אחת נסגרת - נפתחת אחת חדשה. ולפעמים, אפילו, מסתבר (ממבט לאחור), שהדברים דווקא התפתחו לטובה, וטוב שהם קרו, אחרת לא היו קורים דברים טובים אחרים. אני שמחה בשבילך, שאת מרוצה מההתנהלות של הפורום הלשעבר שלך. תארי לך, שהיו הופכים אותו לפורום חידונים ותחתונים...
דמתיאלה -

damtiela

New member
../images/Emo13.gif תודה!

ושמחה שלא הפכו את הפורום לחידונים ותחתונים... אחרת - מה הייתי עושה שם? בפורום שמורכב ברובו המכריע מגברים, התחתונים היחידיים שהיו מדברים עליהם הם בוקסר... לא הסוג האהוב עלי

דברו על זה בטלוויזיה! ../images/Emo25.gif

YTV ותפוז אנשים יוצאים ברצועת שידור טלוויזיונית חדשנית ומלהיבה אשר במהלכה יופיעו גולשי תפוז שייבחרו ממש כאן! אם אחד מהנושאים הבאים מתאים לכם, ליחצו על הקישור שבסוף ההודעה וספרו לנו קצת על עצמכם. מי רוצה להיות אבא של אביב גפן? בגיל 30 הבין אביב גפן שהדמויות הסמכותיות בחייו פישלו. לתוכנית החדשה של אביב בערוץ YTV ובשיתוף תפוז אנשים דרושים מחליפי מקום לאביו של אביב. האם אביב גפן יבחר אותך בשידור חי? המריבות שלכם, השלום עלינו היא גנבה לך את הבחור? הוא רימה אותך בטופס הלוטו המשותף? האם יש מישהו שבחיים, אבל בחיים לא היית נכנס איתו למיטה? פיראס חורי ידאג שבסוף התוכנית תהיו חברים טובים. מיטת השלום: קשה לכם לצאת מהמיטה??? לתוכנית שלום חדשה בערוץ YTV דרושים זוגות שיישארו במיטה למען השלום. ג'ון לנון ויוקו אונו נשארו במיטה במשך שבוע למען שלום עולמי. אנחנו נשכן אתכם בבית מלון, נדאג לכם לאוכל, לבידור ולאנשים חשובים שיבואו לבקר. אבל כמה זמן תצליחו להישאר? אומרים שכל אחד מכור למשהו לתוכנית חדשה בערוץ YTV דרושים צעירים שלא יכולים בלי......אם אתם מכורים לסקס, אוכל, קניות, חומרים מסוכנים, פרפקציוניזם או כל דבר אחר – ליאור דיין, הגומל המדופלם של YTV כבר יטפל בכם. מתאים לכם? עכשיו, שאתם כבר מכירים אותנו, ליחצו כאן וספרו לנו קצת על עצמכם ואולי תופיעו בטלוויזיה!

סרפד

New member
מי רוצה להיות בן של יהונתן גפן?

אני מוכנה להשאר במיטה במלון הרבה הרבה הרבה זמן, בתנאי שיחברו לי אינטרנט לכרית, ישלחו מישהו לעשות קניות בשביל אמא שלי, לא ידאגו לי לבידור ויביאו לי לביקור רק את האיש החשוב לירן שטראובר, אבל על כמה ווליומים (הפיוזים היקים שלו מה זה מפחידים). במחשבה שניה, עדיף ניר דוידוביץ'. הולך?

למעלה