קצת

EdgeHead

New member
קצת ../images/Emo32.gif

חחחח סורי,אין שירשור כזה ואני חייב (כרגיל) עזרה.. אז ככה,אני כבר יומיים (!!) שובר את הראש כדי להשלים את הדיסק של Bowling for Soup..אז..למי שיש את כל השירים של הדיסק האחרון שלהם (חסרים לי כמה..) שיצור איתי קשר בבקשה בפרטי.. אגב,שמעתם עליהם בכלל..? תודה!!

thebaby

New member
כנ"ל../images/Emo101.gif

מגניב כמו עופר
אני מזה גרוע בשמות ואני מקווה שנאי לא מתבלבל

EdgeHead

New member
אז ככה

דבר ראשון הצלחתי להוריד את כל השירים!!!!!!! חוץ מאחד!! חחחח הייתי ער עד חמש אתמול בגלל זה..(האמת שראיתי את הסרט בזהות אחרת..The New guy,שאגב לאוהבי סימפל פלאן,הקליפ Just a Kid מבוסס על הסרט..) בכל מקרה,לא הצלחתי להעמיק בשירים,אבל ממה ששמעתי (והכי הכי קל להורדה) זה Bowling for soup-Girl all The bad guys want Greatest Day ו-I don't want to rock אבל לכו תמצאו את זה בהצלחה..

the z girl

New member
זהות אחרת? מאט דיימון? אהההה

הסרט הזה שולט
הוא כזה מותק שם.. חיצונית.. אבל האופי שלו שם לא לטעמי.. יענו הדמות הוא משחק.. לא אוהבת.. בהצלחה עם השיר האחרון
בעצם אם הקליפ מבוסס על הסרט הזה זה לא זה.. כי זה בכלל לא דומה.. אני לא אוהבת את הקליפ הזה הוא מזה לא קשור לשיר (כמו שאני פירשתי אותו..) והקליפ נורא איכזב (חוץ מדייויד.. היה טיפה הומו שם עם המנומר הזה שלו אבל היה שאווה) ובכלל כל הקטע באולם ספורט הופעה יענו חוץ מזה שיש שם מעודדות מטומטמות זה יפה...
תגיד *J* (חח לא יכולתי להתאפק) מכיוון שאתה מבין הרבה (כך נראה) בסימפל פלאן- איזה עדו קליפים יש להם חוץ מזה ומפרפקט? (אה והאם הם חידשו את השיר "HAPPY TOGETHER"??? פליז לאאא) השאלה מופנית ל*J* אבל כולם מוזמנים לענות התמכרתי לשם שלך.. חח זה כמו של וויל סמית' בגברים בשחור.. חח

EdgeHead

New member
לאאאא!!

לא זהות אחרת..אלה בזהות אחרת (אם יש לך יס,אז הסרט ממש עכשיו ביס1)..חחחח תראי אותו ותראי שזה כן קשור (גם בסוף הסרט שמראים את הפשלות יש את Just a Kid ברקע..) בכל מקרה,לגבי סימפל פלאן..וממה שאני זוכר,יש גם קליפים ל-I'd do anything ול-You don't mean anything (זה מזיכרון רק!!) קליפים על הפנים האמת..זה נראה כאילו נעשה במצלמת חובבים,אבל בכל זאת,זה סימפל פלאן..ול-Addicted כמובן (אני זוכר שהם בתוך חדר והחדר נהרס..חחחח זה היה מצחיק
) לגבי האפי טוגדר,סורי אבל אין לי מושג..

EdgeHead

New member
אגב!!

אתמול הורדתי קטע של דקה בערך של גוד שארלוט וסימפל פלאן באולפן שהם מקליטים את You don't mean anything to me..חחחח זה היה מצחיק לראות אותם ביחד..

EleVaTioN

New member
זה היה רק ג'ואל שם לא?../images/Emo129.gif

נמ נמ נמ מה רציתי לומר..... אה אני מתה על ill do anything יוווו הזכרת לי יש היום אולי זאת אני
קיצר אני לא מוצאת בא לך לשלוח לי באייסי *מתלהבת שהצלחתי לסדר את הקבצים* 136719292 *מתלהבת שאני זוכרת את המספר בע"פ*

the z girl

New member
../images/Emo122.gifאןי לי יס.. אין לי ATR

אוח חבל.. הממ.. יש לי ביצוע על I'D DO ANYTHING בלייב... אבל אני אוריד את הקליפ.. לראות..
הו ואדיקטד נשמע נחמד

EleVaTioN

New member
קוויק טייממממ../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

למי יש את הגירסה הישנה ישנה שלו???. אני לא מצליחה להתקין את החדשה
אני מתגעגעת לATR!!!

the z girl

New member
יש לי את החדשה אם את רוצה...

אני ראיתי את בנג'י ! (בקוויק טיימ.. איזה חמוד חח
... הוא מצחיק)

Blink Park 41

New member
אהה אני מכירה (קצת באיחור)

תורידו תשיר שלהם punk rock 101 הוא ממש ממש יפה:)

EleVaTioN

New member
ואיי דווקא שמעתי על השיר ../images/Emo129.gif

הזה אני זוכרת אותו שניסיתי להוריד ולא הצלחתי......

למעלה