קצת

קצת ../images/Emo32.gif

איפה אפשר לרכוש דגם של 206 CC? ואני לא מדבר על דגם להרכבה, כי אם דגם מברזל, בנוי (המכוניות הקטנות האלו) תודה מראש על המאמץ!

maayan i

New member
נסה בTOYSRUS

אם לא תמצא שם- אז אולי בחנויות צעצעוים אחרות. השאלה היא מה אתה מחפש את מכוניות ה"מאטשבוקס" או דגמים גדולים 1/28 ןכו´? אם אתה מחפש דגמים גדולים- 99% תמצא בTOYSRUS, דגמים קטנים יש גם- אבל הסיכוי למצוא דווקא את מבוקשך קטן יותר. אתה יכול לחפש גם באתרי אינטרנט - אני טיסנאי ומתעסק במודלים שונים מכוניות, מטוסים וכו´- אם אני אמצא לך משהו אני אשלח מסר. בהצלחה.

maayan i

New member
הנה לך זה עולה 11 דולר

206CC בסקייל יפה. כנס לקישור. אני משוכנע שאפשר לשלוח גם לארץ- בעלות לא נוראית.

אתה מתכוון לרשת הצעצועים?

זו עם הנמר הזה (או שמה זה היה זברה?) אם לא נסגרו? ואם לא.. היכן יש חנות שלהם? <עדיפות לאיזור חיוג 08..>

maayan i

New member
בדיוק- הרשת הגדולה ההיא

יש אחת בשפיים- אבל לא יודע איפה יש עוד. אם אין באזור שלך חנות כזו- נסה כל רשת צעצועים גדולה או חנות צעצועים גדולה. בארץ לצערי התחום הזה נעלם לאט לאט... בצרפת ראיתי חנויות מתמחות במודלים קטנים. רציתי להביא B4 אבל זה עלה איזה 400 שקל למשהו בגודל מאטשבוקס
טוב שלפחות חנויות טיסנאות יש והרבה

ובכן..

ביקרתי בסניף אשדוד שלהם הברדק שם חוגג הדגם עצמו לא היה, ועובדת החנות לא יכלה לאמור אם זה בגלל שאין כרגע, או שאין בכלל אין להם קטלוג מאורגן, אין דרך לדעת מה יש, מה אין, ומה סתם חסר כרגע. בקיצור - בלאגן שלם אולי יש מקום נוסף שאפשר לרכוש? אני אוכל להתפשר אפילו על הדגמים הקטנים, 1/36 ממתכת, אם אתה מבין למה אני מתכוון נ.ב. - תודה על העזרה הרבה!

maayan i

New member
תחפש בחנויות אחרות

אני נותן לך קישור לחנויות שעוסקות בטיסנים, מכוניות ומסוקים נהוגי רדיו. אולי יש חנות שמחזיקה גם מודלים כמו שאתה מחפש- אני לא בטוח אבל אין לך מה להפסיד. אם לא שם- כל חנות צעצועים עשויה להחזיק מודל שכזה. זה דורש סבלנות. אל תצפה מצוא אחת תוך יום אחד- לצערי בטוויזאראס לא מצאת וזה המקום הכי נוח. תתעזר בסבלנות ותמצא אותה- אולי אפילו בצבע שאתה רוצה. אם לא- גם לסוכנות לובינסקי הקרובה לביתך- אני בטוח שהם יהיו מוכנים למכור לך אחת אמיתית
בהצלחה לך.

למעלה