קצת
, 'צטערת

guanyin

New member
קצת ../images/Emo32.gif , 'צטערת

מישהוא ממשתתפי הפורום הנכבדים מכיר אתר טוב לאלבומי תמונות? (כשיהיה אלבום זה כבר לא יהיה OFF TOPIC)

yaelisam

New member
יש את FLICKER

אבל לא ניסיתי אותו רשמית... אני שמה את התמונות שלי ביאהו... אבל באמת זה לא אידאלי שם... אני ארחרח קצת בנושא- כי דווקא זכור לי שנתקלתי בלא מעט אתרי אלבומים טובים- שאנשים שאני מכירה פירסמו בהם...אבל בינתיים את יכולה לשים כמה כאן ככה בשביל הכיף, לא????????

אMור

New member
You are fucked

yahoo לא עולה כבר כמה ימים בסין. לא מצאתי עדין את הסיבה, אבל בטח יפרסמו על זה משהו מחוץ לסין... כל מי שנמצא בסין ומחזיק חומר אצל אתרים מאחסנים, צריך לחשוב על איזשהו backup... (ואני ביניהם...) אז מי אמר ש"כל הנוצץ - זהב?
ובאותו ענין - שימו לב מה קורה למי שמפעיל אתר פורנו בסין.... (כתבה מ- ynet מצורפת)

yaelisam

New member
מה?

אתה מדבר על האי-מייל של יאהו? כי כרגע
אני לא רואה שום בעיה להיכנס לאי-מייל שלי...

renjintso

New member
אני נפעמת מזה

שאתם כולכם משתמשים ביאהו, ועוד בסין, כאילו מעולם לא הומצא הג'ימייל.

Omiz

New member
החיים שלי

תלויים ביאהו, ובמיוחד עם ה-BETA החדש אין מה להשוות לג'ימייל. ג'ימייל נולד כתחליף להוטמייל אבל בוודאי לא מתקרב ליאהווווווו... את חשבתי שאת בכלל ב-163, או SOHU או איזה SINA.... סינית לגמרי !

renjintso

New member
את והאוסטרלי

היחידים שכותבים לי להוטמייל. ומילא הוא לא קיבל כתובת מעודכנת אבל נראה לי שאת כן. וגי'מייל יודע עברית וסינית הרבה יותר טוב מיאהו ובכלל יותר נוח לדעתי ונוטה להיחסם בסין לעיתים פחות קרובות. אבל יש לי גם חשבון בסוהו...

Omiz

New member
צודקת לגבי

העברית, זה הנושא היחיד הבעייתי והמעצבן ב-YAHOO, למרות שאם משתמשים בגירסא הישנה שם זה עובד...

Omiz

New member
בואנה אל

תלחיץ פה, כל החיים שלי תלויים ב-YAHOO, אין מצב שהם סוגרים אותו בסין !!!
אני כרגע בשדה התעופה בבירמינגהם ואני חייב להגיד לך משהו, אנגליה פשוט חבל על הזמן, פשוט הופתעתי לטובה... בתור אחד שהיה שם, מה יש לך לומר להגנתך?

diegok

New member
חי טוב אתה

נראה לי הגבת רק כדי להגיד שאתה בפאקינג אנגליה.... בכל מקרה אני כבר מתחיל בהכנות לקראת ה01/01 מה קורה איתך אתה בפנים או בחוץ

diegok

New member
טוב כשתגיע נסגור את הנושא

אבל כרגע מסתמן 29/12 בHZ (יום שישי) 30/12 בבוקר (תלוי במצב ההאנג אובר) טיסה ל SZ שם אני מקווה לא ידפקו לי ברז שוב+בונה על מקום לינה אצל המנהלים ( כפיצוי על הדפיקת ברז) וב 31/12 חציית הגבול לHK.... מה אתה אומר? תגיב מהר למה אני צריך לסגור טיסות+מלון בHK.... אתה אחראי על נקודת מפגש עם שאר חברי הפורום שבסביבה... חוזר מנכ"ל יפורסם מאוחר יותר +עלויות אבטחה ואוכל, לאחר סגירת פינות על איזה פניר וגין אנד טוניק....

אMור

New member
פחח - דפיקת ברז...

אני לא הייתי בענינים כל-כך, אבל אני אשסע בך את gao xin - היא לא פראיירית... (ואגב, אל תתבלבל עם המנהלים של פורום ישראלים באסיה... החברים פה עוד עלולים לפתח תיאוריות אודות המנהלים של הפורום הנוכחי...)
חוצמיזה, אתה צריך אישור מ- OMIZ אם אתה רוצה להתאכסן ב- "חדר של עמרי". לך תדע מה הוא השאיר שם אחריו... לגבי הונג קונג - אנחנו נשתדל להתארגן פה על הזמנת מקומות באחד הקלאבים הנחשבים של הונג קונג (וגם למלון אפשר לדאוג לכם), אבל לפני זה צריך את אישורכם, במיוחד את זה של הוויליג'ר - שכן, הקלאב והמלון לא יהיו זולים ואני מתאר לעצמי שעל אף מיליון הדולר שבחשבון שלו - הוא יחפש, באופן טבעי את חדרי השמונה מיטות... אה. ושלא יבוא עם הכובע קש לשנג'ן...

Omiz

New member
אז צריך יותר מ-

200 RMB לכל הסופ"ש.... וואה וואה וואה... בוא ניתן לדייגו להזמין את המלון רק אני מקווה שיהיה באזור סבבה, ולא נצטרך לקחת רכבת, אוטובוס, ומעבורת לאזור היציאה... מצד שני, אפשר לעשות כמו שאמרתם, שלא צריך מלון בכלל, בקיצר, הכי טוב שנדבר על זה בטלפון כשאחזור. מצד שלישי, גם לא צריך את המקום הכי פלצני ב-HK שכוס מים עולה 100 RMB, בכל זאת כולנו כאן ויליג'רים, אבל אוהבים להנות מהחיים ולא לספור כל HKD שיוצא מהכיס. עוצמה אירופית !

diegok

New member
לא היית בעניינים??

אני שמעתי אותך ברקע כשדיברתי עם זוגתך לוחש לה:"עזבי שלא יבוא עוד נצטרך לבשל לו וכאלו...." טוב זה היה סתם בצחוק, בקיצור נסגור את הסיפור כשהבחור יחזור... ואל תדאג שום 8 מיטות ושום בטיח... נראה לי ה YMCA סבבה (משהו כמו 913HKD כולל כל המיסים שם) טוב OMIZ ההפרש במלון עליי שתייה עלייך...

Omiz

New member
אוקיי גבר

לגבי המלון תסגור חופשי, רק תזכור שאתה משלם את ההפרש בין ל-40 RMB שהייתי משלם ב-HZ
לגבי הטיסה, נראה לי שאני אטוס ישר מנינגבו ולא אגיע ל-HZ חברי הפורום האחרים זה מחוץ לתחום השיפוט שלי, אני רק באזור המפרץ לפניר....

וואסקי

New member
../images/Emo207.gifשאלות אליכם../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

האם יש גיישות בסין? האם היו גיישות בסין? האם תורת הגיישות פעלה גם בסין? ואם לא, היה משהו דומה לגיישות בסין? תודה לכול העונה

guanyin

New member
עוד ../images/Emo207.gif לישראלים שביננו

איפה קונים בארץ gan dofu?

למעלה