קצת
מפחיד!

aniviel

New member
קצת ../images/Emo32.gif מפחיד! ../images/Emo6.gif

אוקי אני בטוחה שסיפרתי לכן שלא מזמן הייתי באירוע של שרה"ט באנגליה והייתה מישהו שהתחפשה לג'ק ספארו ועשתה את זה פשוט בצורה מושלמת היא דיי חולת נפש, יש לה על היד קעקוע בדיוק כמו של ג'ק (עם הים והשמש...) אמיתי כמובן התחברנו כי סיפרתי לה שפגשתי את ג'וני והיא דיי התחרפנה בגלל זה חח יום אחר כך היא ניגשה אלי בלי התחפושת והיא ממש לא נראתה אותו דבר (then again היא ממש נראתה כמו גבר כשהיא הייתה בתחפושת) אז אני עכשיו מצאתי כמה תמונות שלה מהאירוע, אני אשים אותם כאן. הייתי שמה את התמונה שלי איתה אבל אני עצלנית מדי ועוד לא סרקתי.

ורד דפ

New member
וואיייי

היא התחפשה ממש טוב!! אהה וטלי לא נורא אל תהיי עצובה יש המון אנשים מניאקים בעולם....

גברת דפ

New member
היא מוכשרת כל כך ;-;

בנות אתן יכולות לעזור לי לשפר את ההרגשה שלי כי פשוט מיש'ו שאני אוהבת עבד עלי בצורה אכזרית הוא אמר שהוא רוצהלהתנשק איתי (וזאת תיהיה הפעם הראשונה שלי) ואז הוא אמר שהוא צחק איתי ליבי נישבר לרסיסים לימש'ו יש מש'ו שיכול לשמח אותי?

aniviel

New member
היא בטח לא שמנה מדי

היא ממש רזה. היא סתם עשתה פוזה בתמונה השלישית

moran14h

New member
אווווו...../images/Emo10.gif

הנה משהו שישמח אותך. תמונה של ג'וני רק בישבילך.

Galadriel 3000

New member
גמני אביא במיוחד בשבילך תמונה של

ג'וני. כי אני נחמדה ומאמי ולא משום סיבה אחרת

גברת דפ

New member
תודה:] אני כבר מרגישה יותר טוב...

אבל עכשיו יש עוד בעיה קיבלתי 62 במבחן באלגברה ורע לי ועצוב לי!! ואני רוצה להתלות ת'תמורה!

moran14h

New member
אני שמחה (בקשר לזה שאת מרגישה

יותר טוב) ובקשר למתמטיקה.. יש דברים גרועים יותר...כמו להכשל בהיסטוריה (כי המורה סתומה) ובביולגיה (כי אני סתומה)..

bobit marely

New member
הייתי במצב כמוך עד..

עכשיו!!! אבל רק שאצלי זה לא היה בנשיקה...זה היה במשהו הרבה יותר גרוע =/ אבל יצאתי מזה בשלום =)

Number One1

New member
אוומיי....

גוווודדדדד היא עברה ניתוח פלסטי כדי להדמות לו?!?!?! היא ממש דומה לווו!!!

bobit marely

New member
וואי זה מטורף!!..

ממש דומה לו!!... איזה מלכה...איך היא עשתה את זה ככה...

WallFlower

New member
מגניב! אפילו יש זקן מעוצב והכל...

וגם האנשים בתמונה השנייה (נדמה לי) בבגדי אלפים נראים יפה...
בגדי אלפים זה שווה לגמרי...

aniviel

New member
אכן... ../images/Emo6.gif

אבל זה כבר לא מיוחד כי כולם מתחפשים לאלפים או לארוון... באירוע אחר שהייתי של שרה"ט (בגרמניה) היו תחפושות יפות יותר. אם תרצי אחרי שאני אסרוק אותן אני אשלח לך היו שם שלושה שהתחפשו יחד לסארומן, גרימא והמלך-מכשף. זה היה יפה!

למעלה