אוווו מוזיקה!
שקלתי לעשות פה סקירה היסטורית מוזיקלית, החלטתי שלא. חוץ מטורי, פיונה, רג'ינה, קצת שרה מקלכלחלכגלכלכלן, פיג'יי ושאר הזמרות האובדניות, יש את ג'וני מיטשל,שהקדימה את זמנה שם, אבל היא לא זניחה בכלל, ואת ג'ניס ג'ופלין, שהיא המלכה שלי. את אלאניס אינ לא כ"כ אוהבת, רק את הראשון שלה, וגם את הראשון של טרייסי צ'פמן. עכשיו לשאר הז'אנרים:
רוק איט: הביטלס, שהם, אני חושבת ועד כמה שאפשר להגדיר את זה, הלהקה האהובה עליי לד זפ (שמאוד קרובים ללהיות הלהקה האהובה עליי) הדורז, ולווט אנדרגראונד, פינק פלויד (הממ, היום כבר לא הכל-הכל, אבל חלק מהאלבומים עוד עובדים), קלפטון (על כל נגזרותיו - קצפת, דרק אנד דה דומינוס וכד'), רולינג סטונס, ביץ' בויז, the who... ובכלל רוקנרול ופסיכדאליה. אפשר להגיד שפורום אגדות רוק היה מורה דרך בכל מה שקשור למוזיקה.
קצת סונגרייטס סינגרס גבריים: ניק דרייק
, ג'ף באקלי (אלבום אחד, אבל איזה אלבום), החתלתולון האיסלאמי (קאט סטיבנס), בוב דילן, ואן מוריסון, לאונרד כהן, סיימון וגרפונקל, ניל יאנג. הממ, בטח יש עוד.
פרוג (כי אליטסטיות זה הכי, אחי): ג'נסיס, ג'ת'רו טאל (איאן אנדרסון שליתה!!!1), קינג קרימזון (הראשון, בעיקר, אח"כ הם נהיו קצת יותר מדי בשבילי), יס. זה בעיקר מה שנשאר מתקופת הפרוג שלי.
ג'אז: האמת שאינ לא מכירה שמות, ואני לא אעשה ניימדרופינג רק על הירומי. אינ אוהבת ג'אז, מאוד, אבל אני די בורה בתחום, אני מסתפקת במה ש-88 מעניקים לי בין 19:00 ל-21:00, ובפעמים שונות שיוצא לי להתקל בכל מני יצירות ואמנים.
ישראלי (כי אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי): אינ מאוד אוהבת רוק ישראלי ישן - החלונות הגבוהים, אריק איינשטיין ושלום חנוך (שזה אומר שבלול, פלסטלינה ופוזי, וגם כל אחד לחוד), הצ'רצ'ילים, תמוז (ש"סוף עונת התפוזים" הוא אחד מהשירים הכי ישראליים בעיניי, וגם האלבום), כוורת, גזוז... יוני רכטר - על כל המשתמע מכך. פרוג ישראלי: קצת אחרת (ושלמה גרוניך לבד), ארבע-עשרה אוקטבות, אחרית הימים, ששת "הכבש הששה עשר", בעיניי, הוא יצירת מופת, הפרברים מקסימים עם הערבות ל-S&G ולבוסה נוב (עם מתי כספי), ובכלל, אני נורא אוהבת מוזיקה ישראלית ישנה. באמת שומעים שהיה פה שמח. וחוצמזה, יש את הקאונטינג קרואוז, רדיוהד, דייר סטרייטס, סטינג, אביתר בנאי, שלומי שבן, פסקולים של סרטים מדי פעם (אני מתכוונת ל-scores, לא ST), מוזיקה דרום אמריקאית (מה ששומעים בבית), גם דברים יותר מיינסטרימים (קלי קלארקסון!!!!!!11אחדאחד), ועוד כל מני דברים, הכל מהכל.