קצת
וש.

FooK MI

New member
קצת ../images/Emo32.gifוש.

כל הזמן עולים כאן שמות כמו פיונה, רג'ינה או אלאניס, אבל אני בטוח שהפלייליסט שלכם לא כזו מובנת מאליה, וזה מסקרן אותי נורא (כמעט כמו לחקור את מיניותי בפרהסיה). אז למה אתם נהנים להאזין, בנוסף לטורי?

HorseTears

New member
אם יורשה

bjork, kate bush, portishead (beth gibbons), massive attack, air, goldfrapp, beth orton, groove armada, lamb.. royksopp.. mum.. telepopmusik.. ובעוונותיי, גם מדונה ברשימה.. ואיימי ויינהאוס.. ועוד כמה שבטח פיספסתי . .‏

../images/Emo16.gif

הפלייליסט שלי מורכב מכל קפריזות המוזיקה האפשריות של שלומי
ועוד כמה עם אינטרפטציה אישית (ע"ע קלי קלארקסון): טורי איימוס. פי ג'יי הארווי. קייט בוש. שרה מקלכלן. ביורק. פיונה אפל. דמיאן רייס. דייר סטרייטס. קאונטינג קרואוס (נועה
). רג'ינה ספקטור. דה דורס. דרעקפילד. ג'וני מיטשל
. קלי קלארקסון. טרייסי צ'פמן. ג'ניס ג'ופלין. פורקיופיין טרי. ארקטיק מונקיס. פורטיסהד. בת' גיבונס. מאסיב אטאק. ג'ף באקלי. בריטני ספירס. קרים וקלפטון. קרן אן. דרים ת'יאטר. בלונד רדהד. קאט פאוור. אייר. קצת ניק דרייק
. סיקספנס נונ דה ריצ'ר. רילו קיליי. האוסף של אלאניס. מיי האמפס של אלאניס. מלחמת העולמות
. אנטוני אנד דה ג'ונסונס
. אביתר בנאי. אלג'יר. מירי מסיקה. שלומי שבן. אנימניאקס. אני חושבת שזהו
.

ofirshai

New member
האוסף של אלאניס?

הוא כל כך לא ערוך נכון, הרבה שירים מעולים היא זרקה הצידה בשביל שירים בינונים כמו Let's Do It ומרסי. אם את רוצה דיסק באמת טוב שלה, תלכי על jagged little pill...

FooK MI

New member
אשוחח עם עצמי, כהרגלי ;(

טובוש. מלבד טורי, מן הסתם, מוצאים בפלייליסט שלי את רג'ינה ספקטור (שוב, מן הסתם), הדרזדן דולז (וזה רק עניין של זמן עד שכל חובבי הלסביות-עם-פסנתר יגלו אותם, ויבינו לסבית-עם-פסנתר מהי), סוזי והבאנשיז, באוהאוס, נושאי המגבעת, והסמיתס. מלבד אלו, יש את ביורק, פי ג'יי הארווי, הביטלס, דיוויד בואי, קייז צ'ויס, נירוונה, פורטיסהד, פינק פלויד, גארבג', רדיוהד, ערן צור, הפיקסיז, החברים של נטאשה ופיונה אפל שמאוד אהבתי בעבר, אבל היום אני כמעט ולא מאזין להם. (וממש-ממש בעבר אהבתי את היהודים, אבל לא מדברים על זה.) ורק כדי שהתשובה שלי לא תצא בנאלית מדי, אוסיף את מה שהסולסיק עמל עליו בשבועות האחרונים, אבל עדיין לא נתתי לו מספיק שמיעות כדי לדעת אם זוהי תחילתה של ידידות מופלאה או שמא זהו זיון מהיר ותו לא: שינייד אוקונור, The The (אמנם יש לי נטייה חולנית לערבב עברית ואנגלית יחד בשמות של אמנים, אבל אין לי מושג איך לתרגם את זה), אחד חלקי אחד, אפרת בן צור, וקטאמין. כדי שזה לא יצא ניימדרופינג מעאפן, הוספתי כמה לינקים להנאתכם, קריצהקריצה.

איכס. אמרת את מילת ה-ה'

ושינייד אוקונור. פעם שמעתי אותה מלא עד ששלומי החליט שיש לה איידס :/

FooK MI

New member
עם הקרחת שלה אני נוטה יותר לכיוון ה

כימו לימו

ofirshai

New member
עכשיו אני!

רוק: טורי אימוס אלאניס מוריסט נירוונה רדיוהד גארבג'
הקראנבריז סיזר סיסטרס (טוב נו, זה חצי פופ חצי רוק) מיוז נו דאוט אואזיס שריל קרואו הקורס נינט (מה?! "היא יודעת" זה אחלה של שיר) אלקטרוני: מאסיב אטאק דפש מוד יורית'מיקס מובי ביורק
(מישהו שמע את השיר החדש שלה? הוא מעולה ) פופ: אול סיינטס שוגביבז איימי וינהאוס מדונה
נלי פורטאדו

FooK MI

New member
"היא בולעת" זה חרא שיר ../images/Emo7.gif

איפה שמעת את הביורק החדש? [אני כותב כאן יותר מדי היום. נו שוין, מה לא אעשה כדי לא ללמוד למתכונת במחשבים
]

ofirshai

New member
מבלוג מוזיקה בשם the sweet escape

אם אתה רוצה תשלח לי מסר עם אי-מייל ואני אשלח לך...

../images/Emo69.gif

ובכן - טורי. ג'וני מיטשל. איימי מאן, ואייר, וקאונטינג קרואוס, ופי ג'יי הארווי, רדיוהד, ניק דרייק, ברייט אייז, ורג'ינה ספקטור, וניק קייב, הארקייד פייר, הדצמברים, דיידו, מאסיב אטק, פורטיסהד, קין, טריקי, אביתר בנאי, ערן צור, רונה קינן, חביב גפן

FooK MI

New member
הדסמבריסטס נחמדים ::

שכחתי להזכיר גם אותם
השיר הראשון שלהם ששמעתי הוא The Mariner's Revenge Song, ובכל פעם שאני שומע שיר אחר שלהם אני מהרהר לעצמי ש'השיר ההוא יותר טוב'. הכל באשמת שלומי שהוא שלח לי דווקא את זה
[וניק דרייק זה חרא.]

noosh

New member
עד ניק דרייק ../images/Emo88.gif

אם תחסם, תדע שזו הייתי אני ולא גל.

noosh

New member
אוווו מוזיקה!

שקלתי לעשות פה סקירה היסטורית מוזיקלית, החלטתי שלא. חוץ מטורי, פיונה, רג'ינה, קצת שרה מקלכלחלכגלכלכלן, פיג'יי ושאר הזמרות האובדניות, יש את ג'וני מיטשל,שהקדימה את זמנה שם, אבל היא לא זניחה בכלל, ואת ג'ניס ג'ופלין, שהיא המלכה שלי. את אלאניס אינ לא כ"כ אוהבת, רק את הראשון שלה, וגם את הראשון של טרייסי צ'פמן. עכשיו לשאר הז'אנרים: רוק איט: הביטלס, שהם, אני חושבת ועד כמה שאפשר להגדיר את זה, הלהקה האהובה עליי לד זפ (שמאוד קרובים ללהיות הלהקה האהובה עליי) הדורז, ולווט אנדרגראונד, פינק פלויד (הממ, היום כבר לא הכל-הכל, אבל חלק מהאלבומים עוד עובדים), קלפטון (על כל נגזרותיו - קצפת, דרק אנד דה דומינוס וכד'), רולינג סטונס, ביץ' בויז, the who... ובכלל רוקנרול ופסיכדאליה. אפשר להגיד שפורום אגדות רוק היה מורה דרך בכל מה שקשור למוזיקה. קצת סונגרייטס סינגרס גבריים: ניק דרייק
, ג'ף באקלי (אלבום אחד, אבל איזה אלבום), החתלתולון האיסלאמי (קאט סטיבנס), בוב דילן, ואן מוריסון, לאונרד כהן, סיימון וגרפונקל, ניל יאנג. הממ, בטח יש עוד. פרוג (כי אליטסטיות זה הכי, אחי): ג'נסיס, ג'ת'רו טאל (איאן אנדרסון שליתה!!!1), קינג קרימזון (הראשון, בעיקר, אח"כ הם נהיו קצת יותר מדי בשבילי), יס. זה בעיקר מה שנשאר מתקופת הפרוג שלי. ג'אז: האמת שאינ לא מכירה שמות, ואני לא אעשה ניימדרופינג רק על הירומי. אינ אוהבת ג'אז, מאוד, אבל אני די בורה בתחום, אני מסתפקת במה ש-88 מעניקים לי בין 19:00 ל-21:00, ובפעמים שונות שיוצא לי להתקל בכל מני יצירות ואמנים. ישראלי (כי אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי): אינ מאוד אוהבת רוק ישראלי ישן - החלונות הגבוהים, אריק איינשטיין ושלום חנוך (שזה אומר שבלול, פלסטלינה ופוזי, וגם כל אחד לחוד), הצ'רצ'ילים, תמוז (ש"סוף עונת התפוזים" הוא אחד מהשירים הכי ישראליים בעיניי, וגם האלבום), כוורת, גזוז... יוני רכטר - על כל המשתמע מכך. פרוג ישראלי: קצת אחרת (ושלמה גרוניך לבד), ארבע-עשרה אוקטבות, אחרית הימים, ששת "הכבש הששה עשר", בעיניי, הוא יצירת מופת, הפרברים מקסימים עם הערבות ל-S&G ולבוסה נוב (עם מתי כספי), ובכלל, אני נורא אוהבת מוזיקה ישראלית ישנה. באמת שומעים שהיה פה שמח. וחוצמזה, יש את הקאונטינג קרואוז, רדיוהד, דייר סטרייטס, סטינג, אביתר בנאי, שלומי שבן, פסקולים של סרטים מדי פעם (אני מתכוונת ל-scores, לא ST), מוזיקה דרום אמריקאית (מה ששומעים בבית), גם דברים יותר מיינסטרימים (קלי קלארקסון!!!!!!11אחדאחד), ועוד כל מני דברים, הכל מהכל.

רעוּת

New member
יו, עלייך לא הייתי מאמינה!

קלי קלארקסון??? אני מודה שלפעמים יש שיר שלה ברדיו ואני לא מעבירה אלא מתחילה לצווח לי בהנאה because of youuuuuu i never stray too far from the sidewalkkkkk, אבל עלייך לא הייתי מאמינה!

noosh

New member
נווווו ביקוז אוב יו!!!!!

זה ה-שיר. (ואל תאשימי אותי, תאשימי את גל, ואת הבת שלי. זה בגללן הכל. ואני לא מכירה שירים מעבר לביקוז אוב יו וברייקאוואי, כן?
)

למעלה